info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Houten Pine inbouw Molding keukenkast deuren en lade fronten

Houten Pine inbouw Molding keukenkast deuren en lade fronten

Houten red oak inbouw molding keukenkast deuren en lade fronten rood eiken meubilair is een soort van eiken meubelen zijn massief houten meubels op grote schaal verspreid in de oostelijke Verenigde Staten hard hout zware goede machine vermogen. De red oak kan worden gebruikt voor high-end massief houten meubelen...

Beschrijving

Houten red oak inbouw keukenkast deuren en lade fronten molding

Red oak meubilair is een soort van eiken meubelen zijn massief houten meubels op grote schaal verspreid in de oostelijke Verenigde Staten hard hout zware goede machine vermogen. De red oak kan worden gebruikt voor high-end massief houten meubelen.

Specificatie.

Model

DP-94

Behuizing type

Red oak hout keukenkast

Deurpaneel

18 mm/22 mm Classic style rood eiken massief houten deurpaneel

Kabinet vak

16 / 18mm multiplex met melamine afwerking (wit)
16 / 18mm spaanplaat (particle board) met melamine afwerking. (Wit)
16/18/EG multiplex met berken hout fineer afwerking.
16/18 mm pine materiële houten dozen

Deur model

Klassiek model deurpaneel

Hardware

BLUM / DTC / andere andere hardware-merk

MOQ

1 zoals hierboven

Pakket

Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant

Productietijd

30-35 dagen voor normale volgorde

Levering poort

Shanghai en Ningbo

Optionele Items

Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betalingscondities

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi wij accepteren T/T en L/C / OA betaling

Na de dienst

Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.

Tekeningen bevestigen

Kast ontwerp vergoeding is 200 USD / ingesteld, die zullen terugkeren na bevestiging van bestelling. Wij gewaardeerd als u klaar met tekeningen bij de hand, geen noodzaak bent om opnieuw te ontwerpen.
Wij bieden gratis gedetailleerde laatste winkel tekeningen als bewijs van de bevestiging voor de eindproductie.

Belangrijkste markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro / Afrika

Afgewerkte stevige houten keukenkasten voor uw referentie-

1.jpg

2.jpg

3.jpg

De voordelen van rood eiken meubels red oak zelf heeft een karakteristieke berg-achtige graan elegante textuur textuur is zeer goed gemaakt van het meubilair was zeer rang. In combinatie met de red oak textuur harde goede verwerkingsprestaties kunt genieten dus de meubels ziet er zeer delicaat. Veel van de rood eiken meubels zijn Europese meubilair.

Red oak meubilair tekortkomingen red oak is de belangrijkste oorsprong van de Verenigde Staten zo veel moeten vertrouwen op de invoer dus de prijs van rood eiken meubels duurder; red oak meubilair is relatief zwaar relatief hoge dichtheid, zodat de behandeling van uitdroging moeilijker als uitdroging niet goed meubilair verloopt gemakkelijk om vervorming is.

Red oak meubelen onderhoud methoden

Eiken meubels zijn over het algemeen fijn snijwerk decoratie de behoefte aan regelmatige stof kleine scheuren in het mistige weer, terwijl de stof om houten meubilair agile "oude" killer.

Omdat hardhout water de luchtvochtigheid heeft te laag is wanneer de hardhouten meubelen te hoog zal krimpen zal zwellen. Alle de algemene hardhouten meubelen productie zal worden verhoogd van laag maar moet worden gebruikt wanneer plaats niet te nat of te droog plaats geplaatst.

Invloed op het uiterlijk van meubilair en leven uit de buurt van bijtende vloeistoffen scherpe instrumenten wegblijven van meubilair dus niet te krassen op het oppervlak van de meubels. Voordat u gaat schoonmaken van eerste gebruik een semi-droge semi-natte handdoek Wis het stof en vuil op het oppervlak van het bed om te voorkomen dat vet balpen pen inkt en andere vuile bed.

Als de bungalow in het huis laag is de grond is nat en de meubels benen moeten goed worden opgevuld anders de benen zijn gevoelig voor vocht corrosie. Meubilair te vermijden lang oppervlak geplaatst ook zware voorwerpen vooral televisie vis tank etc. zal maken meubels vervorming. Niet op de desktop kunststof geweven als luchtdichte materiaal doet boodschappen.

Wat zijn de voor- en nadelen van het rood eiken meubilair? Red oak meubilair hoe te handhaven? Lees het bovenstaande inhoud vermoedelijk moeten we een algemeen begrip van het voor massief houten meubels maakt niet uit hoe goed het merk haar producten een bepaalde leven dus meestal we moeten lange teams zijn te reinigen en onderhoud.

4.jpgAanvraag sturen