info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Grote en hoge glazen keuken Unit kastdeur profielen vervanging deuren

Grote en hoge glazen keuken Unit kastdeur profielen vervanging deuren

Vervanging glijden stijl van kast kast glazen deuren glazen doorschijnend goed milieuvriendelijk zal niet de geur verspreiden. Rijke kleuren kunnen worden gemaakt in een verscheidenheid van speciale kleuren vocht brand prestaties is er geen probleem van vervorming. De glazen deur is meestal het materiaal...

Beschrijving

Vervangende stijl van kast kast glazen deuren schuifdeuren

Glas doorschijnend goed zullen milieuvriendelijker niet verdelen van de geur. Rijke kleuren kunnen worden gemaakt in een verscheidenheid van speciale kleuren vocht brand prestaties is er geen probleem van vervorming. De glazen deur is het materiaal gebruikte in de kastdeur omgeven door aluminium frame of houten frame het midden is een groot gebied van glas. Kan ook worden gebruikt als een lokale mozaïek floral folie.

Specificatie.

Model

DP-91

Behuizing type

Afwerking van glazen deurpaneel met aluminium frame

Deurpaneel

22 mm verf glas deurpaneel met aluminium frame

Kabinet vak

16 / 18mm multiplex met melamine afwerking (wit)
16 / 18mm spaanplaat (particle board) met melamine afwerking. (Wit)

Deur model

Normale platte ontwerp

Hardware

BLUM / DTC / andere andere hardware-merk.

MOQ

50 stuks hierboven

Pakket

Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant

Productietijd

30-35 dagen voor normale volgorde

Levering poort

Shanghai en Ningbo

Optionele Items

Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betalingscondities

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi wij accepteren T/T en L/C / OA betaling

Na de dienst

Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.

Tekeningen bevestigen

Kast ontwerp vergoeding is 200 USD / ingesteld, die zullen terugkeren na bevestiging van bestelling. Wij gewaardeerd als u klaar met tekeningen bij de hand, geen noodzaak bent om opnieuw te ontwerpen.
Wij bieden gratis gedetailleerde laatste winkel tekeningen als bewijs van de bevestiging voor de eindproductie.

Belangrijkste markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro / Afrika

Verf glas paneel deurklink ontwerpdetails-

1.jpg

Glazen keuken keukenkast hele afwerking

2.jpg

3.jpg

Glazen deur kabinet kennis invoering en kenmerken

De keuken is de belangrijkste plaats in ons huis is mij heerlijk om plaats te maken, maar vanwege de productie van heerlijke dus er zullen sommige dampen die we in de keuken geplaatst iets zal voelen als olie dus we een glas moeten schuifdeurkasten de volgende Rosen om te komen tot tel l u over de kenmerken van de glazen deur kasten en hoe om te kopen van glas schuifdeurkasten.

Glas schuifdeurkasten - wat is het kabinet glasdeur

Het gebruik van glazen deuren in het dagelijkse leven van mensen is zeer breed, waaronder zoals kasten kastjes en zo verder kan gebruikte keukenkast glazen deur en zijn voordelen zijn ruime lichte en geen traditionele houten deuren of roestvrij staal zodoende volumineus blik licht en eenvoudig te reinigen.

Glas schuifdeurkasten - de voordelen van glas deurige schuifdeurkasten

Glazen deur kabinet is relatief dun, waardoor het gevoel is niet te veel moeite de keuken is relatief klein voorzien van een glazen deur kabinet het ruimer helder opruimen erg handig meer tijd te besparen

Generaal glasdeur kabinet geeft het gevoel is ruimer en heldere dus dat ongeacht de stijl van het huis is Chinees of Europees is modern of antieke zijn kundig voor installeren de glazen deur kabinet voor een heleboel stijl glas schuifdeurkasten wild kan worden.

Bespaar tijd die het grootste kenmerk van glas schuifdeurkasten is omdat er een glas product relatief gemakkelijk te reinigen voor uw afwerking huishoudelijk werk een deel van de tijd heeft gered.

Schuifdeurkasten glas - glas schuifdeurkasten te kopen

Verschijning het venster voor hun eigen stijl de beste kleur aan de meubels te kiezen.

Als het materiaal niet goed, is dan de tijd al lang slecht zodat de keuze van het materiaal het belangrijkste is is het kabinet bestuur beste gebruiken meer dan waterstof amine bestuur veel beter dan houtbewerking bestuur verf niet. Milieuvriendelijker.

In de aankoop van de tijd om zorgvuldig de aankoop van het uiterlijk van observatie zorgvuldig kijken of het pakket strak is als het ontbreekt of niet strak is het het beste niet te kopen. After-sales service om te kiezen van de formele fabrikanten after-sales-service-bescherming als je koopt een venster zonder garanderen niemand na de vervanging de algemene bescherming van de fabrikanten zijn dienst na verkoop.

Kies geen waterdichte vocht maar ook niet schimmel die geen roest en mooi en duurzaam leven zal niet worden beschadigd. Generaal hout materiële plint is gemakkelijk te absorberen van water tij.

Het bovenstaande is we introduceerden op de glazen deur kabinet aankoop en voordelen kunnen we volgens hun eigen huis decoratie stijl te kopen van de juiste glazen schuifdeurkasten huis met een glazen deur kabinet te brengen ons veel gemak niet alleen aan ons van de familie toegevoegd schoonheid bu t moet ook tot onze dagelijkse leven om een heleboel voordelen zodat de glazen deur kabinet elke familie is hebben.

4.jpgHot Tags: vervanging van de profielen van de kastdeur van de eenheid van het keuken van grote en hoge glazen deuren, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen