info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Formica Paint Laminate Kitchen Tops en werkbladen

Formica Paint Laminate Kitchen Tops en werkbladen

Formica-verfgelamineerde keukenbladen en werkbladen HPL-plaat is gemaakt van siliciumhoudend materiaal of calciummateriaal als de belangrijkste grondstof, met een bepaald aandeel vezelmaterialen, lichtgewicht aggregaat, hechtmiddel en chemische additieven gemengd, gemaakt door autoclaaf decoratieve plaat. Is nu meer ...

Beschrijving

Formica-laklaminaatkeukenbladen en werkbladen

HPL-plaat is gemaakt van siliciumhoudend materiaal of calciummateriaal als de belangrijkste grondstof, met een bepaald aandeel vezelmaterialen, lichtgewicht aggregaat, hechtmiddel en chemische additieven gemengd, gemaakt door autoclaaf decoratieve plaat. Is nu meer en meer gebruik van een nieuw type materiaal, het gebruik ervan is niet alleen vanwege vuurfactoren. De constructie van de HPL-plaat voor de lijmlijmvereisten is een relatief hoge HPL-plaatprijs van betere kwaliteit dan het decoratieve paneel ook duur.

Specificatie

Voordelen van countertops van HPL-platen

1, Oliebestendig, gemakkelijk te reinigen is het op een na grootste voordeel van de HPL-plaattafel, dankzij dit voordeel, zodat de HPL-plankentafel een favoriet is geworden van vele huisvrouwen en restaurantchefs. Olie is de keuken van de aartsvijand, schoonmaken is in de problemen geraakt door iedereen, het gebruik van HPL-plaatwerkbladen, keukenreiniging is geen probleem.

2, de HPL-plaat oppervlak met een glanzende, transparante, kan een goede manier om de kleur, het patroon, enz. Te herstellen, HPL board aanrecht kleur prachtig, in tegenstelling tot andere werkbladen meer eentonig, kan worden gebruikt als een aanrecht in de keuken van de slaapkamer. Voor de hele familiedecoratie, om een ​​hogere mate van matching te hebben.

3, lichte hoge sterkte: voor het gewone beton 1/4, kleibak 1/3, lichter dan water en hout vrij; kubieke druksterkte ≥ 4mpa. Vooral in de stalen structuur van de ALC-plaat is de omhullende structuur beter in staat om zijn lichte gewicht, hoge sterkte, goede rekbaarheid, seismische superioriteit van de superioriteit te spelen.

4, thermische isolatie: de isolatie, isolatie is zes keer het glas, klei drie keer, gewoon beton tien keer;

5, niet gemakkelijk te vervormen en felle kleuren effect kan het maken in de loop van het gebruik van een lange tijd om een ​​nieuwe staat te behouden, het heeft ook een zeer goede flexibiliteit, zodat het niet zal worden samengeperst door zware objecten en scheuren in De prijs is relatief goedkoop.

HPL plaattafel defecten

1, omdat de HPL-board niet moet worden gebogen, dus op de hoek of het ontwerp zal worden beperkt, die vereist dat consumenten in de productie van brandweerkazernes in de voorkant van de noodzaak om klaar te zijn om van tevoren te werken om de lengte van de vereiste te meten HPL-plaat.

2, omdat de tafel is gemaakt van spaanplaat of MDF als een substraat, het oppervlak van de vorming van HPL-plaat, de tafel is gemakkelijk water- en vochterosie, onjuist gebruik, zal leiden tot ontgommen, vervorming, substraatuitbreiding van de ernstige gevolgen.

3, in de hoek tafel stiksel de combinatie van het ontbreken van effectieve middelen van de behandeling, meestal met behulp van siliconen lijm, plastic en speciale metalen strip ingebed om het uiterlijk te vergroten.

1.jpg

2.jpg

Hot Tags: Formica verf laminaat keuken tops en werkbladen, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen