info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Vervanging Prefab Maple Massief Houten Paneel Keukenkastdeuren

Vervanging Prefab Maple Massief Houten Paneel Keukenkastdeuren

Vervanging prefab esdoorn massief houten paneel keukenkast deuren Maple sub-zachte esdoorn en harde esdoorn twee is een gematigd hout geproduceerd in de Yangtze-rivier in het zuiden tot Taiwan buitenlandse productie in het oosten van de Verenigde Staten. Hout was grijsbruin tot grijs rood ring is niet voor de hand liggende buis gat en ...

Beschrijving

Vervangende prefab massief houten paneel keukenkastdeuren

Esdoorn sub-zachte esdoorn en harde esdoorn twee is een gematigd hout geproduceerd in de Yangtze-rivier in het zuiden tot Taiwan buitenlandse productie in het oosten van de Verenigde Staten. Hout was grijsbruin tot grijs rood ring is niet voor de hand liggende buis gat en klein gelijkmatig verdeeld. Maple hout verspringend de structuur is zeer dun en uniform licht en hard patroon fijn patroon. Eenvoudig te bewerken snijoppervlak minder glad, gemakkelijk droog te maken. Verf coating prestaties is goede sterke lijm. Hoofdzakelijk gebruikt voor dun plaatoppervlak.

Specificatie.

Model

DP-84

Kast type

Esdoorn massief houten deurpaneel keukenkast

Deurpaneel

Massief houten deurpaneel van 18 mm / 22 mm

Kabinet doos

16 / 18mm multiplex met melamine afwerking (witte kleur)
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking. (Witte kleur )
16/18 multiplex met berkenhouten fineerafwerking.

Deurmodel

Shaker-stijl of Europese klassieke stijl

Hardware

BLUM / DTC / ander hardwaremerk

MOQ

1 set boven deurpanelen

Pakket

Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is

Productie tijd

30-35 dagen voor normale bestelling

Leveringshaven

Shanghai of Ningbo

Optionele items

Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betaalvoorwaarden

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling

Na de dienst

Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.

Tekeningen bevestigen

De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.

Hoofd markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro / Afrika

Meer verschillende soorten massief houten deurpanelen voor uw selectie -

7.jpg

Introductie van verschillende houtsoorten voor massief houten meubelen

Esdoorn esdoorn is over het algemeen verdeeld in twee categorieën een is zachte esdoorn ook bekend als rood esdoorn zilver esdoorn de andere is harde esdoorn ook bekend als witte esdoorn zwarte esdoorn en zo verder. Maple in China heeft ook een breed scala van distributie naar het zuiden naar Yunnan noord tot noordoost zijn geproduceerd, zoals het noordoosten van de productie van kleur hout is een van hen in ons land is altijd geweest de textiel molen spindels en schoenenfabriek schoen laatste speciale hout. Vanwege verschillen in origine en variëteit verschillen is een zacht zacht structuurpatroon van esdoorn materiaal niet voor de hand liggende slechte glans, maar er zijn enkele binnenlandse variëteiten van goede kwaliteit, sommige van de plaat ook vogeloog en tijgerrugpatroon, dat esdoorn is in de hoogste kwaliteit. De meest bekende esdoornrassen zijn afkomstig uit de Noord-Amerikaanse suikeresdoorn (ACERSaccharum) en zwarte esdoorn (A. nigmum), algemeen bekend als "Canadese esdoorn." Is de hardheid van hout matige meubelvloeren sportuitrusting hoogwaardig hout. Maple meubels voordelen 1 esdoornhout strompelde de structuur van de nier fijn en uniform licht en hard patroon patroon is uitstekend de kleurharmonisatie geen litteken knoop. 'S Werelds beste esdoorn is een Canadese esdoorn maar heeft ook de kenmerken van koel in de winter en koel.

8.jpg

Maple eenvoudiger verwerking verf coating goede lijm. In de nagel is de kracht relatief sterk met een sterke sterke duurzame mooie high-end voordelen, dus de lange levensduur van esdoorn meubilair. Meubels tekortkomingen in esdoorn 1 zachte kleuren van esdoornhout zijn niet geschikt om de kleur van de meubelproductie te accentueren. 2 esdoorn meubelen het grootste nadeel is relatief droge krimp droog als het gemakkelijk te vervormen is, waardoor het esthetische niveau van meubilair wordt beïnvloed en esdoorn gesneden oppervlak niet glad genoeg is, gemaakt van esdoorn meubilair, voelt slecht aan.

