info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Betaalbare Prefab donker graniet voor Countertops van de keuken

Betaalbare Prefab donker graniet voor Countertops van de keuken

Betaalbare prefab donker graniet voor countertops van de keuken granieten keuken werkbladen tegels of blad bieden een unieke en langdurige huisdecoratie programma. In de markt is het nog steeds een van de zwaarste en mooiste natuurlijke steen. Bovenal is er niet precies het zelfde twee graniet, zodat u kunt...

Beschrijving

Betaalbare prefab donker graniet voor countertops van de keuken

Granieten keuken werkbladen tegels of blad bieden een unieke en langdurige huisdecoratie programma. In de markt is het nog steeds een van de zwaarste en mooiste natuurlijke steen. Bovenal is er niet precies de dezelfde twee graniet, zodat u een unieke, luxueuze keuken kunt maken.

Specificatie.

Chinese naam: Jin Cai Ma

De naam van de Engelse vertaling: GIALLO VENEZIANO

Oorsprong: Brazilië

Materiaalsoort: graniet

Achtergrond kleur: bruin

Serie: conventionele serie

Gebruik: indoor grond

Vertolking: bulk dichtheid 2.64g / cm3, 128.8Mpa, buigen 9.6Mpa druk, waterabsorptie van 0,4%

Kenmerken van de lay-out: gouden kleur Ma oorsprong van Brazilië, deze steen is een natuurlijke graniet, dit materiaal is gebruikte, geschikt voor een verscheidenheid van decoratie, kleur gemakkelijk te overeenkomen met, harde materiaalsoort, niet gemakkelijk aan vervorming, de huidige markt materialen zijn zeer veel. De belangrijkste gebreken: rust, roest, kleur verschil, oppervlakte, makkelijk te breken, donkere splitsen meer branden. Brandende oppervlak met meer, vooral de buitenmuren.

Relevante rassen aanbevolen: donkere groene liefde, plateau indruk, kleurrijk, pizza gouden hennep

Toepassingsgebied: grond, muur, open haard, aanrecht, enzovoort

Toepassing geval: Nanjing ICBC, Jin Cai Ma decoratieve muren en speciale-vormige boog plaat (door de Global Stone Group te verstrekken van steen), Xiamen Kempinski Hotel

1.jpg

2.jpg

3.jpg

In de markt is graniet nog steeds een van de zwaarste en mooiste natuurlijke steen. Bovenal is er niet precies de dezelfde twee graniet, zodat u een unieke, luxueuze keuken kunt maken.

1.Value-toegevoegd

Countertops van de keuken van het graniet kunnen verhogen de waarde van het huis. Dat maakt het een goede investering. Het elegantie kunt toevoegen naar de keuken, als u wilt verkopen van het huis, zal maken uw huis een heleboel waarde. Als je geld hebt, is het verstandig om het installeren van een granieten keuken countertop.

2. mooie

Graniet is een natuurlijk materiaal, het is over de hele wereld, met honderden jaren van geschiedenis, maar voor huisdecoratie is bijna veertig jaar van dingen. Vergeleken met andere producten, het kan worden duurder, maar het is een van de beste investeringen. Zijn duurzaamheid maakt het de voordeligste keus. Voor de kabinetten van de keuken is het zowel mooi als praktisch.

3. het unieke ontwerp van de natuur

Graniet heeft een subtiele kleur te veranderen, die is kunstmatige producten kan niet worden geïmiteerd. Op annuleerteken wekken een gepersonaliseerde eigen stijl, zodat de keuken haar eigen kenmerken heeft. Zorgvuldige observatie, vindt u dat met de lichte veranderingen van kamer, graniet kleur ook verandert. Graniet kleuren, vlekken of andere stijlen doorkruisen de hele steen, terwijl de kunstmatige steen alleen de bovenlaag is. De kenmerken van elke steen zijn verschillend.

4. bestendigheid tegen bacteriën

Graniet wordt vanwege zijn textuur, één van de meest hygiënische countertops van de keuken. Omdat er geen porositeit, dus het is niet gemakkelijk te kweken van bacteriën en andere keuken-vuil. Schimmel en meeldauw zal niet bestaan. Natuurlijk, als u graniet tegels gebruikt, heeft de bovenstaande modder kloof nog steeds problemen van meeldauw en kleuring.

5. gemakkelijk schoon te maken

Granieten keuken tabel top zorg is vrij eenvoudig, enkel meester wat gezond verstand. , Dagelijkse schoonmaak en snel schoonmaken met een zachte doek of een papieren handdoek geen verschil. Gebruik gewone sopje. Als de stenen deeltjes dichte, lage porositeit, is verven niet het belangrijkste probleem. Zodra verzegeld of gepolijst, kan graniet weerstaan vocht. Om 1-3 jaar worden eenmaal opnieuw verzegeld. Leer de schoonmaak methode die u ermee. Tijdige verwijdering van gemorste vlekken is eenvoudig en veilig.

6. de vriendelijke familiekeuken

Op enigerlei wijze is logeren met de kinderen in de keuken een zeer mooie manier van communiceren. Ze zal niet beschadigen uw kasten. Misschien hoeft u alleen te vragen hen niet om op te hangen aan de helderder rand, op de lange termijn, dit kan problemen veroorzaken.

7. gerepareerd

Er is nog een reden waarom deze steen populair, dat wil zeggen is, het kan worden hersteld. Niet doen jezelf. Vertel de leverancier over de situatie en Raadpleeg hun adviezen.

8. harde

De harde ondergrond zal niet krassen tenzij andere graniet of diamanten buiten zijn.

Dit is de uitvoerbaarheid. U zeker niet willen voorzichtig zijn met de keuken werkbladen die u nodig hebt is de countertops van de keuken van de beschadigde omkijken naar. Graniet kan garanderen. In feite is niet wordt bekrast een van de belangrijkste redenen voor de langdurige glans.

9. hoge temperatuurbestendigheid

Graniet oppervlak kunnen een goede warmteafgifte zonder schuim of kraken. Het kan zelfs weerstaan aan de hoge temperatuur van de koekenpan, zonder dat daarbij sporen. Maar desondanks pad mat is nog steeds goed.

10. verbetering van het keukenmilieu

De chef-kok graag werken op de countertops van de keuken van het graniet. U kunt zelfs gesneden iets daarop. Deze koude oppervlak is ook zeer geschikt voor de behandeling van gebakjes. Zodra u hebt geïnstalleerd de countertops van de keuken van het graniet, vindt u dat iedereen verliefd op koken wordt.

Aanrecht stenen workshop weergave

1.jpg

2.jpg

Aanvraag sturen