info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Massief eiken houten hout keuken Benchtops en Countertops

Massief eiken houten hout keuken Benchtops en Countertops

Massief eiken houten hout keuken benchtops en countertops van dicht bij de natuur, de keuken gebruiken vaak de hout kleur te maken van een landelijke stijl, om volledig contact met de natuur, dus puur hout begon te worden gebruikt als een aanrecht te dichten. Na verwerking gemaakt van verschillende mooie vorm, op de...

Beschrijving

Massief eiken houten hout keuken benchtops en countertops

Dicht bij de natuur, de keuken vaak kunt de hout kleur maken een landelijke stijl, om volledig contact met de natuur, dus puur hout begon te worden gebruikt als een aanrecht te dichten. Na verwerking van verschillende mooie vorm, op hetzelfde moment als eiken gemaakt, is eiken en wat meer hard hout alle boven aan de tabel op de keuze. Dit puur houten tafel is nu populair in Europa en de Verenigde Staten, maar de binnenlandse is nog steeds relatief zeldzaam.

Specificatie

Mahonie materiële tabelfuncties

Mahonie is een relatief zeldzame soort hout, dus de kosten van het kabinet haar fatale tekortkomingen is, en er het patroon is dan het algemene type van massief hout niet duidelijk is, en zijn geen aroma. Maar beter dan andere soorten massief hout is het punt van de diepe kleur, gemaakt uit de kast is het geven van een antieke charme, en dan is er een relatief hard materiaal, de sterkte is relatief hoog, slijtvastheid is ook goed.

6.jpg

Solide Ash hout tabelfuncties

We kunnen stellen dat de naam is een van de voordelen, de textuur is een relatief rechte klasse, het patroon is ook erg mooi, gemaakt van het kabinet is niet slecht; de glans is ook heel helder, hardheid vergelijking Large, geschikt voor het maken van kasten. En het nadeel is dat het niet gemakkelijk om te drogen, is in het gebruik van de kast wanneer de meeste taboe dit, eenvoudig te kraken op de 27e, huis decoratie is relatief eenvoudig, dan kunt u proberen.

7.jpg

Eiken materiële tabelfuncties

En eiken, de distributie in China is erg klein, dus het heeft een goede kwaliteit van eiken is niet veel, dus je moet om te importeren, dus eiken kasten hoge prijzen zijn, er is de vergelijking van het hout van het hardhout, zodat het hout zelf de uitdroging niet erg goed is zullen produceren het probleem van de variabiliteit. Het voordeel is van de houtnerf berg vorm, dus een gevoel van aanraking in de hand, de rang ook superieur is.

8.jpg

Hot Tags: massief eiken houten hout keuken benchtops en countertops, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen