info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Korting Caesarstone natuurlijke quartz oppervlak badkamer Benchtops en werkbladen

Korting Caesarstone natuurlijke quartz oppervlak badkamer Benchtops en werkbladen

Korting Caesarstone natuurlijke quartz oppervlak badkamer werkbladen en werkbladen Caesarstone kwaliteit van de niet-aflatende streven naar toegang tot 's werelds hoogste kwaliteit management certificering. Ze heeft altijd hoge prestaties geleverd, hoge kwaliteit en integriteitsnormen, innovatieve producten, ...

Beschrijving

Korting Caesarstone natuurlijke quartz oppervlak badkamer werkbladen en werkbladen

Caesarstone-kwaliteit van de niet-aflatende streven naar toegang tot 's werelds hoogste kwaliteit managementcertificering. Ze was altijd al een hoge prestatie, hoge kwaliteit en integriteitsnormen, innovatieve producten, haar uitstekende technologie en een geweldig artistiek talentontwerp, als architecten, ontwerpers, ontwikkelaars van onroerend goed, kasten en veel voorkeurproducten voor thuisgebruikers, verkoopnetwerk over de hele wereld. Of u nu op zoek bent naar nieuwe ontwerpinspiratie of een uitgebreide renovatie wilt om uw interieur te upgraden, Caesarstone is uw ideale partner.

Specificatie.

De volgende grafiek toont de prestaties van Caesarstone met verschillende steen (marmer, graniet, kalksteen en laminaat), die duidelijk de superieure prestaties van Caesarstone Caesarstone laat zien.


Caesarstone

Natuursteen

laminaten

Stevige oppervlakken

Krasbestendig

√√√

√√√

√√

Bestand tegen vlekken

√√√

√√

√√√

√√√

Chip en Crack Resistant

√√√

√√

√√

√√√

Bestand tegen hitte en brandwonden

√√

√√

√√

√√

Bestand tegen huishoudelijke chemicaliën, zuren, oplosmiddelen

√√√

√√

√√

√√√

Laag onderhoud

√√√

√√√

√√


Niet absorberend en niet-poreus

√√√

√√

√√

√√√

Schimmel- en schimmelbestendig

√√√

√√

√√

√√√

Buigsterkte

√√√

√√

√√√

Kleurconsistentie

√√√

√√

√√

Immuniteit voor bevriezen en ontdooien

√√√

√√√

Technische parameters

Caesarstone Caesarstone, kwartssteen (natuurlijke hardheid van de diamant na het natuurlijke mineraal, Mohs hardheid van 7) gehalte van maximaal 93%, zowel om de eigenschappen van natuursteen en textuur te behouden, maar ook met de meest geavanceerde productie-technologie om een beter dan marmer, graniet en andere kunstmatige steen van het bovenste paneel.

1, maat specificaties

Caesarstone Caesar Stone Afmetingen: 1440mmx3050mm.

2, dikte selectie

Caesarstone Caesarstone Conventionele dikte: 20 mm, nog een dikte van 13 mm / 30 mm optioneel.

3, oppervlaktebehandeling

Caesarstone Caesarstone Drie verschillende oppervlaktebehandelingen: gepolijst / mat / strips.

4. kleurplaten van Caesarstone

Alle kleurendetails bezoeken de officiële website van Caesarstone.

15.jpg

5. Afgewerkt quartz aanrechtbladen

16.jpg

6.Quartz verpakking details

17.jpg

7. Quartz stenen workshop bekijken

18.jpg

Gebruik en onderhoud van kwartssteen

Plaats nooit objecten op hoge temperatuur direct of permanent op kwartsstalen werkbladen

Kwarts steen hittebestendigheid is erg goed, lijkt geen hete cola, vervorming, depressie en ga zo maar door. Opgemerkt moet worden dat om de lokale oververhitting van de tafel te voorkomen. Materialen hebben de kenmerken van thermische uitzetting en samentrekking, lokale oververhitting veroorzaakt plaatselijke uitzetting van de tafel, resulterend in het barsten van de tafel. Let op dat u de vuurbarbecue niet vermijdt om calorierijke vaten (zoals hete wok, warmwaterbakken, enz.) Direct op de tafel te vermijden, het wordt aanbevolen om een ​​goede thermische isolatiepot te gebruiken of de hitte te gebruiken. verspreid de pot pad. De temperatuur is niet de directe oorzaak van de vernietiging van de tafel. Materialen zijn thermische uitzetting en samentrekkingseigenschappen, lokale oververhitting leidt vaak tot accidentele schade aan het materiaal, het gebruik van de tafel moet oververhitting voorkomen.

Gebruik niet de superhardheid van de scherpe kracht om het oppervlak van kwartssteen te krassen

Kwarts is een composietmateriaal met hoge hardheid, heeft een hoge krasbestendigheid en zal bij normaal gebruik niet bekrast of versleten zijn. Het is belangrijk om het gebruik van superhardheid van de krachtige krabbertafel te vermijden, zoals diamanten, schuurpapier, gebroken glas, gebroken keramiek (met inbegrip van laagwaardige keramische containers die op de bodem van de gesinterde deeltjes kunnen voorkomen), gereedschappen met een hoge hardheid en gereedschap met hoge hardheid.

Kwarts steenoppervlak zo schoon mogelijk

Omdat het water bleek en kalk bevat, blijft het te lang, waardoor de tafel lichter kleurt en het uiterlijk wordt beïnvloed. Dit fenomeen doet zich voor, gebruik alstublieft een schone handdoek om vocht te absorberen, van nature droog 4-5 uur kan zijn.

Strikt chemisch contact met het kwartsoppervlak

Kwartssteen heeft een langdurige corrosiebestendigheid, maar moet toch contact met de sterke chemicaliën vermijden, zoals: ontsmettingsmiddel, metaalreinigingsmiddel, reinigingsmiddel voor kachels; raak methyleenchloride, sterk zuur reinigingsmiddel, niet aan. Als u per ongeluk in contact bent met de bovenstaande items, onmiddellijk met veel water en zeep om het oppervlak van kwartssteen te wassen.

Schaal verwijderen

Verwijder de weegschaal met een natte doek en gebruik een mes om het te verwijderen en veeg het af met een droge doek.

Verwijder de meeste vlekken en vuil

Reinig met zeep of reinigingsmiddel dat ammoniak bevat (bijv. Reinigingsmiddel).

Om zware klappen te voorkomen, veelvuldig kloppende kwartssteen

Kwartssteen naast het materiaal om de taaiheid van het composietmiddel te verbeteren, heeft een relatief hoge slagvastheid, maar moet nog steeds de countertops van de tegenaanval vermijden, frequente percussietafel of zwaartekrachtonderdrukking van de lege delen van de tafel, vooral de zwakke delen van de tafel, zoals in de buurt van de kachel, in de buurt van het bassin, hoek delen, lassen delen, grote delen van het midden van de kast, enzovoort.
Hot Tags: korting Caesarstone natuurlijke quartz oppervlak badkamer benchtops en werkbladen, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen