info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Korting Faux kwarts steen keuken Slab Bench Tops en Countertops

Korting Faux kwarts steen keuken Slab Bench Tops en Countertops

Korting faux kwarts steen keuken slab bank tops en aanrechtbladen Quartz, anorganische mineralen, de belangrijkste component is siliciumdioxide, doorschijnend of ondoorzichtig kristallen, doorgaans melkachtig witte, harde textuur. Kwarts is een fysieke eigenschappen en chemische eigenschappen zijn zeer stabiel minerale hulpbronnen. Sai Li steen...

Beschrijving

Korting faux kwarts steen keuken slab bank tops en aanrechtbladen

Quartz, anorganische mineralen, de belangrijkste component is siliciumdioxide, doorschijnend of ondoorzichtig kristallen, doorgaans melkachtig witte, harde textuur. Kwarts is een fysieke eigenschappen en chemische eigenschappen zijn zeer stabiel minerale hulpbronnen. Sai Li stenen productieproces, de zuivering van kwarts, verwijdert onzuiverheden, en vervolgens na een reeks van hoge temperatuur en hoge druk chemische en fysische effecten van de definitieve productie van hoge hardheid en kleur van de quartz-plaat.

Specificatie.

Ingrediënten van kwarts steen

Natuurlijke kwarts steen kristallen... 93%

Bijzondere prestatie harsen... 6%

Pigmenten en assistenten... 1%

Stone bereik van toepassing

De quartz zal worden gebruikte in bankieren, luchthavens, scholen, restaurants, ziekenhuizen, centra, kantoorruimte en andere commerciële ar BadenEAS. Specifieke gebruik omvat: countertops van het kabinet, badkamer countertops, werkbladen, countertops van de tabel, Bureau, wastafel, wastafel, badkamer en douche, muur cover, vensterbank, bouwplaten, plint.

Kwarts steen product voordeel

Sterke plasticiteit, met hoge weerstand tegen kraken.

Sterke prestaties van de anti-ultraviolet, sterke kleur stabiliteit.

Bevatten nooit benzeen, formaldehyde is een absolute bescherming van het milieu groene producten, met voedsel om het even welk contact.

Met hoge antibacteriële eigenschappen, is een functioneel antibacteriële materiaal.

Extreem hoge oppervlakte-afwerking.

Hoge oppervlaktehardheid, het oppervlak is niet eenvoudig te krabben.

De eerste dwars door nationale brand detectie branddetectie, is een vuurvaste materiaal.

De gehele productie technologie procesbeheer in strikte overeenstemming met de ISO 9001: 2000-normen, om ervoor te zorgen dat 100% van de kwaliteit van de producten om te voldoen aan de industrienormen van de internationale.

Van mijn bedrijf verschillende kunstmatige steen en quartz stenen product quality assurance en dienst na verkoop door de materiële fabrikanten direct aan de koper in te zetten dat kopers om te genieten van 100% zonder zorgen over de bescherming.

Kwarts steen kleur bladen

3.png

4.png

Afgewerkte kwarts aanrechtbladen

13.jpg

Kwarts verpakking details

14.jpg

Kwarts steen workshop weergave

15.jpg

Hot Tags: korting faux kwarts steen keuken slab bank tops en countertops, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen