info@kitchen-cn.com +86-571-56976336

Hoogglans verf zwarte hoek aangepaste moderne opslag de ijdelheidsKabinetten

Hoogglans spray verf zwarte hoek aangepaste moderne opslag de ijdelheidsKabinetten wandkasten mooi en praktisch zal verdubbelen de opslagruimte. Vierkant toilet ontwerp zin vol is, de hele badkamer aan zwarte en grijze porseleinen plaat als hoofdbestanddeel, markeren het gevoel van...

Beschrijving

Hoogglans verf zwarte hoek aangepaste moderne opslag de ijdelheidsKabinetten

Wandkasten mooi en praktisch, zal het dubbele van de opslagruimte. Vierkante toilet ontwerp zin vol is, de hele badkamer aan zwarte en grijze porseleinen plaat als hoofdbestanddeel, markeren de zin van technologie, zoals blootstelling aan starfield toekomstige.

Specificatie

Model

FB-160

Behuizing type

Moderne hoogglans verf zwarte kast badkamersijdelheid met opslag kabinet bakken

Deurpaneel

18 mm MDF plaat met hoogglans verf lak afwerking.

Kabinet vak

16 mm spaanplaat of triplex platen met witte melamine afwerking.

Deur model

Moderne stijl vlakke deur ontwerp

Hardware

BLUM / DTC / andere andere hardware-merk

Aanrecht

20 mm witte kwarts stenen aanrecht en backsplash.

BADKAMERACCESSOIRES

Witte keramische boven teller bekken.
Koperen nikkel plating hoge klasse badkamer kraan.
Geen frame Splinter spiegel met LED-verlichting.

MOQ

Customzied eenheid - 1 set

Pakket

Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant

Productietijd

30-35 dagen voor normale volgorde

Levering poort

Shanghai en Ningbo

Optionele Items

Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betalingscondities

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi wij accepteren T/T en L/C / OA betaling.

Na de dienst

Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.

Belangrijkste markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro

Service

Wij bieden hele huis aangepast kast ontwerp die met inbegrip van keukenkasten, garderobe, badkamer eenheden, linnen, opslag eenheden, Walk-in-all-in-gewaad, wijn racks, TV units enz.

Alle badkamer design en dimensie baseren op het daadwerkelijke meetgegevens van uw huis.

Alle kasten design, stijl en materiaal kunnen gelijk zijn en overeenkomen met hele huisstijl decoratie.

Aangepaste badkamer ijdelheid kabinet details afbeeldingen

1.jpg

2(001).jpg

3.jpg

4.jpg

5(001).jpg

6(001).jpg

7(001).jpg

8(001).jpg

Naast standaard badkamer kabinet eenheden, ook kunnen we een aangepaste badkamer kasten die kan overeenkomen met uw hele kabinet huisstijl, het gebruik van het zelfde materiaal en vormgeving als uw keuken kabinet, Kledingkast, beddengoed, opslag, wandeling in gewaad. Alle aangepaste kabinet ontwerp kan voldoen aan uw speciale verzoeken voor home decoratie.

Meer hedendaagse moderne ontwerp voor uw referentie (aangepaste eenheden)

9.jpg
Meer badkamer ijdelheid modellen voor uw selectie (standaardeenheden)

10.jpg

Massief hout badkamer kabinet onderhouden zorgvuldig zes tips

Massief hout badkamer kasten, natuurlijke textuur, alsof het bos van vers hout in de het huisverbetering, in de moderne sanitair door het grote aantal consumenten ruimte. Maar het is vermeldenswaard dat, vanwege de bijzondere kenmerken van de badkamer in een vochtige omgeving voor een lange tijd, solide houten badkamer kabinet door aangeboren factoren, natuurlijk toevoegen een beetje fragiel. Dus hoe behoud van een stevige houten badkamer kast? Er zijn prachtige, maar niet slordig met de geslachten. Massief hout badkamer kabinet onderhoud, de meest kritische of moet doen de vier woorden "zachte behandeling."

11.jpg

Tips1: De badkamer kast moet worden geïnstalleerd door professionals bij het installeren van het kabinet van de badkamer. Speciale aandacht besteden aan de bescherming van het kabinet oppervlak te voorkomen van schade aan het oppervlak en invloed op het uiterlijk. Geen invloed is toegestaan om te voorkomen dat het kabinet breken.

Tips2: Wanneer met behulp van het kabinet van de badkamer moet altijd controleren in de uitlaat-pijp is aangesloten, moet vermijden drenken, als er een druppel water wanneer de toepassing veeg droog.

Tips3: plaats de items op een regelmatige basis, zwaardere artikelen moeten worden geplaatst op de bodem van de badkamer kabinet; in de kast moet niet worden geplaatst ook zware voorwerpen, om niet de top, het woord stress en de vervorming, terwijl het waarborgen van de veiligheid van het proces van het nemen van de goederen veroorzaken.

Tips4: badkamer kast deuren en lades zou moeten worden opengesteld voor dwingen de kracht, doen geen felle felle mijnen, ter bescherming van de veiligheid en het verlengen van de levensduur.

12.jpg

Tips5: voor het kabinet onderhoud van de badkamer, het is aanbevolen om verrichten regelmatige schoonmaak elke tien dagen, wanneer schoonmaken kunt een neutraal reinigingsmiddel en een zachte doek schoon te doen niet gebruik van bijtende detergenten en hoge intensiteit hulpmiddelen (bijvoorbeeld ijzer borstel, RVS staal schoonmaak bal, enz.) Veeg de badkamer kast, om niet het badkamer kabinet oppervlak beschadigen.

Tips6: badkamerspiegel eenmaal geïnstalleerd, kunt u niet verplaatsen of demonteren, niet geraakt de spiegel met objecten om te voorkomen dat de lens gebroken verwonden; Laat geen kinderen alleen sluiten of duwen badkamerspiegel.Aanvraag sturen