info@kitchen-cn.com +86-571-56976336

42 Grey Bathroom Cabinet Ideas Wall Storage Cabinets Vanity

42 grijze badkamerkastideeën muuropbergkasten ijdelheid Lichtgrijze kleur badkamermeubel eenvoudig, genereus, mooi en vuilbestendig. Muur naast de muur naar de opbergruimte van de bovenste kast, terwijl baden kan genieten van leestijd. Onderkant van de badkuip kan twee zijkasten voorkomen dat kleine ...

Beschrijving

42 grijze badkamerkastideeën wandkasten ijdelheid

Lichtgrijze badkamerkast eenvoudig, genereus, mooi en vuilbestendig. Muur naast de muur naar de opbergruimte van de bovenste kast, terwijl baden kan genieten van leestijd. Onderkant van de badkuip kan twee zijkast kleine voorwerpen voorkomen, de schoenen uittrekken die niet gemakkelijk te nat zijn gebouwd.

Specificatie

Model

FB-162

Kast type

Modern vormgegeven MDF-plaat met lichtgrijze matte badkamer-ijdelheidskast

Deurpaneel

18 mm MDF-plaat met mat lichtgrijs laklak deurpaneel

Kabinet doos

16 mm spaanplaat of multiplex platen met witte melamine afwerking.

Deurmodel

Plat deurpaneel met deurpaneel met kozijnlijn

Hardware

BLUM / DTC / ander hardwaremerk

aanrecht

20 mm wit kwarts stenen aanrecht en backsplash.

Badkameraccessoires

Wit keramiek boven aanrechtbassin.
Hoogwaardige badkamerkraan van nikkel met kopernikkel.
Geen spiegelspiegel met LED-verlichting.
SUS-handgreep in unieke stijl.

MOQ

Customzied-eenheid - 1 set

Pakket

Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is

Productie tijd

30-35 dagen voor normale bestelling

Leveringshaven

Shanghai of Ningbo

Optionele items

Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betaalvoorwaarden

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling.

Na de dienst

Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.

Hoofd markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Service

We bieden het hele huis op maat gemaakte kasten, waaronder keukenkastjes, kledingkasten, badkamermeubels, linnengoed, opbergeenheden, walk-in-robe, wijnrekken, tv-units, enz.

Alle badkamerdesign en -dimensie baseren zich op actuele meetgegevens van uw huis.

Alle kasten, ontwerp, stijl en materiaal kunnen hetzelfde zijn en passen bij de huisdecoratie-stijl.

Aangepaste badkamermeubels ijdelheid details foto's

1.jpg

2.jpg

3.gif

4.gif

5.jpg

6.jpg

Naast standaard badkamermeubels, kunnen we ook op maat gemaakte badkamerkasten maken die passen bij uw hele huiskabinestijl, hetzelfde materiaal en ontwerp gebruiken als uw keukenkast, garderobe, linnengoed, opbergruimte, inloopmantel. Alle aangepaste kastontwerpen kunnen voldoen aan uw speciale verzoek voor huisdecoratie.

Meer hedendaagse moderne ontwerp voor uw referentie (aangepaste eenheden)

7.jpg
Meer badkamersijdelheidsmodellen voor uw selectie (Standaardeenheden)

8.jpg

Badkamermeubel onderhoud

1, Hantering, licht moet licht zijn, niet moeilijk te slepen; plaats, zet het plat en stabiel, als de grond ongelijk is, de poten pad echt, om schade aan de paal structuur te voorkomen.

2, Vermijd blootstelling aan sterk zonlicht, kan niet worden geplaatst op een te droge plaats, om vervorming van droog hout scheuren te voorkomen.

3, met een scheur, beschikbare stopverf en verfmengeling goed na de inbedding om langdurig niet slecht te handhaven. Maar let op stopverf en verf om consistent te zijn met de originele verfkleur, om afdrukken van het linkerlitteken te voorkomen.

4, Burning marks: pyrotechnische verf achtergelaten in de badkamer schroeiplek, als de verf branden, tandenstoker kan worden gewikkeld in een laag van fijne harde doek, voorzichtig vegen markeringen, en dan bekleed met een dunne laag was, schroeiplekken kunnen elimineren.

5, Hot mark: onbedoeld achtergelaten op het aanrecht in de badkamer, witte hot mark, in het algemeen zo lang als alcohol, toiletwater, kerosine of natte doek met geconcentreerd water kan worden afgeveegd.

6, vlek vlekken: bedek met een vochtige doek merken gedrukt op, en gebruik vervolgens het strijkijzer voorzichtig meerdere malen op de natte doek, merken kunnen verdwijnen.

7, Abrasion: badkamerkamerkras, raak de verf onder het hout niet aan, kan dezelfde kleur hebben met dezelfde kastkrijtjes of verf, smeer de kabinetswond in om de blootgestelde achtergrond te bedekken, en dan bedekt met een dunne transparante nagellak Kan een laag zijn.

8, vaak met een zachte doek langs de houtstructuur, naar de kast om het stof, om het stof daarvoor, moet worden gedoopt in een zachte doek op het reinigingsmiddel (Brilliant Bead), geen gebruik maken van een droge doek af te vegen, zodat niet om de bloemen te krassen. Badkamermeubel in een drogere omgeving, het gebruik van kunstmatige bevochtigingsmaatregelen. Zoals: veeg de badkamerkast regelmatig af met een vochtige doek.

9, Regelmatig in de was zetten: Om de 6-13 maanden, met een crèmewas voor de badkamerkast, moet een laag was, in de was zetten, worden gebruikt voor het meer gematigde niet-basische zeepwater om de oude was te verwijderen.

10, krassen en deuken onderhoud: een relatief eenvoudige methode van het gebruik van een katoenen bal of borstel, de badkamermeubel oppervlak soortgelijke kleur schoensmeer geschilderd.

Het kan worden gezien vanuit de badkamerkast om te kopen voor verzorging en onderhoud, elk punt is erg belangrijk, in zijn vochtige omgeving vereist zorgvuldige zorg om het gebruik te vergemakkelijken en de groei van bacteriën te voorkomen, badkamer kasten ook zorg nodig hebben.Aanvraag sturen