info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
White Shaker Vervanging van de deuren van de massieve houten keukenkastjes

White Shaker Vervanging van de deuren van de massieve houten keukenkastjes

Witte shaker ter vervanging van gerolde massief houten keukenkastdeuren Massieve houtproductie kastdeurstijl meestal klassiek, meestal hogere prijzen. Massief houten deuren zijn onderverdeeld in massief houten kernplaat deuren en massief hout pasta lederen deuren de algemene deurkozijnen zijn massief hout kersenhout ...

Beschrijving

Witte shaker vervangt gerolde massief houten keukenkastdeuren

Massief hout productie kastdeur stijl meestal klassiek, meestal hogere prijzen. Massief houten deuren zijn onderverdeeld in massief houten kernplaat deuren en massief hout pasta lederen deuren de algemene deurkozijnen zijn massief hout kersenhout walnootkleur eiken-gebaseerd. Deurkern met een dichtheidsbord bevestigd op het fineer maar ook massief houten deurkern de productie van het algemene oppervlak van het massief hout om een ​​convexe buitenzijde te beschilderen en zo de oorspronkelijke kleur en mooie vorm te behouden. Dit kan ervoor zorgen dat de speciale visuele effecten van massief houten frame en kerncombinatie ook de sterkte van de deur kunnen garanderen.

Specificatie.

Model

DP-92

Kast type

Klassiek eikenhouten stijl keukenkast

Deurpaneel

18 mm / 22 mm Klassiek esdoorn massief houten deurpaneel

Kabinet doos

16 / 18mm multiplex met melamine afwerking (witte kleur)
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking. (Witte kleur )
16/18 multiplex met berkenhouten fineerafwerking.

Deurmodel

Klassiek model deurpaneel

Hardware

BLUM / DTC / ander hardwaremerk

MOQ

1 hierboven geplaatst

Pakket

Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is

Productie tijd

30-35 dagen voor normale bestelling

Leveringshaven

Shanghai of Ningbo

Optionele items

Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betaalvoorwaarden

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling

Na de dienst

Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.

Tekeningen bevestigen

De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.

Hoofd markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro / Afrika

Meer verschillende deurpanelen in hout van massief hout voor selectie -

1.jpg

2.jpg

Massief houten kabinet notities voor het kopen

Eerste vergelijking van massief houten kasten op hoogwaardige hoogwaardige producten. Dit soort puur houten kasten zijn milieuvriendelijker en bevatten geen giftige stoffen, dus er is geen schade aan het menselijk lichaam. Deze massief houten kast is duurzamer en dat is het belangrijkste kenmerk. Het kan zijn dat de massief houten kast kleurvergelijking van een enkele, maar met de ontwikkeling van wetenschap en technologie nu veel geavanceerde technologie een massieve houtkleur kan geven, zodat de kleur niet uniek is, dus het is meer en meer consumenten liefde.

Ten tweede zijn de kwaliteit van massief houten kasten ook goede en slechte punten. Gebruik over het algemeen hout van mindere kwaliteit gemaakt van hout in de kast, hoewel het massief hout is, maar de kwaliteit ervan is niet gegarandeerd. Er kunnen insecten in het insectenoog voorkomen, zoals een massief houten kast. De legitieme rechten van consumenten misleiden.

Massief houten kasten moeten ook aandacht besteden aan onderhoud, let alleen op onderhoud dat het langer kan worden gebruikt. Wanneer het oppervlak van de massief houten kast vies is, kunt u een zachte katoenen doek gebruiken om af te vegen, plaats de zon niet op de juiste plaats. Omdat de blootstelling van de zon kan de kleur van de kast vervaagd. Wat zijn de voor- en nadelen van massief houten kasten één voor één om u duidelijk uit te leggen hoe u ervoor kiest om uw eigen kasten te zien.

3.jpg

Hot Tags: witte shaker vervangende kralen massief houten keukenkasten deuren, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen