info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Goedkoop Formica Laminaat Slate Countertops van de keuken

Goedkoop Formica Laminaat Slate Countertops van de keuken

Goedkoop formica laminaat leisteen aanrechtblad Formica (Decorative High-pressure Laminate) is de oppervlaktedecoratie met vuurvaste bouwmaterialen, rijk aan oppervlaktekleuren, lijnen en speciale fysieke prestaties, veel gebruikt in interieurdecoratie, meubels, keukenkasten, ...

Beschrijving

Goedkoop formica laminaat leisteen keuken werkbladen

Formica (Decorative High-pressure Laminate) is de oppervlaktedecoratie met vuurvaste bouwmaterialen, rijk aan oppervlaktekleuren, lijnen en speciale fysieke prestaties, veel gebruikt in interieurdecoratie, meubels, keukenkasten, werkbladen in laboratoria, buitenmuren en andere velden.

Specificatie

HPL-aanrecht is een soort aanrecht, bekend als hogedruk decoratieve vuurvaste plaat. Wat zijn de voor- en nadelen van HPL-werkbladen? Het heeft slijtvastheid, antibacteriële en gemakkelijk te reinigen, lichte weerstand, hoge temperatuur en weerstand tegen kokend water, krasbestendigheid en slagvastheid enzovoort. Hier kijken we naar de voor- en nadelen ervan.

Voordelen van HPL-werkbladen:

1, Anti-brand, olie, zuur en alkali, geen vervorming, gemakkelijk schoon te maken.

2, felle kleur, slijtage, krasbestendigheid, hoge temperaturen zijn beter.

3, de HPL is flexibeler, niet vanwege zware slagen en scheuren.

4, de prijs is laag, de prijs van 50 tot 101 USD / m.

Nadelen van HPL-werkbladen:

1, in de hoek tafel stiksel de combinatie van het ontbreken van effectieve middelen van behandeling, meestal met behulp van siliconen lijm, plastic en speciale metalen strip ingebed om het uiterlijk te vergroten.

2, omdat de tafel is gemaakt van spaanplaat of MDF als een substraat, het oppervlak van de vorming van vuur boord, de tafel is gemakkelijk te water en vocht erosie, onjuist gebruik, zal leiden tot ontgommen, vervorming, substraat uitbreiding van de ernstige gevolgen.

3, de rechte rand van de vuurvaste rechte buiging van de verwerkingstechniek, wat resulteert in veranderingen in de vorm van de vuurvaste bordtafel, een verscheidenheid aan ruimte aan te passen aan de ontwerpvereisten op het bestaan ​​van bepaalde beperkingen.

1.jpg

2.jpg

Hot Tags: goedkope formica laminaat leisteen keuken aanrecht, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen