info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Silestone kwarts aanrechtbladen

Silestone kwarts aanrechtbladen

Silestone kwarts aanrechtbladen Silestone, met onmiskenbare eer en langdurige schoonheid, tonen de kenmerkende diepe, kristalheldere oppervlakte glans, dim flikkerende heerlijkheid, en mode en koel gevoel. Specificatie. Opgericht in 1980 in Spanje, Cosentino SA,'s werelds grootste fabrikant van...

Beschrijving

Silestone kwarts aanrechtbladen

Silestone, met onmiskenbare eer en langdurige schoonheid, tonen de kenmerkende diepe, kristalheldere oppervlakte glans, dim flikkerende heerlijkheid, en mode en koele gevoel.

Specificatie.

27.jpg

Opgericht in 1980 in Spanje, Cosentino SA,'s werelds grootste fabrikant van stenen platen van kwarts, momenteel meer dan 80 medewerkers in meer dan 80 landen en telt meer dan 2250 medewerkers. Het hoofdkantoor heeft een oppervlakte van 1.200.000 vierkante meter en 300 miljoen euro investeert om 11 Bretonse productielijnen, jaarlijkse output van 5.000.000 vierkante meter en boven, verkochte hoeveelheden gemiddelde jaarlijkse groei van meer dan 40%. Het marktaandeel van de Verenigde Staten van kwarts countertops van 75% tot 90% in Europa.

Silestone behalve met de meeste internationale keurmerk, maar ook van de wereld alleen antimicrobiële werking kwarts countertops, wereld-beroemde merk keukengerei zoals Poggen pohl, bulthaup, LEICHT, etc. zijn aangewezen door de Silestones, het werd gekozen voor bekende buitenlandse bouw Dubai zeilen Hotel, Olympisch dorp, internationale luchthavens (zoals Madrid luchthaven en de luchthaven van Barcelona in Spanje, Porto Santo-luchthaven in Portugal, Brussels Airport in België, Tel Aviv Airport in Israël, Dallas in de Verenigde Staten Staten, Chicago, Los Angeles Airport, enz.) En medische instellingen, enzovoort.

De volgende grafiek toont de prestaties van Silestone met diverse stenen (marmer, graniet, Solid surface en laminaat), waaruit duidelijk de superieure prestaties van Silestone blijkt.


Silestone

Natuursteen

Laminaten

Vaste oppervlakken

Krasbestendig

√√√

√√√

√√

Vlek bestendig

√√√

√√

√√√

√√√

Chip en Crack resistent

√√√

√√

√√

√√√

Warmte- en branden resistent

√√

√√

√√

√√

Bestand tegen huishoudelijke chemicaliën, zuren, oplosmiddelen

√√√

√√

√√

√√√

Lage onderhoudskosten

√√√

√√√

√√


Nonabsorbent en Nonporous

√√√

√√

√√

√√√

Schimmel en meeldauw-resistente

√√√

√√

√√

√√√

Buigsterkte

√√√

√√

√√√

Consistente kleuren

√√√

√√

√√

Immuniteit om te bevriezen en ontdooien

√√√

√√√

1. kwaliteitsborging

Super hardheid, ongelooflijk mooi en haar ongeëvenaarde oppervlakte fysische en chemische eigenschappen, silestone is's werelds snelste keuze geweest voor de deskundigen tabel materiaal, alle tijd om uw gezondheid te beschermen. En inzet en voorzien van tien jaar na verkoop kwaliteit tijdvak van verzekering.

2. hoge weerstand tegen vervuiling

Met behulp van's werelds toonaangevende vacuüm dringende technologie, dichte materiaal zonder poriën, vlek de gemiddelde waterabsorptie van slechts 0,03%, sterke weerstand.

3. tegen sterk zuur

Natuurlijke kwarts (SiO2) en hoog-energetische hars kunnen effectief weerstaan aan de corrosie van sterk zuur, terwijl de keuken niet sterk alkali met goede weerstand is.

4. tegen kras

Tot 93% van de coating van kwarts, van Mohs van 7, met meer dan de oppervlakte hardheid van staal, niet gemakkelijk te krabben van de gewone blade schop.

5. shock proof

Silestone hoge slagweerstand veel meer dan vergelijkbare producten en het oppervlakmateriaal van acryl. Hierdoor zal u de bewerking meer veilige en handige gebruiken. Het gebruik van speciale hars, de deeltjes en poeder in een dichte netwerkstructuur, maken de kracht van de steen dan de gewone kwarts steen, met goede slagvastheid.

6. meerdere textuur

Langkorrelige kleuren technologie: anders dan de gemeenschappelijke technologie van textuur, onregelmatige lange patroon is het gebruik van controleapparatuur die specifieke computer en speciale textuur kleurstof, de lange textuur van biologische distributie in de algehele structuur van de materiaal. Zes-kleur mengen technologie: de enige die kan worden, kan zes verschillende substraten via de computer kleur mengen tot een dichter bij het natuurlijke, meer diepe textuur textuur van de plaat.

Silestone kleurenafbeelding als volgt, meer kleuren pls bezoek hun officiële website.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg

27.jpg


Hot Tags: silestone kwarts counter tops, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen