info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Custom Engineered Kitchen Quartz werkbladen bij mij in de buurt

Custom Engineered Kitchen Quartz werkbladen bij mij in de buurt

Dealer kosten kwarts keukenbladen en werkbladen Kwarts steen meestal minerale pigmenten, dus consistent met de steenkleur, niet in sterk zonlicht gedurende een lange tijd lokale contraststraling, het blote oog is moeilijk om zijn kleurveranderingen te observeren, daarnaast is de hele kwartssteen in de...

Beschrijving

Dealer kosten kwarts keukenbladen en werkbladen

Kwarts steen meestal minerale pigmenten, dus consistent met de steenkleur, niet in sterk zonlicht gedurende een lange tijd lokale contrast bestraling, het blote oog is moeilijk om zijn kleurveranderingen te observeren, bovendien, de hele kwarts steen in het productieproces, neem de hele proces Automatische controle-apparatuur, waardoor het product kleur standaard uniforme snelheid is extreem hoog. In de indoor langdurig gebruik van het dagelijks leven zal niet worden veroorzaakt door oxidatie, veroudering, corrosie, thermisch contact en andere oorzaken van verbleekte kleuren en glans.

Specificatie.

Ingrediënten van kwartssteen

Natuurlijke kwarts-steenkristallen .............................................. ............................ 93%

Speciale prestatieharsen ............................................... ............................... 6%

Pigmenten en hulpstoffen ............................................... ..................................... 1%

Kwartssteen is het meest milieuvriendelijk

Op dit moment, de markt voor het aanrecht van de kast een heleboel materialen, zoals kwarts stenen werkbladen, brand plaat werkbladen, roestvrijstalen werkbladen, granieten aanrecht, enz., Hebben een anti-fouling, anti-scratch, scratch en andere basisprestaties, maar van de uitgebreide prestatie-indicatoren In termen van het meest geschikt voor modern gebruik van de keuken of kwarts stenen werkbladen.

Naadloos stiksel naadloos

Wanneer de countertops van de kast langer zijn of een hoek hebben, moet u naaien. Het gebruik van kwarts stenen werkbladen, kan niet alleen worden gesneden in een verscheidenheid van vormen, gecombineerd in een verscheidenheid van patronen, in de hoekverwerking kan ook naadloos worden gedaan. Gepolijst en gepolijst, zal onverwachte resultaten opleveren.

Er is geen kleurverschil licht van gewicht

Gebruikers bij de aankoop van kwartssteen hoeven zich geen zorgen te maken over het bestaan ​​van kleur en hebben invloed op het kasteffect. Kwarts steenoppervlak zonder poriën, olie, watervlekken zijn niet gemakkelijk om ze te penetreren, sterke aangroeiwerende, gemakkelijk schoon te maken. Kwarts steen uit de kwartszand verwerking, dunner, zijn eigen gewicht lichter dan natuursteen, in de toepassing kan de dragende kast te verminderen om de levensduur te verlengen.

Met een verscheidenheid aan kleurenreeksen

Kwarts steen met natuurlijke stenen kleur en textuur, massief houten kast kopen kan worden onderverdeeld in verschillende series, elke serie heeft een verscheidenheid aan kleuren. Wanneer u koopt, kunt u de lijnen, kleur en andere geschikte kwartssteen kiezen om te voldoen aan de verschillende huiskleur en decoratiekwaliteit.

Milieuvriendelijker en gezonder

Kwartronde countertops is een mineraal additief gevuld met kwartszand, hoogwaardige hars en natuurlijk pigment door vacuümgieten of gieten. De functionele additieven in de harsformulatietechnologie bepalen de uitstekende prestaties van de countertops van kwartsstenen. Milieubescherming, kan direct in contact komen met voedsel, is de beste keuze voor milieuactivisten. Volgens de kostenanalyse wordt de huidige selectie van de keuzetabel door de consument niet aanbevolen om minder dan 200 kunstmatig countertops van USD te kopen, omdat de kwaliteit ervan moeilijk te beschermen is.

Kwarts steen kleurvellen

2.png

3.png

1.png

4.png

Afgewerkt kwarts aanrechtbladen

10.jpg

Kwartsverpakkingsdetails

11.jpg

Quartz stenen workshop bekijken

12.jpg

Hot Tags: op maat gemaakte keuken quartz aanrecht in de buurt van mij, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen