info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Zwart granieten laminaat aanrecht in de keuken voor distributeurs

Zwart granieten laminaat aanrecht in de keuken voor distributeurs

Zwart graniet laminaat aanrecht voor distributeurs Graniet met zijn unieke charme om steeds meer mensen houden van de natuursteen, en zwart graniet vanwege zijn sterke weerstand tegen vuil, zuur, anti-slijtage, compressie, isolatie en mysterieuze en elegante uitstraling is meer hield ...

Beschrijving

Zwart granieten laminaat aanrecht voor verdelers

Graniet met zijn unieke charme om steeds meer mensen houden van de natuursteen, en zwart graniet vanwege zijn sterke weerstand tegen vuil, zuur, anti-slijtage, compressie, isolatie en mysterieuze en elegante uitstraling is meer geliefd bij mensen. Vandaag de dag is zwart graniet al een aantal prestigieuze werken die door de natuursteen worden gebruikt.

Specialiteit

Granietnaam: Shanxi zwart

De belangrijkste herkomst: China Shanxi Hunyuan "Shanxi zwart" wordt erkend als 's werelds beste steen.

Kenmerken: Shanxi zwart is 's werelds meest pure zwart graniet, de structuur is uniform, hoogglans, zwart en glanzend, warme textuur genade.

Geschikt voor: grafstenen, bouwmaterialen, houtsnijwerk

Shanxi zwart Inleiding:

Shanxi Black, ook wel keizerzwart genoemd, is een zwart graniet. De soort is de magmatische rots in de magmatische rots in de donkere gabbro was donker zwart, met plagioclase en op pyroxeen gebaseerde, kristallijne fijnkorrelige structuur, massieve structuur, puur zwart glanzend.

De aders van de autonome regio Fengzhen in Binnen-Mongolië bij de bergen van Datong naar de provincie Hebei, Fuping County, waren lineair verdeeld, de totale lengte van bijna 1000 miljoen, het geheel is een lange, boonvormige rots. Mijne rock stabiliteit, kan worden verzameld groot, reserves, hardheid, hoogglans, uniforme structuur, de kwaliteit is meer dan India zwart.

Grote exportlanden: export van de Verenigde Staten, Australië, Japan, Korea en andere landen

Steensoort: China-made graniet

Gebruik gebied: buitenmuur, buiten terrein

1.jpg

2.jpg

Shanxi Black Granite paneel steen goede eigenschappen:

(1) heeft een goede decoratieve uitvoering, toepasbaar op openbare plaatsen en buitendecoratie.

(2) heeft uitstekende verwerkingsprestaties: zagen, snijden, polijsten, boren, beeldhouwwerk enzovoort. Zijn verwerkingsnauwkeurigheid tot 0,5 μm onder de helderheid van meer dan 1600.

(3) slijtvastheid is goed, 5-10 keer hoger dan gietijzer.

(4) thermische uitzettingscoëfficiënt is klein, niet gemakkelijk te vervormen, en indiumstaal is vergelijkbaar met de temperatuur minimaal.

(5) elastische modulus, hoger dan gietijzer.

(6) goede stijfheid, grote interne dempingscoëfficiënt, 15 keer groter dan staal. Kan schokken, shocken.

(7) Shanxi zwart met broos, beschadigd slechts gedeeltelijk verlies, heeft geen invloed op de algehele rechtheid.

(8) Shanxi zwarte chemische stabiliteit, niet gemakkelijk weathering, zuur, alkali en corrosieve gaserosie, de chemische en silica inhoud is evenredig met de levensduur van maximaal 200 jaar.

(9) Shanxi zwart met niet-geleidende, niet-magnetische veldstabiliteit

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van graniet en marmer in platen, tegels, aanrecht, speciale vorm en op maat gesneden platen.

Onze hoofdproducten omvatten zwarte melkweg, smaragdgroene parel, blauwe parel, koningsblauwen, blauwe smaragdgroene parel, labrador antico, kashmir goud,

marterra goud, nero impala, baltisch bruin, carmen rood, zwarte parel, juparana colombo, veelkleurig rood, nieuw indisch zwart, verde ubatuba, paradiso, meerkleurig paars, ruwe zijde, giallo fionto, brazilië goud, giallo san francisco, verde bultterfly, g654 ,

G603, G633.G623, G640, G664, bruinbruin, tijgerhuidrood, golfwit, etc.

Het product volgens de verschillende behoeften van de productie, zorgen voor kwaliteit, zorgen voor de hoeveelheid

Het bedrijf kan volgens de speciale eisen van klanten om een ​​uniforme verwerking, verwelkomde de handelaren en gebruikers om de fabriek te bezoeken, zakelijke onderhandelingen.

Countertop stenen workshop bekijken

3.jpg

4.jpg

Aanvraag sturen