info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Luxury Costs New Island marmeren stenen aanrecht

Luxury Costs New Island marmeren stenen aanrecht

Luxe kost nieuw eiland marmeren stenen keuken werkbladen Geproduceerd in de Iraanse Shanna-serie van marmer is de koning van de rijst koning van de reputatie. Zoals de textuur lijkt op jade, zachte toon, warm, wit in het geel, vooral het marmeren metamorfisme is behoorlijk vol, en wordt zo de beste ...

Beschrijving

Luxe kost nieuw keukenwerkbladen in marmer uit de keuken van het eiland

Geproduceerd in de Iraanse Shanna-serie van marmer is de koning van de rijst koning van de reputatie. Omdat de textuur lijkt op jade, zachte toon, warm, wit in het geel, vooral het marmeren metamorfisme is behoorlijk vol, en wordt zo het beste van marmer, zeer geschikt voor interieurdecoratie, 's werelds stenen decoratie-industrie probeert dit te winnen verscheidenheid.

Specificatie

Shannian Beige is een soort steen, behorend tot marmer, gevormd door metamorfe gesteenten van afzettingsgesteenten en afzettingsgesteenten, en is een metamorf gesteente gevormd door de herkristallisatie van kalksteen, meestal vergezeld door de textuur van de biologische resten.

Achtergrond voor de beige, witte bloemen, goed licht, moeilijk om de lijm te vullen.

Chinese naam Sha Anna beige

Engelse naam: Royal Batticino

Categorie: marmer

Kleur: de onderkant is beige, witte bloemen.

Glans: heldere kleur, rijke kleuren

Hardheid: lager

Breekbaarheid: slijtvaste kristalinertie

Minerale dichtheid: 2,73 g / cm3

Toepassing: voor de grond, muur, tafel.

Ingredi├źnten: Calciumcarbonaat

Stortgewicht: 2,73 g / cm3,

Waterabsorptie van 0,25%,

Druksterkte: 132,8 Mpa,

Buigsterkte: 11.5Mpa,

Mohs-hardheid: 4,6,

Glans: 89.2

Prestatie

(1) Shana Anna Beige marmer bevat geen straling en felle kleuren, rijke kleuren, wordt veel gebruikt in binnenmuren, de decoratie op de grond. Heeft uitstekende verwerkingsprestaties: zagen, snijden, polijsten, boren, beeldhouwwerk enzovoort.

(2) Sha An Na Beige marmer slijtvastheid is goed, niet veroudering, de levensduur is over het algemeen 50 tot 80 jaar of zo.

(3) In de industrie wordt Shana Anna Beige veel gebruikt. Zoals: voor grondstoffen, reinigingsmiddelen, metallurgische oplosmiddelen.

(4) Sha An Na Beige marmer met niet-geleidende, niet-magnetische veldstabiliteit en andere kenmerken.

1.png

2.png

3.jpg

Countertop stenen workshop bekijken

6.jpg

7.jpg

Hot Tags: luxe kost nieuwe eiland marmeren stenen keuken werkbladen, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen