info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Online mahonie massief houten deur paneeldeuren laminaat fineer multiplex keukenkast flatpanel

Online mahonie massief houten deur paneeldeuren laminaat fineer multiplex keukenkast flatpanel

Online mahonie massief houten deur laminaat fineer multiplex flatpanel keukenkast paneeldeuren de textuur van de mahonie is moeilijk de droogheid van het hout is kleine de korrel is erg mooi en het hout is gemakkelijk te peeling en de gehakte heeft een goed beeld. Mooie en genereuze uiterlijk...

Beschrijving

Online mahonie massief houten deur paneeldeuren laminaat fineer multiplex keukenkast flatpanel

De textuur van de mahonie is moeilijk de droogheid van het hout is klein het graan is erg mooi en het hout is gemakkelijk te peeling en de gehakte heeft een goed beeld. Mooie en genereuze verschijning de productie van de meubels mode mooi. Hout hard voor de vervaardiging van grote stukken van meubilair die gemakkelijk te poetsen niet gemakkelijk aan vervorming meubilair duurzaam geen wonder te worden van de Britse koninklijke familie van keizerlijke meubels hout.

Specificatie.

Model

DP-99

Behuizing type

Mahonie hout fineer keukenkast

Deurpaneel

18 mm/22 mm MDF plaat met walnoot hout fineer afwerking.

Kabinet vak

16 / 18mm multiplex met melamine afwerking (wit)
16 / 18mm spaanplaat (particle board) met melamine afwerking. (Wit)
16/18/EG multiplex met berken hout fineer afwerking.

Deur model

Shaker deurpaneel of platte deurpaneel

Hardware

BLUM / DTC / andere andere hardware-merk

MOQ

1 zoals hierboven

Pakket

Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant

Productietijd

30-35 dagen voor normale volgorde

Levering poort

Shanghai en Ningbo

Optionele Items

Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betalingscondities

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi wij accepteren T/T en L/C / OA betaling

Na de dienst

Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.

Tekeningen bevestigen

Kast ontwerp vergoeding is 200 USD / ingesteld, die zullen terugkeren na bevestiging van bestelling. Wij gewaardeerd als u klaar met tekeningen bij de hand, geen noodzaak bent om opnieuw te ontwerpen.
Wij bieden gratis gedetailleerde laatste winkel tekeningen als bewijs van de bevestiging voor de eindproductie.

Belangrijkste markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro / Afrika

De voor- en nadelen van mahoniehouten meubilair

Mahonie naam oorsprong

Mahoniehouten Engelse genaamd mahonie naar Meliaceae Meliaceae mahonie verwijst is Swietenia boomsoorten van commerciële Stofnaam is een van's werelds duurste hout. Groenblijvende bomen de Dominicaanse Republiek van de land boom inheems in Amerika grote schaal geteeld in China. Bomen tot 15 meter boven kan worden gebruikt voor laanbomen campus bomen tuin bomen. De kern van het hout is meestal licht roodbruin de diameter van de sectie met een mooie functie van de strip patroon vandaar de naam is de productie van hoogwaardige meubels kwalitatief hoogwaardige grondstoffen.

100.png

De oorsprong der soorten mahonie

Oorspronkelijk mahonie wordt niet geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk-Midden-Amerika en Afrika is haar ware woonplaats. Maar de Nederlandse en de Britse had per ongeluk aan boord van de land van Indonesië 400 jaar geleden waar de vruchtbare grond en het klimaat heet en vochtig tropisch regenwoud hen aangetrokken. Dus de Nederlanders en Britten de mahonie uit Honduras en Afrika naar Indonesië waren.

Sindsdien een grootschalige aanplant campagne begon en deze uitheemse boom soorten eigenlijk niet de groei van een combinatie van Honduras mahonie en Afrikaanse Mahonie dubbele gebruik van de Indonesische mahonie geacclimatiseerd. Nederlandse en Britse houtsnijwerk is met uitstekende vaardigheden maken de top van het mahoniehouten meubilair gewijd aan het moederland van de Koninklijke familie naar Indonesië gekomen. Mahonie voltooid op dit punt verscheidene continenten van de grensoverschrijdende navigatie. No one gedachte het verspreid in het verre Afrikaanse en Midden-Amerikaanse mahonie is uitgegroeid tot het Europese koninklijke meubilair dat Royal levert. In dit grote scala aan het gooien is de waarde van mahonie steeds hoger en hoger en het gebruik van top mahoniehouten meubels gemaakt van natuurlijke prijs.

Mahonie gebruikswaarde

In Amerika en Europa wordt mahonie beschouwd als een invoer van hoogwaardige grondstoffen voor meubelen en kasten. Deze kwaliteiten dus zoals een geluk mahonie een zeer goede fysieke kenmerken heeft is dat zelfs als de stroom van verschillende continenten en nog steeds aanvaard door de nationale ambachtslieden. Is een van's werelds duurste hout gebruikt voor het maken van meubels muziekinstrumenten, enzovoort. De ongewone kleuren en patronen waren populair aan het begin van het Britse Hof. In de 18e eeuw haalde Sir Sir Walter Raleig een mahonie tafel voor koningin Elizabeth en de mahonie werd beroemd in het leven van de aristocratische door het ongekende nastreven. Vandaag zijn ambachtslieden nog steeds bereid met open verf coating methode de mahonie krullend patroon vertonen.

99.jpg

De voor- en nadelen van mahonie

Mahonie is hardhout. Hardhout hebben over het algemeen een sterke corrosie weerstand mahonie natuurlijk geen uitzondering. Het is omdat de textuur van mahonie compacte dichte maken de mahonie bijtende corrosie erg sterk is. Op hetzelfde moment de mahonie heeft zijn eigen unieke geur en deze geur is in staat om zich te ontdoen van de termieten die voor de meerderheid van de mensen die de beste keuze zijn is ook een van de voordelen van high-end hout. De mahonie tekortkomingen is echter de kleur omdat de mahonie voor de perzik kleur die is de oorsprong van de naam van de mahonie. Mahonie is dus niet geschikt als een hele decoratie van de stijl van de meubelen een groot gebied na het gebruik van zwart zand effect duidelijk is is het meest geschikt om te doen het gebruik van lokale meubilair selectie.

1000.jpg

Meer verschillende soorten hout fineer deur kleur

1.jpg

Hot Tags: Online mahonie massief houten deur deelvenster laminaat fineer multiplex flatpanel keukenkast deuren, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen