info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Grijze donkere kleur gezoet keuken granieten aanrecht met granieten randen

Grijze donkere kleur gezoet keuken granieten aanrecht met granieten randen

Grijze donkere kleur gezoet keuken granieten aanrecht met granieten randen Sesame zwart is een graniet, de nationale standaard stenen classificatie nummer G654, het is ontstaan ​​in de provincie Fujien Changle, Changtai, Zhangpu, Longhai en andere plaatsen, in de binnenlandse en internationale markten zijn zeer .. .

Beschrijving

Grijze countertops in graniettinten in een donkere kleur met granieten randen

Sesam zwart is een graniet, het nationale standaard stenen classificatie nummer G654, het is ontstaan ​​in de provincie Changle, Changtai, Zhangpu, Longhai en andere plaatsen in de provincie, in de binnenlandse en internationale markten zijn zeer begunstigd door ontwerpers en consumenten van graniet, de jaarlijkse verkoop op de binnenlandse markt en de export is zeer alarmerend.

Specificatie.

Naam: Sesame Black Granite

Achtergrond: zwart, grijs ZWART | Grijs

Bloemstijl: overig

Toepassingsgebieden: algemene algemene decoratie. Componenten. Aanrecht. Wastafel | Hoogwaardige binnenversiering. Componenten. Een paneel. lavabo

Rotsdichtheid (BD): g / cm & sup2: 2,67

Wateropname:% 0,25

Shore-hardheid HSD: 84

Buigingsterkte (MR): Mpa: 14.1

Druksterkte (CS): Mpa: 210

Sesamzwart is een van 's werelds beroemdste granietsteensoorten, kan worden gebruikt als een plaat, vloer, werkbladen, beeldhouwwerk, technische wandpanelen, wandpanelen aan de binnenzijde, vloeren, plaza board, ecologische decoratieweg en andere gebouwen en tuinen. Stenen materiaal.

Hoe graniet te kiezen?

Met de voortdurende ontwikkeling van de menselijke beschaving, anti-Pu Guizhen is uitgegroeid tot de mainstream, geconfronteerd met stenen geleidelijk onvervangbaar geworden, populaire decoratieve materialen, graniet steen vanwege zijn harde, kleurrijke en diverse, het is begunstigd door de mensen, maar de minerale samenstelling, structurele structuur is complexer, hoe graniet dan te kiezen?

1. Bekijken, dat wil zeggen, de visuele waarneming van de oppervlaktestructuur van steen. Over het algemeen heeft de uniforme structuur van het steenmateriaal een delicate textuur, zodat de steen kan worden gedeeld; grove en ongelijke korrelstructuur van de steen zijn uiterlijk is slecht. Bovendien, de steen als gevolg van de impact van geologische effecten produceren vaak enkele kleine scheuren waarbij de steen langs de breuk van deze delen moet worden opgemerkt dat de verwijdering. Wat betreft het ontbreken van randen en hoeken is mooier, de keuze moet worden opgemerkt.

6.jpg

2. Hoeveelheid, dat wil zeggen, de grootte van de specificaties van de steenafmetingen, om de splitsing niet te beïnvloeden, of naaien van het patroon, patroon, lijnvervorming, die het decoratieve effect beïnvloeden.

7.jpg

3. Luister, luister naar het geluid van het geluid van steen. Over het algemeen klinkt de percussie van goede kwaliteit, knapperig en zoet; integendeel, als er kleine scheuren in de steen zijn of als gevolg van verwering leiden tot los contact tussen de deeltjes, is de percussie ruw stom.

8.jpg

4. Probeer, dat wil zeggen, met een eenvoudige testmethode om de kwaliteit van steen te testen, is goed of slecht. Meestal in de achterkant van de steen druppel druppels inkt, zoals inkt snel verspreid rond de uitloging, dat wil zeggen, de steen in de losse deeltjes of het bestaan ​​van hiaten, steenkwaliteit is niet goed; de andere kant, als de inkt op zijn plaats valt, dan is de steentextuur goed.

10.jpg

Countertop stenen workshop bekijken

1.jpg

2.jpg

Hot Tags: grijze donkere kleur gezoet keuken granieten aanrecht met granieten randen, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen