info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Caesarstone natuurlijke Quartz stenen ijdelheid Tops en Countertops van de keuken

Caesarstone natuurlijke Quartz stenen ijdelheid Tops en Countertops van de keuken

Caesarstone natuurlijke kwarts steen ijdelheid topjes en countertops van de keuken, wat is uw primaire keuze bij het kiezen van een tabel? Duurzaam? Gezondheid en bescherming van het milieu? Natuurlijke textuur? CaesarStone Caesar steen kan al de moeite voor u oplossen! Specificatie. De volgende grafiek toont de...

Beschrijving

Caesarstone natuurlijke kwarts steen ijdelheid topjes en countertops van de keuken

Wat is uw primaire keuze bij het kiezen van een tabel? Duurzaam? Gezondheid en bescherming van het milieu? Natuurlijke textuur? CaesarStone Caesar steen kan al de moeite voor u oplossen!

Specificatie.

De volgende grafiek toont de prestaties van Caesarstone met diverse stenen (marmer, graniet, kalksteen en laminaat), waaruit duidelijk de superieure prestaties van Caesarstone Caesarstone blijkt.

Caesarstone

Natuursteen

Laminaten

Vaste oppervlakken

Krasbestendig

√√√

√√√

√√

Vlek bestendig

√√√

√√

√√√

√√√

Chip en Crack resistent

√√√

√√

√√

√√√

Warmte- en branden resistent

√√

√√

√√

√√

Bestand tegen huishoudelijke chemicaliën, zuren, oplosmiddelen

√√√

√√

√√

√√√

Lage onderhoudskosten

√√√

√√√

√√

Nonabsorbent en Nonporous

√√√

√√

√√

√√√

Schimmel en meeldauw-resistente

√√√

√√

√√

√√√

Buigsterkte

√√√

√√

√√√

Consistente kleuren

√√√

√√

√√

Immuniteit om te bevriezen en ontdooien

√√√

√√√

Technische Parameters

Caesarstone Caesarstone, kwarts steen (natuurlijk hardheid van de diamant na het natuurlijke minerale, Mohs van 7) inhoud tot 93%, zowel voor de kenmerken van natuursteen en textuur, maar ook met de meest geavanceerde productie technologie behouden aan een beter maken dan het marmer, graniet en andere kunstmatige steen in het bovenste deelvenster.

1, grootte specificaties

Caesarstone Caesar stenen grootte: 1440mmx3050mm.

2, dikte selectie

Caesarstone Caesarstone conventionele dikte: 20mm, een andere dikte 13mm / 30mm optioneel.

3, oppervlaktebehandeling

Caesarstone Caesarstone drie verschillende oppervlakte behandelingen: gepolijst / mat / Strips.

4. Caesarstone kleur bladen

Alle kleur details bezoek pls Caesarstone officiële website.

6.jpg

5. klaar kwarts aanrechtbladen

7.jpg

6. quartz verpakking details

8.jpg

7. quartz stenen workshop weergave

9.jpg

CaesarStone Caesar steen maakt uw leven zorgeloos

Eenvoudig te beheren, anti-penetratie. Zelfs als u niet zorgvuldig Strooi de koffie, specerijen, de tabel is ook gevlekte olie, erger nog, ditmaal u buitenstormen om te reizen moet, maak je geen zorgen, omdat ze niet doordringen zullen, zelfs als je terugkomt om schoon te maken in de tabel is nog nieuw.

10.jpg

Gezondheid en bescherming van het milieu. CaesarStone heeft NSF (National Health Foundation) certificaat en een aantal milieucertificering, kunt u er zeker van zijn dat de tabel rechtstreeks op de productie van om het even welk van uw favoriete drankje.

Natuurlijke textuur. De nieuwste Supernatural bovennatuurlijke serie onderhoudt niet alleen de hoge fysieke eigenschappen van CaesarStone Caesar Stone, meer realistische natuurlijke textuur, verder dan de traditionele marmer, graniet, acryl countertops, aan uw dual voldoen voor schoonheid en uitvoerbaarheid. Deze serie is nu populair geworden in de handen van ontwerpers, de nieuwe lieveling van de handen van ontwerpers.

11.jpg

Bent u nog steeds na te denken over wat te doen uw bureau het echt uit het! Omdat CaesarStone Caesar stenen, zodat je zorgeloos leven!

Hot Tags: caesarstone natuurlijke kwarts steen ijdelheid topjes en countertops van de keuken, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen