info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Reface White Flat Panel keukenkastdeuren online voor vervanging

Reface White Flat Panel keukenkastdeuren online voor vervanging

Reface witte vlakke keukenkastdeuren online voor vervanging Witte verfkasten wegens het gevoel van licht en eenvoudig en het is gemakkelijk met andere kleuren van keukentoestellen en muur met zo door vele ontvangen families. Specificatie. Elke verfkleur kan beschikbaar zijn om je ...

Beschrijving

Reface witte vlakke keukenkastdeurtjes online voor vervanging

Witte verfkasten vanwege het gevoel van licht en eenvoudig en het is gemakkelijk met andere kleuren keukenapparatuur en muur met zo door veel gezinnen welkom.

Specificatie.

Model

DP-89

Kast type

Moderne design vlakke keukenkast

Deurpaneel

23 mm MDF-plaat met vlak deurpaneel in lakafwerking

Kabinet doos

16 / 18mm multiplex met melamine afwerking (witte kleur)
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking. (Witte kleur )

Deurmodel

Normaal plat ontwerp

Hardware

BLUM / DTC / ander hardwaremerk.

MOQ

50 stks hierboven

Pakket

Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is

Productie tijd

30-35 dagen voor normale bestelling

Leveringshaven

Shanghai of Ningbo

Optionele items

Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betaalvoorwaarden

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling

Na de dienst

Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.

Tekeningen bevestigen

De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.

Hoofd markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro / Afrika

Elke verfkleur kan beschikbaar zijn om je keukenkamer te verlichten -

Hoe te voorkomen dat de verfcabine bekrast was.

In het dagelijks leven van verf-type decoratieve meubels is heel gebruikelijk dit soort afwerkingen zijn gemakkelijk te krabben die in het dagelijks leven hoe het te onderhouden? De eerste is het paneelbeschermingslakoppervlak, waarbij het oppervlak een verflaag is die de aard van de verf begrijpt om te begrijpen hoe te beschermen.

1 om krassen te voorkomen heeft verf zijn hardheid maar ten opzichte van de keukenpotten en pannen en zelfs het keukenmes zal het zacht moeten serveren. Dus in het gebruik van het proces moet voorkomen dat scherpe dingen het oppervlak van de deur.

2 om zuur- en alkalicorrosie te voorkomen moet het gebruik van het proces proberen te voorkomen dat zure alkalische stoffen het deuroppervlak van de verf raken, zodat de deur van de verflaag niet wordt aangetast als het proces van onzorgvuldige sojasaus azijn op het deuroppervlak is gesprenkeld moet snel schoon zijn Katoenen ritueel een beetje water af te vegen.

3 om te voorkomen dat de impact verf de deur in het gebruik van het proces moet proberen om de impact van de deur te vermijden let op openen en sluiten om de botsing van het handvat en dergelijke te voorkomen. Als de impact van de deur kan lijken, zal de verf van de putdeur geen groot gebied worden.

4 anti-zon directe verf de deur van de verflaag zal te wijten zijn aan hoge temperatuur verkleuring, zodat het gebruik van het proces moet proberen om de zon rechte deur te vermijden als het raam direct in de zon kan zijn, wordt het aanbevolen om wat beschutting te doen in het raam.

5 schoonmaken in het dagelijks gebruik van het proces is de keuken moeilijk om dampen te voorkomen wanneer de deur oppervlak met dampen vet kunt u gebruik wasmiddel kan worden afgeveegd met schoon was schone katoenen doek.

5.jpg

Kabinet om op te letten

1 om te voorkomen dat u wordt gedrenkt in een waterdouche. Benadering check basin waterpijp afdichting de grond meestal droog houden.

2 plaats de hangende kast niet in de dingen met overgewicht. Meel rijst en dergelijke zoveel mogelijk.

En let dan op het onderhoud van de tafel, ongeacht hoe de tafel het niet als een ladder neemt, als dezelfde stap de hoogte van het object neemt, probeer dan de op de bank gerichte ladder te gebruiken!

Lees meer over de kenmerken van de verf om ons meer inzicht te geven in hoe we ons in het dagelijks leven kunnen handhaven in overeenstemming met de esthetiek ervan, vanuit de vooronderstelling dat we ons leven gemakkelijker moeten maken.Hot Tags: reface witte flat panel keukenkastdeuren online voor vervanging, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen