info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Corian Solid Surfaces Counter Kitchen Werkbladen Design

Corian Solid Surfaces Counter Kitchen Werkbladen Design

Corian design keukenbladen met massieve oppervlakken counter Sinds de oprichting is Corian de perfecte oplossing voor wereldwijde ontwerpers en architecten om te blijven innoveren. Met zijn uitstekende plasticiteit, gemakkelijk te reinigen, rijke textuur en kleurenthema, schoonheid instellen, textuur in één, Corian resistent ® ...

Beschrijving

Corian massief aanrechtblad keukenblad design

Sinds zijn oprichting is Corian de perfecte oplossing voor wereldwijde ontwerpers en architecten om te blijven innoveren. Met zijn uitstekende plasticiteit, gemakkelijk te reinigen, rijke textuur en kleurenthema, schoonheid instellen, textuur in één, Corian resistent ® kan gemakkelijk omgaan met alle uitdagingen en behoeften in het moderne leven.

Specificatie

DuPont Corian is de Verenigde Staten DuPont in de 20e eeuw, 60 jaar, is 's werelds eerste kunstmatige steen, is op grote schaal gebruikt in aanrechtbladen, binnen- en buitenmuren, meubels, verlichting en andere gebieden, veel internationale ontwerpers werden na bijna 50 jaar gerespecteerd jarenlange sterke professionele team van continu onderzoek en innovatie, DuPont Keli in aanvulling op naadloze splicing, aangroeiwerende, antibacteriële, slagvastheid van de superieure kenmerken, de sterke kunststof en rijke kleuren om elke ruimte te ontmoeten Elke vorm nodig heeft, is de ontwerper om stimuleer de oneindige creatieve inspiratie van de beste materiaalkeuze, om hun ruimtesthetica en praktische functies van de veeleisende te bereiken, leidend tot de moderne modetrend, laat het droomleven binnen handbereik, ontwerp, creëer en verken vanuit deze extreem gratis.

19.jpg

DuPont Corian-kenmerken:

1. Super duurzaam

2. Veiligheid en gezondheid

3. Herstelbaar

4. Niet-toxisch

5. Naadloze stiksels

6. Thermovormen

7. Transparantie

8. Dezelfde bediening als hout

9. Kleurrijk

10. Milieubescherming

Het dagelijkse onderhoud van DuPont Corian

1. DuPont kan eenvoudig worden schoongemaakt

2. Veeg het vet en de vlekken af ​​met een vochtige doek en een sopje

3. Het reinigen van de gootsteen moet volledig droog zijn

4. De tafel moet worden afgeveegd met een vochtige doek en vervolgens drogen

5. Voer on-site onderhoud uit om soepel en schoon te herstellen

20.jpg

21.jpg

Corian werkbladen afgewerkt

22.jpg

Countertop stenen workshop bekijken

23.jpg

24.jpg

Aanvraag sturen