info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
High-end witte kwarts Caesarstone werkbladen voor keuken Benchtop Design

High-end witte kwarts Caesarstone werkbladen voor keuken Benchtop Design

Hoogwaardig wit kwarts Caesarstone werkbladen voor keukenblad design CaesarSteen vorm en functie van de perfecte combinatie van praktische toepassingen in zijn ongeëvenaarde breedte, duurzaamheid en praktische voordelen. CaesarStone's meedogenloze streven naar kwaliteit maakt het tot de ...

Beschrijving

Hoogwaardige witte Caesarstone-countertops van Caesarstone voor ontwerp van keukenblad

CaesarStone vorm en functie van de perfecte combinatie van praktische toepassingen in zijn ongeëvenaarde breedte, duurzaamheid en praktische voordelen. CaesarStone's meedogenloze streven naar kwaliteit maakt het 's werelds hoogste kwaliteit managementcertificering - ISO 9001: 2000-certificering. CaesarStone heeft de eigenschappen van weerstand tegen vlekken, bestandheid tegen scheuren, krasbestendigheid, bestandheid tegen zuren en alkali en brandwonden. Het is de beste keus voor aanrecht van de keuken, gootsteen tafels, bureaus, wallboards, vloeren en ga zo maar door.

Specificatie.

De volgende grafiek toont de prestaties van Caesarstone met verschillende steen (marmer, graniet, kalksteen en laminaat), die duidelijk de superieure prestaties van Caesarstone Caesarstone laat zien.


Caesarstone

Natuursteen

laminaten

Stevige oppervlakken

Krasbestendig

√√√

√√√

√√

Bestand tegen vlekken

√√√

√√

√√√

√√√

Chip en Crack Resistant

√√√

√√

√√

√√√

Bestand tegen hitte en brandwonden

√√

√√

√√

√√

Bestand tegen huishoudelijke chemicaliën, zuren, oplosmiddelen

√√√

√√

√√

√√√

Laag onderhoud

√√√

√√√

√√


Niet absorberend en niet-poreus

√√√

√√

√√

√√√

Schimmel- en schimmelbestendig

√√√

√√

√√

√√√

Buigsterkte

√√√

√√

√√√

Kleurconsistentie

√√√

√√

√√

Immuniteit voor bevriezen en ontdooien

√√√

√√√

Technische parameters

Caesarstone Caesarstone, kwartssteen (natuurlijke hardheid van de diamant na het natuurlijke mineraal, Mohs hardheid van 7) gehalte van maximaal 93%, zowel om de eigenschappen van natuursteen en textuur te behouden, maar ook met de meest geavanceerde productie-technologie om een beter dan marmer, graniet en andere kunstmatige steen van het bovenste paneel.

1, maat specificaties

Caesarstone Caesar Stone Afmetingen: 1440mmx3050mm.

2, dikte selectie

Caesarstone Caesarstone Conventionele dikte: 20 mm, nog een dikte van 13 mm / 30 mm optioneel.

3, oppervlaktebehandeling

Caesarstone Caesarstone Drie verschillende oppervlaktebehandelingen: gepolijst / mat / strips.

4. kleurplaten van Caesarstone

Alle kleurendetails bezoeken de officiële website van Caesarstone.

12.jpg

5. Afgewerkt quartz aanrechtbladen

13.jpg

6.Quartz verpakking details

14.jpg

7. Quartz stenen workshop bekijken

15.jpg

Caesarstone Super Natural Series - Uit de natuurlijke inspiratie

Caesarstone Als pionier en wereldleider in de industrie is CaesarSton het eerste bedrijf ter wereld dat kwartsstenen werkbladen produceert door de uitstekende fysische eigenschappen en unieke esthetische perspectieven van een van de moeilijkste mineralen in de natuur te combineren. De nieuwste lancering van de nieuwe super-natuurlijke marmertextuurserie, om te voldoen aan de huidige hoogwaardige interieurstijl.

Geïnspireerd door 's werelds mooiste natuurlijke marmer geïnspireerde, CaesarStone natuursteen ontwerpserie, is de nieuwste van de vijf klassieke serie producten te zien. Het gebruik van de nieuwste technologie, deze natuurlijke kleuren en textuur, samen met de vorming van een uniek patroon, die 5 nieuwe klassieke bovennatuurlijke ontwerpproducten, om tegelijkertijd te voldoen aan de huidige interieurstijl, zorgen ervoor dat CaesarStone kunstmatig quartz-steen origineel behouden blijft alle functies en hoge kwaliteit.

5380 Emperadoro

Zoals de keizer die in de donkerbruine aarde wandelt, eer, kracht en aard van de magie en mysterieuze vermenging samen.

16.jpg

5220 Dromerige Marfil

Zoals de natuurlijke drift in de Middellandse Zee, zeewater onderdompeling in het strand, het verlaten van de lagen van sporen, crème beige en noten snoep samengesmolten, zachte kleur geeft een comfortabel en comfortabel gevoel.

17.jpg

5141 Frosty Carrina

Zoals de lentebries Boeddha-gletsjers op de magnoliatakken, waardoor een zachte witte bloembladendeken achterblijven. Frisse en zachte tonen, het volledige gebruik van natuursteentextuur, ivoorachtige aanraking, waardoor het de eerste keuze van de ontwerper is.

18.jpg

5000 London Gray

Zoals het regenachtige weer in Londen, wazig straalt de charme van de stad, zilver mist en regen grijs kleurenmengsel van schuur gevoel, heeft een ander soort low-key luxe.

19.jpg

5003 Piatra Gray

Zoals golven de steile kliffen raken, verre bliksem. Begeleid door bergen en canyons, door de tijd van de wind, uitgehouwen in een natuurlijke schoonheid.

20.jpg

Aanvraag sturen