info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Best Gebouwde Materialen van het Materiaal van de Kwarts Materiële Countertops van de Opties

Best Gebouwde Materialen van het Materiaal van de Kwarts Materiële Countertops van de Opties

Het best geconstrueerde materiaal van kwartsmateriaal countertops van de keuring De kunstmatige kwartssteen is een meer dan 80% van het kwartskristal met hars en andere spoorelementen synthetische een nieuw type van steen. Het is door een speciale machine in een bepaalde fysische en chemische omstandigheden om de grote ...

Beschrijving

Het best uitgeruste materiaal van het kwartsmateriaal keurt aanrecht in de keuken

Kunstmatige kwarts steen is een meer dan 80% van het kwartskristal met hars en andere sporenelementen synthetische een nieuw type steen. Het is door een speciale machine in een bepaalde fysische en chemische omstandigheden om de grote afmeting van de plaat te onderdrukken. Het belangrijkste materiaal is kwarts. Kwarts steen zonder straling, hoge hardheid, het creëren van een kwarts stenen tafel schrapen niet uitgeeft (Mohs hardheid 7); vervuiling kleurt niet (vacuümproductie, dichte niet-poreuze); heet niet slecht (kwartsmateriaal kan een temperatuur van 300 ℃ zijn); Niet-toxisch (NSF-gecertificeerd, niet-zwaar metaal, kan direct contact met voedsel).

Specificatie.

Ingrediënten van kwartssteen

Natuurlijke kwarts-steenkristallen .............................................. ............................ 93%

Speciale prestatieharsen ............................................... ............................... 6%

Pigmenten en hulpstoffen ............................................... ..................................... 1%

Keuken in het gebruik van kwarts steen, als gevolg van langdurige plaatsing van oververhitter, zoals: net klaar rijstpot, thermische uitzetting en samentrekking zal leiden tot veranderingen in het materiaal in de moleculen, een lange tijd zal leiden tot lokaal verlies van glans of kraken Omdat het water veel bleekwater en kalk bevat, blijft het te lang, waardoor de tafel lichter kleurt en het uiterlijk wordt beïnvloed. Het is raadzaam om een ​​klein stukje pad of plank op de tafel te plaatsen om te voorkomen dat de hete pot de tafel direct raakt. Zet het hoge temperatuur fornuis voor het koelen voor een paar minuten.

Kwarts steen is een meer dan 90% van het kwartskristal met hars en andere sporenelementen synthetische een nieuw type steen, met een harde textuur, vuil, slijtage, hoge temperatuur kenmerken.

Kwarts steen vanwege de hoge hardheid en dichtheid van de redenen, in vergelijking met kunststeen is niet gemakkelijk te bloeden, kwarts steen schoonmaken frequentie is eigenlijk gebaseerd op het gebruik van de klant, meestal thuis na de tijdige operatie met een doek om de tafel te schrobben, u kunt een keer per week één keer schoonmaken en onderhoud doen aan een unit, één keer focussen op onderhoud.

Om het probleem van de reparatie te voorkomen, moet u meestal op het onderhoud letten, het servies plaatsen als het voorzichtig is, niet slepen en het isolatiekussen plaatsen; Houd de tafel op elk moment schoon en veeg het vuil met een vochtige doek af. Om te voorkomen dat er vlekken in de tafel kunnen komen, is het het beste om de pakking onder de vloeibare kruidenfles te plaatsen, zodat de resterende vloeistof op de tank de tafel kan eroderen ; gelijkmatig geplaatste zware voorwerpen, niet direct op de tafel gesneden groenten, en gebruik de juiste behuizing boord. Let op vocht en poets regelmatig.

Kwarts steen kleurvellen

2.png

1.png

3.png

Afgewerkt kwarts aanrechtbladen

4.jpg

Kwartsverpakkingsdetails

10.jpg

Quartz stenen workshop bekijken

15.jpg


Aanvraag sturen