Grenen zelf is gemakkelijk te drogen en ademt pijnboomhars uit, dus zelf is geen goed materiaal voor de productie van meubels, maar de Scandinavische bevolking gelooft het kwaad niet, dus nadat ze gedroogde den hebben gebakken, omgezet in een zeer goede kleur en hard en zacht hout. Vanwege zijn bescherming van het milieu en zijn eigen gevoel voor hout dat het steeds populairder wordende grenen meubilair maakt. Grenen meubelen zijn gemaakt van snelgroeiend grenen hout. Zonder kunstmatige snoeipijnverwerking in het materiaal kunnen de takken van het deel van de natuurlijke groei van sporen van het meubilair volledig worden aangetoond wanneer de natuurlijke schoonheid van het materiaal.

9.jpg

Pine meubilair, de voordelen van 1 milieuvriendelijke en mooie grenen meubels in de verwerking van het algemene gebruik van watergedragen verf formaldehyde-vrije verf dan de verf zal milieuvriendelijke verf op waterbasis zijn kan de natuurlijke houtnerf zelf mooi en genereus houden

2 eenvoudig onderhoud Pine in vergelijking met ander massief hout onderhoud kan worden beschouwd als massief hout cactus natte en zachte doek langs de houtnerf eenvoudig wissen aandacht besteden aan ventilatie zoals

3 gemakkelijk te vervoeren de meeste van de grenen meubels kunnen worden geassembleerd met behulp van platte verpakking vervoer, het is handiger.

4 ruiken hoogwaardige grenen meubelen stoten een unieke geur van houtblokken uit die misschien net begonnen zijn waar sommige mensen niet aan gewend zijn, maar deze speciale geur van het menselijk lichaam is niet alleen onschadelijk maar ook bevorderlijk voor een goede gezondheid.

5 goedkoop het laatste en belangrijkste ding is dat grenen meubels goedkoop in vergelijking met tienduizenden hoogwaardige massief houten meubels met de prijs van massief hout grenen kan worden omschreven als zeer dicht bij de mensen.

Gebreken aan grenen meubels

1 gemakkelijk te verwisselen kleur grenen bevat veel grenen en andere substanties gemaakt van meubels voor een lange tijd blootgesteld aan de lucht de insluitsels zullen chemische reacties veroorzaken met de lucht resulterend in meubels de kleur wordt donkerder dit is niet De kwaliteit van het materiaal heeft geen invloed op het normale gebruik zal je niet leuk vinden

2 gemakkelijk te vervormen grenen water inhoud is hoog gevoelig voor vervorming kraken 3 zacht hout zacht grenen hout Dus het is het beste om geen boekenkast en andere dragende meubels te doen, maar ook bij het gebruik van het proces per ongeluk gemakkelijk te worden gestoten tot 4 zijn er knopen dennen in het natuurlijke groeiproces zullen veel knopen produceren. Beïnvloeden de schoonheid, maar sommige mensen houden voorlopig van de natuur in de tekortkomingen ervan.

Cedar verwerking is gemakkelijk gladde snijoppervlakte verf na de heldere speciale goed; eenvoudige lijmgreep spijker sterk. Het is duurzaam na honderden jaren zonder dat schade kan worden geselecteerd voor de vervaardiging van schepen die bekend staan ​​als de "cederboot" die niet slecht is; in het zuiden van de oude conservering van veel klassieke gebouwen ceder gebruikt voor gebeeldhouwde balken de hoeveelheid Fang Screen en ga zo maar door. Cypress woody dik gemaakt van meubels zijn zeer zwaar en gemakkelijk te verplaatsen.

Voordelen van Cedar meubelen 1 ceder meubilair dichtheid is relatief groot water is niet bederfelijke deodorant schimmel De algemene cipres meubels zijn minstens drie of vier decennia. 2 ceder meubels gemaakt van bescherming van het milieu 3 ceder kleur diepe stof is niet vanzelfsprekend opruimen erg handig eenvoudig onderhoud Bakelieten meubels tekortkomingen 1 ceder meubels houtoppervlak littekens zijn moeilijker om te gaan met de woorden zullen meer mooi worden beïnvloed.

10.jpg

Cypress meubels tekortkomingen

1 ceder houten meubelen het oppervlak van het litteken meer niet omgaan met de woorden zal mooier zijn

2 cederhouten meubels bevatten meer olie, dus meer plagen

3 ceder meubels zijn misschien een beetje ouderwets


Hot Tags: vervanging prefab maple massief houten paneel keukenkast deuren, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen