info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Modulaire natuurlijke groene granieten stenen ijdelheid en backsplash werkbladen

Modulaire natuurlijke groene granieten stenen ijdelheid en backsplash werkbladen

Modulaire natuurlijke groene granieten stenen ijdelheid en backsplash werkbladen Bos groen, is een soort van graniet, de reden waarom mensen bekend als bos groen, de belangrijkste reden is omdat het dezelfde groen en bos heeft, dit groen is vrij om de huidige mensen te ontmoeten najagen van natuurlijk, het nastreven van ...

Beschrijving

Modulaire natuurlijke groene granieten stenen ijdelheid en backsplash werkbladen

Bos groen, is een soort van graniet, de reden waarom mensen bekend als bos groen, de belangrijkste reden is omdat het dezelfde groen en bos heeft, dit groen is vrij om de huidige mensen te ontmoeten om te streven naar natuurlijke, het nastreven van pure vervuiling- gratis psychologie, die een soort van levendige groene vaak in staat is om oneindige mijmering te produceren, zie het bos groen als om het uitgestrekte bos te zien, dus deze steen is momenteel een groot aantal architectonische ontwerpers en woninginrichters kiezen, mensen houden niet alleen van deze steen de sterke en solide, maar hou ook van puur natuurlijke kleur.

Specificatie

Groen graniet (steen nationale eenheid nummer G4101): bosgroen graniet oorsprong ligt in Hebi City, provincie Henan, Qi County. Er zijn prachtige kleuren, patronen, hebben een hoge druksterkte en goede fysische en chemische eigenschappen, is China's zeldzame en kostbare granieten steen variëteiten. Soortelijk gewicht: 3 (g / cm3), druksterkte: 7 (MPa), buigsterkte: (MPa) Glans: 99.

1, groen graniet uniforme fijne materiële structuur van de steen met een delicate textuur, voor de steen te delen; gewone graniet grof en ongelijke korrelstructuur van de steen zijn uiterlijk is slecht, mechanische eigenschappen zijn niet uniform, de kwaliteit is iets slechter.

2, groene granietdeeltjes fijne structuur zonder fijne steen en micro-scheuren, duurzaam. Gewone natuursteen als gevolg van de impact van geologische effecten, vaak waarbij sommige fijne aderen en microscheuren ontstaan, steen waarschijnlijk langs deze delen van de breuk.

3, groen graniet kloppend steengeluid knapperig en zoet. In het algemeen, als de kwaliteit goed is, het interne dichte uniform en geen microscheuren in de steen, klinken de percussie knapperig en zoet; het tegenovergestelde als er microscheuren in de steen of ader zitten, of als gevolg van verwering leiden tot los contact tussen de deeltjes, klinkt het percussiegeluid ruw dof.

4, Groen graniet terug infuus niet verspreiden niet uitlogen. Meestal in de achterkant van de steen druppel een druppel inkt, zoals inkt snel verspreid rond de uitloging, dat wil zeggen, de deeltjes in de steen los of er is een kleine spleet, steenkwaliteit is niet goed; anders is de steen dicht, goed van structuur.

Bosgroen populair en zijn steenhard, corrosiegerelateerd, deze steen is een natuursteen, mijnbouw in de bergen van de ziel, na vele jaren van wind en regen, de dichtheid, hardheid is geen kunstmatige steen dan deze steen kan worden gebruikt in het gebouw op de buitenmuren, kan ook worden gebruikt op de trappen van het gebouw, je kunt ook de vensterbank in het gebouw gebruiken om de decoratie te maken, en kan zelfs worden gemaakt in de desktop, breng ons meer Eenvoudige, natuurlijke leefomgeving , het is niet bang voor planning, maar ook zeer goed bestand tegen corrosie, na jarenlang gebruik kan het vaak hetzelfde blijven, maar ook om deze reden zullen veel grote projecten deze steen gebruiken.

1.jpg

2.jpg

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van graniet en marmer in platen, tegels, aanrecht, speciale vorm en op maat gesneden platen.

Onze hoofdproducten omvatten zwarte melkweg, smaragdgroene parel, blauwe parel, koningsblauwen, blauwe smaragdgroene parel, labrador antico, kashmir goud,

marterra goud, nero impala, baltisch bruin, carmen rood, zwarte parel, juparana colombo, veelkleurig rood, nieuw indisch zwart, verde ubatuba, paradiso, meerkleurig paars, ruwe zijde, giallo fionto, brazilië goud, giallo san francisco, verde bultterfly, g654 ,

G603, G633.G623, G640, G664, bruinbruin, tijgerhuidrood, golfwit, etc.

Het product volgens de verschillende behoeften van de productie, zorgen voor kwaliteit, zorgen voor de hoeveelheid

Het bedrijf kan volgens de speciale eisen van klanten om een ​​uniforme verwerking, verwelkomde de handelaren en gebruikers om de fabriek te bezoeken, zakelijke onderhandelingen.

Countertop stenen workshop bekijken

5.jpg

6.jpg

Hot Tags: modulaire natuurlijke groene granieten stenen ijdelheid en backsplash werkbladen, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen