info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Gebouwd in ontwerpen keuken kastdeuren alleen voor vervanging

Gebouwd in ontwerpen keuken kastdeuren alleen voor vervanging

Gebouwd in ontwerpen keuken kastdeuren alleen voor vervanging Europese gegoten bestuur kasten zoals de naam al suggereert is aan gebruik gegoten panelen Ken kastdeur of lichamen van het kabinet. Het gebruik van dit materiaal gemaakt van kasten niet alleen met de stevige houten kast vergelijkbaar met hout en waterdicht...

Beschrijving

Gebouwd in ontwerpen keuken kastdeuren alleen voor vervanging

Bureau van de Europese gevormde kasten zoals de naam al suggereert is het gebruik van de gevormde panelen Ken kastdeur of lichaam van het kabinet. Het gebruik van dit materiaal gemaakt van kasten niet alleen met de stevige houten kast soortgelijk aan het hout en waterdichte prestaties zijn ook goede hoge milieuprestaties. In de shape heeft ook een bepaalde plasticiteit. Vergeleken met massief hout of metaal steen Europese gevormde plaat kabinet kosteneffectieve.

Specificatie.

Model

DP-82

Behuizing type

Europese stijl houtnerf MDF PVC deur keukenkast

Deurpaneel

18 mm MDF plaat met PVC film afwerking.

Kabinet vak

16 / 18mm multiplex met melamine afwerking (wit)
16 / 18mm spaanplaat (particle board) met melamine afwerking. (Wit)

Deur model

Shaker stijl of normale platte ontwerp

Hardware

BLUM / DTC / andere andere hardware-merk

MOQ

1 zoals hierboven

Pakket

Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant

Productietijd

30-35 dagen voor normale volgorde

Levering poort

Shanghai en Ningbo

Optionele Items

Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betalingscondities

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi wij accepteren T/T en L/C / OA betaling

Na de dienst

Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.

Tekeningen bevestigen

Kast ontwerp vergoeding is 200 USD / ingesteld, die zullen terugkeren na bevestiging van bestelling. Wij gewaardeerd als u klaar met tekeningen bij de hand, geen noodzaak bent om opnieuw te ontwerpen.
Wij bieden gratis gedetailleerde laatste winkel tekeningen als bewijs van de bevestiging voor de eindproductie.

Belangrijkste markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro / Afrika

Meer PVC deurpanelen voor uw selectie

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

9.jpg

8.jpg

10.jpg

Europese molded kasten - de voordelen van Europese gevormde kasten

Europese plaat kabinet in feite molding zijn materiaal is gemaakt van MDF gemaakt en vervolgens gemaakt van PVC film gemaakt van decoratieve plaat. MDF is in het algemeen hoogwaardige MDF het gebruik van nieuwe technologie, gemaakt van gegoten plaat in de waterdichte prestaties en prestaties op milieugebied dan de gemiddelde plaat is dat veel beter veel van de markt zijn met behulp van deze materiële kast. En omdat de relatie tussen pvc film de toepassing van kleur ook een massief hout kabinet is kan niet worden vergeleken.

Europese Raad gegoten kabinet voordelen heeft een goede kleur. Lange tijd niet zal barsten de mate van vervorming is klein. Het gebruik van kunststof spuitgieten machine deur molding om op te lossen het probleem van de sluiting van de rand van kunststof. Gevormde plaat anti-kras slijtage warmte vuil anti-fade die geen kraken is niet vervormd en routineonderhoud is eenvoudig zodat de gevormde plaat kan worden gezegd dat de markt het meest volwassen kabinet materiaal is.

Hoe te kiezen om te kiezen van een goede Europeaan molding plaat kabinet.

1 eerste van alle als de aankoop van kasten te herkennen het merk een grote merk ervoor te zorgen dat een goede kwaliteit met de verkoop.

2 het meest contact met het materiaal is buiten de pvc-film de algemene kwaliteit van de beter gevormde plaat, de film relatief is dik als de film als de dunne de algemene kwaliteit relatief arme zal zijn. Dikke film in het productieproces moet relatief hoog en na de film na de thermische uitzetting en krimp de mate van vervorming is bovendien klein.

3 Zie de hoek na vorming. Als de kwaliteit goed dat de verwerkingstechnologie is goed dat de algemene hoeken zijn uniform is er geen kloof er een kloof in het membraan van de late gemakkelijk is te krullen.

4 Zie de interne substraat er geen stengel fenomeen is als het fenomeen van de zaak, zodat de plaat na een lange tijd kwetsbaar zijn zal voor het tij.

Vandaag wij u kennismaken met de European-style gegoten kast kasten op de relevante kennis zo veel hebben we een verder inzicht in de European-style molded kasten in feite er zijn vele soorten gevormde kasten naast de Europese stijl Er zijn Chinese Amerikaanse etc. kunt u volgens de algemene stijl van het huis dat u ook volgens hun eigen voorkeuren beslissen kunt.
Hot Tags: gebouwd in ontwerpen keuken kastdeuren alleen voor vervanging, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen