info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Online routering kabinet eik deurpaneel dichtbij Me

Online routering kabinet eik deurpaneel dichtbij Me

Online routering kabinet eik deurpaneel dichtbij me plakken het bestuur van de huid is gemaakt van dichtheid bestuur plakken fineer druk Neem de plakken plaat sectie kan worden gevonden Kopieer het midden van de hoofdmacht van hout en het oppervlak van ongeveer 2 mm huid is lijm plakken op de MDF gemaakt van De productie...

Beschrijving

Online routering kabinet eik deurpaneel dichtbij me

De oppervlakte van ongeveer 2 mm huid is lijm plakken op de MDF gemaakt van het productieproces voor het droge weer in th en plakken, de huid van bestuur bestaat uit dichtheid bestuur plakken fineer druk Neem de plakken plaat sectie kan worden gevonden plakken en vervolgens het midden van de hoofdmacht van hout e kan noorden te voorkomen de deur kern kraken maar de huid plakken in het zuiden van het meer vochtige klimaat voorwaarden zijn gemakkelijk te degumming van de trommel of zelfs peeling.

Specificatie.

Model

DP-97

Behuizing type

Eiken Houtfineer keukenkast

Deurpaneel

18 mm/22 mm MDF plaat met eiken hout fineer afwerking.

Kabinet vak

16 / 18mm multiplex met melamine afwerking (wit)
16 / 18mm spaanplaat (particle board) met melamine afwerking. (Wit)
16/18/EG multiplex met berken hout fineer afwerking.

Deur model

Shaker deurpaneel of platte deurpaneel

Hardware

BLUM / DTC / andere andere hardware-merk

MOQ

1 zoals hierboven

Pakket

Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant

Productietijd

30-35 dagen voor normale volgorde

Levering poort

Shanghai en Ningbo

Optionele Items

Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betalingscondities

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi wij accepteren T/T en L/C / OA betaling

Na de dienst

Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.

Tekeningen bevestigen

Kast ontwerp vergoeding is 200 USD / ingesteld, die zullen terugkeren na bevestiging van bestelling. Wij gewaardeerd als u klaar met tekeningen bij de hand, geen noodzaak bent om opnieuw te ontwerpen.
Wij bieden gratis gedetailleerde laatste winkel tekeningen als bewijs van de bevestiging voor de eindproductie.

Belangrijkste markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro / Afrika

Identificatiemethode van massief houten deur plaat en Houtfineer plaat

11.jpg

Momenteel op de markt van massief hout kastdeur kan verdeeld worden in zuivere stevige houten kast deur en deur core plak stevige houten kast deur.

Pure massief houten paneel dikte is meestal 2.0-2.1mm die het gehele lichaam uit slechts één soort hout (Neem de doorsnede bestaat te zien kan worden geïdentificeerd). De oppervlakte van ongeveer 2 mm huid is lijm plakken op de MDF gemaakt van het productieproces voor het droge weer in th en plakken, de huid van bestuur bestaat uit dichtheid bestuur plakken fineer druk Neem de plakken plaat sectie kan worden gevonden plakken en vervolgens het midden van de hoofdmacht van hout e kan noorden te voorkomen de deur kern kraken maar de huid plakken in het zuiden van het meer vochtige klimaat voorwaarden zijn gemakkelijk te degumming van de trommel of zelfs peeling.

Door de massief houten deuren en plakken de productie van grondstoffen en de structuur van grondstoffen niet moeilijk is te vinden zuiver massief houten panelen uit de fundamentele oplossing om het vocht te zwaar is en kan leiden tot het fineer en zelfs fineer peel uit de ernstige kwaliteitsproblemen. Bovendien voldoen de echte massieve houten deuren echt aan de Chinese mensen op de "echte" definitie om te voldoen aan een bepaalde economische basis en sociale status van consumenten op de belichaming van zelf-waarde en de eerbiediging van de voorschriften.

De voordelen van pure massief hout panelen worden ook weerspiegeld in de herbruikbare omdat het hout levensvatbaar zolang het oppervlak van de massief houten deur te schilderen het slijpen zal worden een nieuw kabinet vooral voor de waardevolle materiaal gemaakt van Pure massief houten deur dit voordeel is parti cularly duidelijk is aangebracht op de plaat gegoten plaat of verf plaat volstrekt onmogelijk. Pure massief houten deur is dus niet oud en nieuw.

Voor pure massief houten deuren en plakken die de huid bestuur er zijn twee eenvoudige en handige manier om één is te observeren van de voordeur van de houtnerf en de tegenovergestelde richting van de korrel is consistent als consistent kunt u bepalen de massief houten deur. Integendeel het blad plakken. Ten tweede kijk naar de houten lappendeken aan de voorzijde en rug stroken als consistente kan ook worden beoordeeld als pure massief houten deur.

Meer verschillende soorten hout fineer deur kleur

12.jpg


Hot Tags: Online routering kabinet eik deurpaneel in de buurt van mij, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen