info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Caesarstone Natural Stone kwarts Benchtop vervanging Brisbane bedrijven

Caesarstone Natural Stone kwarts Benchtop vervanging Brisbane bedrijven

Caesarstone natuurlijke stenen kwarts benchtop vervanging brisbane bedrijven CaesarStone uit 1987 begon te worden gebruikt in verschillende gebieden van hoge kwaliteit kwarts steen countertops professionele productie. Als de industrie pionier en wereldleider, en in 2012 in de Verenigde Staten Nasdaq vermeld, is de...

Beschrijving

Caesarstone natuurlijke stenen kwarts benchtop vervanging brisbane bedrijven

CaesarStone vanaf 1987 begon te worden gebruikt in verschillende gebieden van hoge kwaliteit kwarts steen countertops professionele productie. Als de industrie pionier en wereldleider, en in 2012 in de Verenigde Staten Nasdaq vermeld, is dat de industrie alleen beursgenoteerde ondernemingen. CaesarStone combineert de superieure fysieke eigenschappen en unieke esthetische perspectieven van een van de moeilijkste mineralen in de natuur tot's werelds eerste bedrijf voor de productie van countertops van het kwarts als een nieuw product in de industrie.

Specificatie.

De volgende grafiek toont de prestaties van Caesarstone met diverse stenen (marmer, graniet, kalksteen en laminaat), waaruit duidelijk de superieure prestaties van Caesarstone Caesarstone blijkt.

Caesarstone

Natuursteen

Laminaten

Vaste oppervlakken

Krasbestendig

√√√

√√√

√√

Vlek bestendig

√√√

√√

√√√

√√√

Chip en Crack resistent

√√√

√√

√√

√√√

Warmte- en branden resistent

√√

√√

√√

√√

Bestand tegen huishoudelijke chemicaliën, zuren, oplosmiddelen

√√√

√√

√√

√√√

Lage onderhoudskosten

√√√

√√√

√√


Nonabsorbent en Nonporous

√√√

√√

√√

√√√

Schimmel en meeldauw-resistente

√√√

√√

√√

√√√

Buigsterkte

√√√

√√

√√√

Consistente kleuren

√√√

√√

√√

Immuniteit om te bevriezen en ontdooien

√√√

√√√

Technische Parameters

Caesarstone Caesarstone, kwarts steen (natuurlijk hardheid van de diamant na het natuurlijke minerale, Mohs van 7) inhoud tot 93%, zowel voor de kenmerken van natuursteen en textuur, maar ook met de meest geavanceerde productie technologie behouden aan een beter maken dan het marmer, graniet en andere kunstmatige steen in het bovenste deelvenster.

1, grootte specificaties

Caesarstone Caesar stenen grootte: 1440mmx3050mm.

2, dikte selectie

Caesarstone Caesarstone conventionele dikte: 20mm, een andere dikte 13mm / 30mm optioneel.

3, oppervlaktebehandeling

Caesarstone Caesarstone drie verschillende oppervlakte behandelingen: gepolijst / mat / Strips.

4. Caesarstone kleur bladen

Alle kleur details bezoek pls Caesarstone officiële website.

1.jpg

5. klaar kwarts aanrechtbladen

2.jpg

6. quartz verpakking details

3.jpg

7. quartz stenen workshop weergave

9.jpg

Caesar Stone kwarts steen identificatiemethode

Één: doorweekt met zoutzuur en andere tests

Om winsten te maximaliseren, zullen sommige fabrikanten in de stenen aanrecht uit kwarts vermengd met calciumcarbonaat. En capaciteit calcium carbonaat en zuur reactie, als de aankoop van deze tabel, het laat gebruik, de tafel gemakkelijk is te veranderen. Dus, de aankoop, je hebt een model, zet het in verdund zoutzuur of andere zure vloeibare weken, als het product calciumcarbonaat bevat, zal het reageren met het zuur.

10.jpg

Twee: test de lekkage

Kwalitatief hoogwaardige kwarts steen plaat oppervlak en de interne structuur van de zelfde boete en uniform, dus de wateropname laag is, sterke anti-permeabiliteit; en productieapparatuur en technologie achter de nabootsing van kwarts steen is vaak beperkt tot eruit bijna, maar de interne structuur van losse poreus, zwakke penetratieweerstand, wateropname, sterke lekkage. Bij het kopen, kunt je giet de saus op de quartz stenen werkbladen om te zien als het bloeden, arme kwarts steen countertops 1 dag om te bloeden, hoge kwaliteit zal niet.

11.jpg
Drie: met een mes om te controleren de slijtvastheid

Kwarts stenen aanrecht is de belangrijkste component van silica, de hoogste hardheid, de kwarts steen op de markt door de quartz crystal en hars synthese, in het algemeen zijn gemarkeerd met kwarts gehalte van ongeveer 93%. Dus de mogelijkheid van de breuk zeer klein, maar ook meer slijtvast is. Valse kwarts steen hars inhoud is hoog, de oppervlaktehardheid relatief laag zal zijn, het is gemakkelijk om te krabben. Wanneer u koopt, kunt u gebruik maken van een mes en dus op de tabel om te proberen tot het opstellen van een plan.

Vier: met warmte om te controleren de warmteweerstand

Arme kwarts steen hars inhoud is te hoog, hittebestendigheid zal worden verminderd. Dus u gebruik van deze, met een aansteker en dus branden van het monster, en dan zien of de bovenstaande links sporen.

Kwarts steen is een soort van niet-radioactieve vervuiling, herbruikbare milieubescherming, groene nieuwbouw interieur decoratiematerialen, die veel in countertops van de keuken, wastafel, keuken wand, tafel, salontafel, vensterbank, deur sets gebruikt wordt en andere velden. Hierboven is op de Caesar stenen kwarts steen en quartz stenen identificatiemethode van de relevante invoering, ik hoop dat de bovenstaande beschrijving kan u helpen.

12.jpg

Aanvraag sturen