info@kitchen-cn.com +86-571-56976336


Manufactuer View


Rosen loopt voorop in de productie van op maat gemaakt meubilair in de Yangtze River Delta, China East Area. Met meer dan 15 jaar ervaring, voldoen we continu aan de behoeften van onze klanten in alle sectoren waarin we actief zijn en overtreffen deze. Projecten leveren van concept tot voltooiing.


Ons vermogen en vermogen om beproefde en kwaliteitsvolle meubelproducten te produceren, is al lang ingeburgerd. We hebben een aanzienlijk portfolio van met succes voltooide projecten over de hele wereld opgeleverd, werkend voor Tier 1 & 2-aannemers en vele bluechip-klanten.


Rosen is een financieel sterke en stabiele zakenpartner met de expertise in huis om schrijnwerkproducten en excellente projecten te leveren. In de afgelopen jaren hebben we samengewerkt met beroemde ontwerpers en hebben we deelgenomen aan de schrijnwerkonderdeelproductie van de beste residentiële en hotelsprojecten van beroemdheden. Rosen werkt aan subcontracten variërend in waarde van $ 40K tot $ 1,5 miljoen.


Specialist Gebied:

Alle soorten schrijnwerk werken zoals massief hout, houtfineer, lak, laminaat enz. Raamkozijnen, houten deuren.


Extra leveringsgebied:

Houten aanrecht, stenen aanrecht, functionele keukenaccessoires zoals gootsteen, kraan, afvalbak, manden, bestekbak etc.