info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Tan bruin natuurlijk marmer en granieten stenen keuken eiland installeren werkbladen

Tan bruin natuurlijk marmer en granieten stenen keuken eiland installeren werkbladen

Tan bruin natuurlijk marmer en granieten stenen keukeneiland installeren werkbladen Specificatie Tan bruin fysieke eigenschappen: bulkdichtheid 2,97 g / cm3, druksterkte van 122,6 MPa, buigweerstand van 17,4 Mpa, wateropname van 0,19%, Mohs hardheid van 6,6, glans 86,6. Kenmerken van de lay-out: ...

Beschrijving

Bruin bruin natuurlijk marmer en granieten stenen keukeneiland die aanrecht installeren

Specificatie

Tanbruine fysische eigenschappen: bulkdichtheid 2,97 g / cm3, druksterkte van 122,6 MPa, buigweerstand van 17,4 MPa, wateropname van 0,19%, Mohs-hardheid van 6,6, glans 86,6.

Lay-out kenmerken: bruin rood, zeer goed licht, dus de verschillende lijnen van de verschillende blokken van het materiaal is geen effect, gezicht open: groot patroon, van de zijkant naar open: klein patroon.

De belangrijkste voordelen: de variëteit is voornamelijk bruin aan het einde van de rode kleur gal structuur, volgens verschillende kleuren zijn onderverdeeld in karmozijnrood, roze, bloemen, bloemen en ga zo maar door. De soort is relatief stabiel, dezelfde mijn, de kleur, kristal, patroon, etc. enigszins veranderd. Brits bruin graniet is erg populair in het land, vaak gebruikt in de buitenmuren, keuken aanrecht en andere plaatsen.

5.png

Hoe vlekken op Tan bruin graniet te reinigen?

Tan bruin is bruin rood graniet, voornamelijk gebruikt voor decoratie, omdat het uiterlijk van helder en mooi, zo veel mensen zullen ervoor kiezen om de decoratie thuis te zetten. Maar voor het schoonmaken van de steen zal niet iedereen het doen, dus vandaag om je te leren hoe je de Britse bruine granietvlekken moet schoonmaken?

Natuurlijk, de beste woorden is het gebruik van steen speciaal reinigingsmiddel, dit soort woorden kan meer vol zijn van de Britse bruin graniet vlekken verwijderd, maar kan ook de steen te beschermen tegen schade. Gebruikers vóór gebruik schatten eerst een goede zone, zodat u kunt bevestigen dat er geen steenoppervlak is van de opkomst van bloemvlekken. Er zijn woorden, dat wil zeggen, vloeistofachtige medicijnen, en dit kan binnendringen in de steen, de vlekken en het vuil worden allemaal schoon verwijderd, maar deze schoonmaakmiddelen zijn afkomstig van de uitstekende kwaliteit van stenen schoonmaakmiddelen die zijn gekocht. Als het Britse bruin graniet niet wordt beschermd of niet goed wordt onderhouden en de prestaties van het reinigingsmiddel niet goed zijn, moet het mengsel worden aangepast aan het werkelijke middel voor decontaminatie.

Als de gebruiker niet erg zeker is, kun je een speciale meester vragen om de volgende te zien. De Britse bruin-granieten decoratiestijl voor het huis is tenslotte nog steeds zeer goed afgestemd. Gebruikers in hun eigen debugtijd moeten veel aandacht besteden, omdat het chemische stoffen zijn die bang zijn de huid te beschadigen.

6.jpg

7.jpg

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van graniet en marmer in platen, tegels, aanrecht, speciale vorm en op maat gesneden platen.

Onze hoofdproducten omvatten zwarte melkweg, smaragdgroene parel, blauwe parel, koningsblauwen, blauwe smaragdgroene parel, labrador antico, kashmir goud,

marterra goud, nero impala, baltisch bruin, carmen rood, zwarte parel, juparana colombo, veelkleurig rood, nieuw indisch zwart, verde ubatuba, paradiso, meerkleurig paars, ruwe zijde, giallo fionto, brazilië goud, giallo san francisco, verde bultterfly, g654 ,

G603, G633.G623, G640, G664, bruinbruin, tijgerhuidrood, golfwit, etc.

Het product volgens de verschillende behoeften van de productie, zorgen voor kwaliteit, zorgen voor de hoeveelheid

Het bedrijf kan volgens de speciale eisen van klanten om een ​​uniforme verwerking, verwelkomde de handelaren en gebruikers om de fabriek te bezoeken, zakelijke onderhandelingen.

Countertop stenen workshop bekijken

9.jpg

10.jpg

Hot Tags: bruin bruin natuurlijk marmer en granieten stenen keukeneiland installeren werkbladen, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen