info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Dealers kosten Quartz keuken Tops en Countertops

Dealers kosten Quartz keuken Tops en Countertops

Dealer kosten kwarts keuken tops en countertops Quartz stenen meestal minerale pigmenten, zo consequent met de stenen kleur, niet in sterk zonlicht voor een lange tijd lokaal contrast bestraling, het blote oog moeilijk te observeren de kleurveranderingen, Daarnaast is de hele kwarts steen in de...

Beschrijving

Dealer kosten kwarts keuken tops en countertops

Kwarts steen meestal minerale pigmenten, zo consequent met de stenen kleur, niet in sterk zonlicht voor een lange tijd lokaal contrast bestraling, het blote oog moeilijk is te observeren de kleurveranderingen, bovendien de hele kwarts steen in het productieproces, nemen het hele proces automatisch controle-apparatuur, waardoor het product kleur uniforme standaardtarief is extreem hoog. In het gebruik binnenshuis op lange termijn van het dagelijks leven zal niet als gevolg van oxidatie, veroudering, corrosie, thermisch contact en andere oorzaken van verschoten kleur en glans.

Specificatie.

Ingrediënten van kwarts steen

Natuurlijke kwarts steen kristallen... 93%

Bijzondere prestatie harsen... 6%

Pigmenten en assistenten... 1%

Is het leuk om een kwarts steen tabel?

Kwarts steen glanzend helder oppervlak na meer dan 30 complex polijsten proces, zelfs na een lange periode van gebruik, het oppervlak is is ook hetzelfde als de nieuwe tabel met de lichte. De echte kwarts stenen aanrecht met hoge hardheid, hoge temperatuur en weerstand tegen corrosie en andere kenmerken, dat is, het gebruik van mes en andere hulpprogramma's, het oppervlak zal niet krassen. Het is ook de keuken van het zuur en alkali hebben ook uitstekende corrosieweerstand, er zijn andere kunstmatige steen en andere werkbladen kunnen niet overeenkomen met de kenmerken van hoge temperatuur.

Niet gemakkelijk om te krabben 

Sommige van de materialen van de kasten zullen gemakkelijk krassen en de kwarts steen tabel zal niet zo, door de vacuüm compressie, zodat de hardheid van kwarts steen tot 7.5, we allemaal de hoogste hardheid van tien, weten dus de quartz de steen zal niet gemakkelijk scratche d. er zijn kwarts steen grondstoffen hoger smelten wijzen van het materiaal, dus de kwarts steen op hoge temperatuur. Hoewel niet een natuurlijke steen, maar na een speciaal proces, zodat de dezelfde kwarts steen heeft ook een echt gevoel van steen.

Onderhoud is eenvoudig

Ervaren van een aantal processen, heeft lang een duidelijke zaak waarvan, gemaakt van kasten kunnen worden geplaatst op de top van de bovenstaande ingrediënten. Kwarts steen pigment is gebaseerd op minerale pigmenten en natuurlijke steen, maar ook is niet gemakkelijk om kleur te veranderen, doen niet vervagen het probleem. Sommige van de tabel worden gebroken, de kwarts steen zal niet, zijn hoge elasticiteit, zullen niet gemakkelijk gebroken. Dagelijks onderhoud is ook zeer eenvoudig en gemakkelijk, met het algemene reinigingsmiddel kunt krijgen.

De bescherming van het milieu van niet-toxisch

Een heleboel decoratiematerialen zal zeer zorgvuldig worden geselecteerd, zoals hout overwegen zal of er formaldehyde is en steen overwegen moet of het nodig is te doen van de detectie van de verontreiniging van straling, kwarts steen countertops in de meest prominente van de voor- en nadelen is de veiligheid van kwarts steen niet-toxisch is een zeer milieuvriendelijk steen die geen bevat minerale onzuiverheden die straling verontreiniging kunnen veroorzaken. Mensen kunnen het kwarts steen materiaal gebruiken om de countertops van de keuken. Naast de prestaties in de bescherming van het milieu is natuurlijk zeer goed, het is ook gedaan in de antibacteriële aspecten van de kwarts steen countertops dichte niet-poreuze structuur dat kleine keuken bacteriën geen lichaam verbergen.

Kwarts steen tekortkoming

Kwarts steen tekortkomingen niet veel, het eerste voordeel zei, zijn hardheid is erg groot, zodat alles heeft twee kanten, dus de hardheid veroorzaakt door de kwarts steen is niet gemakkelijk voor het verwerken van de tekortkomingen. Er is een thats dat als de kwarts steen was sterke druk buiten het geval, het is niet gemakkelijk om het te repareren. Een van de grootste nadeel is het uitgangspunt van goede waarde voor uw geld, dan zijn prijs is natuurlijk niet laag. En zijn product is relatief eenvoudig.

Kwarts steen kleur bladen

1.png

2.png

3.png

4.png

Afgewerkte kwarts aanrechtbladen

11.jpg

Kwarts verpakking details

12.jpg

Kwarts steen workshop weergave

15.jpg


Hot Tags: dealers kosten kwarts keuken topjes en countertops, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen