info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Wit installeren tegels countertops van de tegels van de tegels van de zeepsteen

Wit installeren tegels countertops van de tegels van de tegels van de zeepsteen

Witte installatie van spekstenen countertops van de kwartstegel keuken Quartz stenen tafel is een kwartszand, hoogwaardige hars en natuurlijke pigmenten door vacuümgieten of gieten van mineraal gevulde polymeercomposietmaterialen, maar ook in de grondstoffen die betrokken zijn bij gebroken glas en ander afval, .. .

Beschrijving

Wit installeren van spekstenen quartz tegel keuken werkbladen

Kwartsstenen tafel is een kwartszand, hoogwaardige hars en natuurlijke pigmenten door vacuümgieten of gieten van mineraal gevulde polymeercomposietmaterialen, maar ook in de grondstoffen die betrokken zijn bij gebroken glas en ander afval, verschillende kleuren producten maken, om afval te bereiken De effectieve recycling. Bovendien, de kwarts steen hars formulering technologie bevat de functionele additieven, bepaalt het kwarts stenen werkbladen met uitstekende bescherming van het milieu, kan direct in contact komen met voedsel, is de beste keuze voor milieuactivisten.

Specificatie.

Ingrediënten van kwartssteen

Natuurlijke kwarts-steenkristallen .............................................. ............................ 93%

Speciale prestatieharsen ............................................... ............................... 6%

Pigmenten en hulpstoffen ............................................... ..................................... 1%

Kwart steen prestatie-eigenschappen

1, Permanent helder: kwarts steen in een vacuümtoestand door hoge druk machtssynthese, het oppervlak is dicht, geen poriën, geen water, sterke vlekbestendigheid. Algemene keuken met olie, saus, azijn, vruchtensap, koffie en andere moeilijk te penetreren.

2, krasbestendig: kwarts en zijn harde, Mohs-hardheid van 6 of meer. Huishoudelijke artikelen zoals schoppen, behang, draadballen en ander gewoon ijzer kunnen niet worden bekrast, slijten (maar om te vermijden zoals diamanten, kwartssteenuitrusting, schuurpapier, harde legeringen en andere hardheidselementen met een sterk krasoppervlak).

3, Anti-fade: quartz steenpigmenten minerale materialen, anti-fade vermogen, ik weet niet het sterke zonlicht onder de lokale contrast van het lokale contrast, het blote oog is moeilijk om de kleur veranderingen te observeren, kan in principe worden beschouwd als niet -fading materiaal.

4, Burning doet geen pijn: de basisgrondstof van kwartssteen tot kwartszanddeeltjes, en kwartssteen zelf, het smeltpunt van meer dan 1300 graden, toevoeging van een kleine hoeveelheid composietmaterialen, het oppervlak heeft nog steeds een zeer hoge brandvermogen. Vaak branden de tafel in het huis is de sigaretten billen of de onderkant van de hete kooks uit, kwarts steen om weerstand te bieden aan het vermogen van deze brandwonden om een ​​blijvende soepele, niet de opkomst van depressie, vlekken en andere verschijnselen te handhaven.

5, niet-toxisch, niet-straling: kwarts steen in de kunstmatige composiet voordat de grondstoffen worden geselecteerd en gebeitst natuurlijke kwarts steen deeltjes, zonder zware metalen onzuiverheden, er is geen radioactieve problemen, en het gehele productieproces zijn niet onderworpen aan chemische behandeling De Is een volledig milieuvriendelijk materiaal.

6, Anti-corrosie: kwarts steen heeft een uitstekende zuurbestendigheid, de levensduur van het algemeen gebruikte zuur is niet genoeg om het te vernietigen.

Kwarts steen kleurvellen

2.png

1.png

3.png

4.png

Afgewerkt kwarts aanrechtbladen

5.jpg

Kwartsverpakkingsdetails

9.jpg

Quartz stenen workshop bekijken

10.jpg


Hot Tags: witte installatie van speksteen quartz tegel keuken aanrecht, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen