info@kitchen-cn.com +86-571-56976336

Nieuwe idee grijs 60 hoek opslag kabinet badkamersijdelheid ingesteld

Kleine 30 inch traditionele houten wastafel hoek badkamersijdelheid In de moderne era, de inrichting van de woonkamer en de slaapkamer is nog steeds de belangrijkste, maar meer mensen zijn zich te concentreren hun aandacht op gebieden die waren eerder over het hoofd gezien. In het verleden allermeest naar de inrichting van de badkamer is...

Beschrijving

Kleine 30 inch traditionele houten wastafel hoek badkamersijdelheid

In de moderne era, de inrichting van de woonkamer en de slaapkamer is nog steeds de belangrijkste, maar meer mensen zijn zich te concentreren hun aandacht op gebieden die waren eerder over het hoofd gezien. In het verleden allermeest naar de inrichting van de badkamer is niet zeer bezorgd over, en nu de badkamer decoratie, maar de meeste weerspiegelt de graad van huis. Home gasten, zal maken u zich twee keer zo veel.

Specificatie

Model

FB-154

Behuizing type

Massief hout opslag planken en hoge kasten voor badkamer eenheden

Deurpaneel

22 mm/18 mm shaker stijl solide houten deurpaneel

Kabinet vak

16 mm rubber hout karkas of multiplex met melamine finsih.

Deur model

Amerikaanse shaker stijl deur deelvenster Ontwerp

Hardware

BLUM / DTC / andere andere hardware-merk

MOQ

Standaard eenheid - 20 instellen kasten, Customzied eenheid - 1 set

Pakket

Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant

Productietijd

30-35 dagen voor normale volgorde

Levering poort

Shanghai en Ningbo

Optionele Items

Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betalingscondities

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi wij accepteren T/T en L/C / OA betaling.

Na de dienst

Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.

Belangrijkste markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro

Service

Wij bieden hele huis aangepast kast ontwerp die met inbegrip van keukenkasten, garderobe, badkamer eenheden, linnen, opslag eenheden, Walk-in-all-in-gewaad, wijn racks, TV units enz.

Alle kasten design, stijl en materiaal kunnen gelijk zijn en overeenkomen met hele huisstijl decoratie.

Speciaal tarief bij de hele kast huisontwerp--200 USD / stelt de ontwerp-vergoeding zal worden aftrekken van gehele bestelling als hele kabinet totaalbedrag bereiken tot 20000 USD.


1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Amerikaanse massief hout badkamer kabinet stijlkenmerken

Geschiedenis achtergrond:

Amerikaanse stijl ontstond in de 17de eeuw. Het ervaren van het doopsel van de koloniale periode, de Commonwealth periode, het Amerikaanse imperium en de decoratieve stijlen van barokke, Palladiaanse en Britse neoklassieke. Het vormde een symmetrische, ingenieuze, elegante en kleurrijke stijl. Amerikaanse stijl en meer gebruik van de steenarend, stak de twee zwaarden, sterren, oren, Festoen en andere decoratieve elementen, tin-lood aluminium kandelaar, geometrische patroon tapijt, gesneden kant cabinet decoratie, waarin een unieke charme.

De Verenigde Staten is een koloniale land en een nieuwe immigrant land. Vanaf 30 April 1789, werd de Amerikaanse federale overheid opgericht. George Washington nam het kantoor van de eerste Amerikaanse president net iets meer dan 200 jaar geleden. De vroegste Noord-Amerikaanse inboorlingen waren Indianen, die in primitieve manieren van slash-and-burn landbouw leefden, eenvoudiger homesteads gemaakt van gras, steen en hout. In de 16e en 18e eeuw binnengevallen West-Europese landen achtereenvolgens Noord-Amerika. De Fransen opgericht Nieuw-Frankrijk (met inbegrip van het onderste gedeelte van het tij van het bekken van de St. Lawrence, de Mississippi stroomgebied, enz.); de Spanjaarden opgericht Nieuw-Spanje (met inbegrip van Mexico en het uitgestrekte gebied van het zuidwesten van de Verenigde Staten). In 1607, het Verenigd Koninkrijk gevestigde de eerste koloniale vesting, James City, en daarna 13 koloniën ontstonden achtereenvolgens langs de Atlantische kust. Deel van koloniale aankomsten zijn werkende mensen in West-Europa, van wie sommigen zijn landeigenaren, adel, burgerij, meest van wie zijn Britse, Ierse, Duitse en Nederlandse, anderen die vluchten voor oorlog en godsdienstvervolging, slaven, en de handel uit Afrika zwarten komen. In het proces van immigratie brengen deze mensen over de cultuur, geschiedenis, architectuur, kunst en zelfs leefgewoonten van hun respectieve landen en regio's. Amerikaanse meubels wordt ook sterk beïnvloed door dit. Veel van de culturen van de meubels ziet diep westerse cultuur (zoals hoge meubels modellering van Europese klassieke architectuur, gedetailleerde sculptuur, gravure uit het oude Rome, Spanje's culturele stijl, etc.), Amerikanen hebben geërfd van de essentie van deze Europese culturen, maar ook extra functies van hun eigen cultuur, en afgeleid van het Amerikaanse-stijl meubilair, een unieke stijl van meubilair, badkamermeubilair is ook onder hen, en in het meubilair ontwikkeling en handel in de wereld een zeer belangrijke plaats innemen .

Productcategorie: Volgens verschillende historische proces, de American style is nu in principe ingedeeld in drie categorieën: Amerikaans klassiek, Amerikaans land, American pastoral.

Opmaakprofielvoorzieningen:

(1) de Amerikaanse-stijl badkamer kabinet spreekt de nostalgie van de Amerikanen over geschiedenis en het Europese koninklijke meubilair gemeenschappelijk maken voor burgers. Dientengevolge, veel omslachtige houtsnijwerk en decoraties zijn verwijderd en de inrichting is vooral verfraaid met delicate reliëfs.

(2) de Amerikaanse-stijl badkamer kabinet spreekt de casual en comfortabele stijl van de Amerikanen, het huis te veranderen in een plek waar stress is opgelucht en vermoeidheid is verlicht. Daarom, met bijzondere aandacht voor functionaliteit, de functie van het opslaan van spiegel kasten ook geworden haar belangrijkste onderzoek.

(3) de Amerikaanse-stijl badkamer kasten hebben sterke persoonlijkheid, uiting geven aan de Amerikanen nastreven van vrijheid en pleiten voor innovatie. Ze zijn ook multi-etnische en multi stijl. Mengen en mixen zijn erg populair in hun ontwerp en expressie.

Meer badkamer ijdelheid modellen voor uw selectie (standaardeenheden)

5.jpg

Naast standaard badkamer kabinet eenheden, ook kunnen we een aangepaste badkamer kasten die kan overeenkomen met uw hele kabinet huisstijl, het gebruik van het zelfde materiaal en vormgeving als uw keuken kabinet, Kledingkast, beddengoed, opslag, wandeling in gewaad. Alle aangepaste kabinet ontwerp kan voldoen aan uw speciale verzoeken voor home decoratie.

6.jpg

Workshop foto's collectie

7.jpg

8.jpg

Hot Tags: nieuwe idee grijs 60 hoek opslag kabinet badkamersijdelheid wordt ingesteld, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen