info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
High-end goede kwaliteit zwarte Silestone kwarts steen Countertops voor keuken en badkamer

High-end goede kwaliteit zwarte Silestone kwarts steen Countertops voor keuken en badkamer

High-end goede kwaliteit zwarte silestone kwarts steen counter tops voor keuken en badkamer Silestone is het belangrijkste ingrediënt van kwarts, een rijke combinatie van kleur te maken een natuurlijke steen textuur en prachtige Oppervlakteglans. Silestone is een nieuw soort steen gesynthetiseerd door meer dan 90% kwarts...

Beschrijving

High-end goede kwaliteit zwarte silestone kwarts steen counter tops voor keuken en badkamer

Silestone is het belangrijkste ingrediënt van kwarts, een rijke combinatie van kleur te maken een natuurlijke steen textuur en prachtige Oppervlakteglans. Silestone is een nieuw soort steen gesynthetiseerd door meer dan 90% quartz crystal plus hars en andere sporenelementen. Het is door middel van een speciale machine in een bepaalde fysische en chemische voorwaarden aan het onderdrukken van de grote omvang van de plaat. Silestone kwarts steen en gewone door de mens veroorzaakte steen is een groot verschil, Sally als 90% van de natuurlijke quartz, dus het teken is dichter bij natuursteen, met natuursteen harde hogere taaiheid en hardheid hoger dan natuurlijke marmer. Zijn uitstekende prestaties is geschikt voor countertops van de keuken, badkamer werkbladen, vloeren en muren en andere indoor en outdoor decoratie.

Specificatie.

De volgende grafiek toont de prestaties van Silestone met diverse stenen (marmer, graniet, Solid surface en laminaat), waaruit duidelijk de superieure prestaties van Silestone blijkt.


Silestone

Natuursteen

Laminaten

Vaste oppervlakken

Krasbestendig

√√√

√√√

√√

Vlek bestendig

√√√

√√

√√√

√√√

Chip en Crack resistent

√√√

√√

√√

√√√

Warmte- en branden resistent

√√

√√

√√

√√

Bestand tegen huishoudelijke chemicaliën, zuren, oplosmiddelen

√√√

√√

√√

√√√

Lage onderhoudskosten

√√√

√√√

√√


Nonabsorbent en Nonporous

√√√

√√

√√

√√√

Schimmel en meeldauw-resistente

√√√

√√

√√

√√√

Buigsterkte

√√√

√√

√√√

Consistente kleuren

√√√

√√

√√

Immuniteit om te bevriezen en ontdooien

√√√

√√√

1. kwaliteitsborging

Super hardheid, ongelooflijk mooi en haar ongeëvenaarde oppervlakte fysische en chemische eigenschappen, silestone is's werelds snelste keuze geweest voor de deskundigen tabel materiaal, alle tijd om uw gezondheid te beschermen. En inzet en voorzien van tien jaar na verkoop kwaliteit tijdvak van verzekering.

2. hoge weerstand tegen vervuiling

Met behulp van's werelds toonaangevende vacuüm dringende technologie, dichte materiaal zonder poriën, vlek de gemiddelde waterabsorptie van slechts 0,03%, sterke weerstand.

3. tegen sterk zuur

Natuurlijke kwarts (SiO2) en hoog-energetische hars kunnen effectief weerstaan aan de corrosie van sterk zuur, terwijl de keuken niet sterk alkali met goede weerstand is.

4. tegen kras

Tot 93% van de coating van kwarts, van Mohs van 7, met meer dan de oppervlakte hardheid van staal, niet gemakkelijk te krabben van de gewone blade schop.

5. shock proof

Silestone hoge slagweerstand veel meer dan vergelijkbare producten en het oppervlakmateriaal van acryl. Hierdoor zal u de bewerking meer veilige en handige gebruiken. Het gebruik van speciale hars, de deeltjes en poeder in een dichte netwerkstructuur, maken de kracht van de steen dan de gewone kwarts steen, met goede slagvastheid.

6. meerdere textuur

Langkorrelige kleuren technologie: anders dan de gemeenschappelijke technologie van textuur, onregelmatige lange patroon is het gebruik van controleapparatuur die specifieke computer en speciale textuur kleurstof, de lange textuur van biologische distributie in de algehele structuur van de materiaal. Zes-kleur mengen technologie: de enige die kan worden, kan zes verschillende substraten via de computer kleur mengen tot een dichter bij het natuurlijke, meer diepe textuur textuur van de plaat.

Silestone kleur sheets als volgende, meer gedetailleerde kleuren pls bezoek hun officiële website.

1.png

2.png

Afgewerkte kwarts aanrechtbladen

10.jpg

Kwarts verpakking details

11.jpg

Kwarts steen workshop weergave

12.jpg

Aanvraag sturen