info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Betaalbare Stone kwarts keukeneiland schilderij Countertops

Betaalbare Stone kwarts keukeneiland schilderij Countertops

Betaalbare stenen kwarts schilderij eiland keuken countertops van het eiland-stijl keuken keuken gebruiksvoorwerpen kunnen volledig worden geïntegreerd in de thuissituatie, de andere kunt maken kan worden gegoten in de ziel van de rest van hemel en aarde voor het idee, zo veel functies met verborgen ontwerp tot planning, dus...

Beschrijving

Betaalbare stenen kwarts schilderij eiland countertops van de keuken

Eiland-stijl keuken keuken gebruiksvoorwerpen kunnen volledig worden geïntegreerd in de thuissituatie kan maken, de andere kan worden gegoten in de ziel van de rest van hemel en aarde voor het idee, dus veel eigenschappen met verborgen ontwerp tot planning, dus dat het visuele meer eenvoudig en schoon , zoals de woonkamer in de woonkamer in het algemeen The In het gebruik van leven functie, kan rekening worden gehouden met de open keuken als een centrum van leven thuis moet het integreert het gebruik van operaties, levensstijl en andere functionele behoeften en verkennen van de binnenste niveau van echte ideeën , samenhang van familie middelpuntzoekende kracht.

Specificatie.

Ingrediënten van kwarts steen

Natuurlijke kwarts steen kristallen... 93%

Bijzondere prestatie harsen... 6%

Pigmenten en assistenten... 1%

Zes tips voor het ontwerp van de keuken eiland

1. Wat wilt u doen met het eiland? Voordat u de omvang van het eiland vaststellen kan, zou u beter overwegen wat u wilt doen? Wat is het doel ervan? Wil je het om te eten, maaltijden, of voor vermaak? Als u bouwen van een wastafel, vervolgens het eiland wilt tot een grotere, ontwerpen als u gebruiken om te eten wilt, dan heb je het ontwerpen van sommige van de onderkant van de stoel ruimte, afhankelijk van uw behoeften, of om te beslissen.

1.png

2. wat u wilt plaatsen op het eiland? Als u van plan bent om toestellen in het eiland, het eiland van de opslagruimte een redelijke ontwerp. Als het eiland een wastafel op het eiland heeft, dan moet het eiland vrij voor de ruimte van de vaatwasser en de vaatwasser is op de links of rechts, maar ook aandacht besteden aan. Ook, als u van plan te installeren van een kleine koelkast op het eiland, hebt u het ontwerpen van een ruimte voor de koelkast.

2.png

3. hoeveel ruimte heeft u nodig? Dit is meestal afhankelijk van de structuur van de indeling van uw keuken. Hebt u genoeg van kasten in de rest van uw keuken, dan is het eiland kan worden ontworpen met sommige opslagruimte. Als het eiland is uw belangrijkste eethoek, dan moet u het installeren van een wastafel op het eiland, en dus zal worden gebruikt, en een maaltijd voor de keukengerei een beetje om opslagruimte te maken.

4.jpg

5. te overwegen de algehele indeling van de keuken. De keuken is een drukke ruimte, en zodra het koken werk wordt uitgevoerd, de keuken lay-out zal een doorslaggevende rol spelen in de efficiëntie van het werk. De eetzaal van het eiland moet perfect gepaard gaan met de countertops van de keuken erachter, en moet kunnen om ervoor te zorgen dat het werk glad en toegankelijk is.

6.png

Kwarts steen kleur bladen

1.png

3.png

4.png

2.png

Afgewerkte kwarts aanrechtbladen

11.jpg

Kwarts verpakking details

12.jpg

Kwarts steen workshop weergave

13.jpg

Hot Tags: schilderij countertops van de betaalbare stenen kwarts keuken eiland, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen