info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Laminaat hout hardhout houten keuken Tops en Benchtop

Laminaat hout hardhout houten keuken Tops en Benchtop

Laminaat hout hardhout houten keuken tops en benchtops om dicht bij de natuur, de keuken gebruiken vaak de hout kleur te maken van een landelijke stijl, om volledig nauw contact met de natuur, zodat het zuivere hout begon te worden gebruikt als een aanrecht. Specificatie na verwerking gemaakt van...

Beschrijving

Laminaat hout hardhout houten keuken topjes en benchtops

Om dicht bij de natuur, de keuken vaak kunt de hout kleur maken een landelijke stijl, om volledig nauw contact met de natuur, zodat het zuivere hout begon te worden gebruikt als een aanrecht.

Specificatie

Na verwerking van verschillende mooie vorm, op hetzelfde moment als eiken gemaakt, is eiken en wat meer hard hout alle boven aan de tabel op de keuze. Dit puur houten tafel is nu populair in Europa en de Verenigde Staten, maar de binnenlandse is nog steeds relatief zeldzaam.

Er is een huisvrouw kwam te zeggen: "houten tafel naast het oppervlak van een beetje zacht, er is geen probleem. Mijn huis is de red pine vinger plaat te doen van de tabel, twaalf jaar zonder vervorming, er is geen verval, dat wil zeggen de kleur omslaat naar geel of die zin: het hout is niet bang voor natte, bang om te gaan met onjuiste lange tijd in het water.

3.jpg

Cement gemaakt van kasten, hout om te bouwen van countertops van de kasten, echt solide countertops van het hout, maar niet het hele stuk hout, verwijst naar het plaatmateriaal, echt heel duurzaam, niet bang voor krassen, te verdrijven van alle zorgen van het gebruik van security na de blik Kijk naar de keuken, er is geen koude abrupte marmer of roestvrij staal tabel cross ingevoegd van de voeten, is niet zo zacht en mooi veel hiervan?

Veel mensen geloven niet dat hout kan indienen, in feite, massief houten tafel is zeker daar, IKEA Toon er winkelen. In feite, zelfs de meest eenvoudige spaanplaat kan ook worden gebruikt om te bouwen van houten werkbladen, hoeft alleen te doen een goede afdichting effect kan worden. Omdat de spaanplaat in het water heel gemakkelijk te zwellen, is als het oppervlak een goede film heeft om te voorkomen dat water in het goede.

4.jpg

Massief houten tafel technologie is hinderlijker, na de installatie van de tabel de volgende vernis, de eerste keer te schilderen eenmaal per dag, het aantal keren driemaal. Wachten voor te wijl en vervolgens geschilderd eens en vervolgens jaarlijks na een verf laatste keer.

5.jpg


Hot Tags: laminaat hout hardhout houten keuken topjes en benchtop, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen