info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Witte roestvrijstalen keukenkast deuren vervanging

Witte roestvrijstalen keukenkast deuren vervanging

Witte roestvrijstalen keukenkast deuren vervanging op basis van witte kasten zijn eenvoudig en elegant voor degenen die graag schoon rustige omgeving een vriend is een zeer goede keuze maar de witte ongeduldig na een periode van tijd schuldig van het oude worden kan. Specificatie. RVS kast deur...

Beschrijving

Witte roestvrijstalen keukenkast deuren vervanging

Op basis van witte kasten zijn eenvoudige en elegante voor degenen die graag schoon rustige omgeving een vriend is een zeer goede keuze maar de witte ongeduldig na een periode van tijd kunnen schuldig van het oude.

Specificatie.

Model

DP-81

Behuizing type

RVS keukenkast.

Deurpaneel

18 mm SUS 304 roestvast stalen aanrecht deurpanelen.

Kabinet vak

16 / 18mm multiplex met melamine afwerking (wit)
16 / 18mm spaanplaat (particle board) met melamine afwerking. (Wit)
16 mm RVS keuken vak en planken

Deur model

Shaker stijl

Hardware

BLUM / DTC / andere andere hardware-merk

MOQ

1 set kasten

Pakket

Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant

Productietijd

30-35 dagen voor normale volgorde

Levering poort

Shanghai en Ningbo

Optionele Items

Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betalingscondities

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi wij accepteren T/T en L/C / OA betaling

Na de dienst

Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.

Tekeningen bevestigen

Kast ontwerp vergoeding is 200 USD / ingesteld, die zullen terugkeren na bevestiging van bestelling. Wij gewaardeerd als u klaar met tekeningen bij de hand, geen noodzaak bent om opnieuw te ontwerpen.
Wij bieden gratis gedetailleerde laatste winkel tekeningen als bewijs van de bevestiging voor de eindproductie.

Belangrijkste markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro / Afrika

RVS kastdeur onderhoud methode

1. vaak houden schoonmaken en meer vegen vaak de kastdeur RVS Bu Bu cool. Hoogglans deurpanelen wilt gebruiken van de textuur van het doek schoner te reinigen; massief houten deur is het beste te gebruiken water meubelwas schoon; Crystal deur kan worden gebruikt voor het reinigen de fluwelen veeg of droge doek veeg; verf deur zal gebruik maken van een boete schone doek gedimde neutrale Clean de vloeistof te vegen Voorkom scherpe contact met de krassen links. Daarnaast kunnen de lichte deur light deur deur scharnieren op de gewone olie verlengen de levensduur van RVS kasten. Als de vochtigheid in het huis te hoog is moet u het installeren van de luchtontvochtiger in de keuken te houden de roestvrij stalen kast droog en vervorming te voorkomen.

2. Crystal deur en verf deur vanwege de heldere kleuren geliefd bij vele gezinnen. Deze deuren in de schoonmaak uitschakelen de botsing van harde voorwerpen wrijving deur oppervlak verbieden het gebruik van chemische producten (zoals dagen te nemen water ketonen etc.) als schoonmaakmiddel om niet de deur te beschadigen.

Bovendien. Schilderen van de deur het gebruik van een lange tijd die de glans zeer donker verf wordt. Kan worden gedrenkt in een pot thee en zo cool nadat een zachte doek in struikgewas verf u gedipt kunt het herstellen van de oorspronkelijke glans.

3. die de installatie van glazen schuifdeuren of houten schuifdeuren in geval van schuifdeur strakke of ernstige slijtage kan worden behandeld door de volgende methoden Trek de deur in het pull-down tank drop dat enkele wax zoals ongemak met wax druppels Wax kan ook het einde van de rele ASE pull-down de tank door de rol van wax smering. Schuifdeuren glijden zal worden. Zoals meubilair in de strakke lade kan ook worden gebruikt om te smeren van deze aanpak.

4. de deur moet worden vermeden voor een lange tijd te worden direct zonlicht om te voorkomen dat de vervorming van de verkleuring van de deur spleet degumming.


Aanvraag sturen