info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Korting Corian Merk Pure White Solid Surface aanrecht

Korting Corian Merk Pure White Solid Surface aanrecht

Korting Corian merk pure witte massief oppervlak aanrechtbladen DuPont Corian kunststeen is 's werelds eerste kunstmatige steen, door de Verenigde Staten DuPont in het midden van de 20e eeuw, 60 jaar onderzoek en ontwikkeling. DuPont Corning is gemaakt van natuurlijke mineralen (aluminiumtrihydraat) ...

Beschrijving

Korting Corian merk puur witte vaste oppervlakte aanrechtbladen

DuPont Corian-kunststeen is 's werelds eerste kunststeen, door de Verenigde Staten DuPont in het midden van de 20e eeuw, 60 jaar onderzoek en ontwikkeling. DuPont Corning is gemaakt van natuurlijke mineralen (alumina-trihydraat) als hoofdbestanddeel (55%), plus methylmethacrylaat (40%) en vervolgens gemengd met pigment (5%). Het heeft de kenmerken van niet-permeatie, aangroeiwerende en remming van het kweken van bacteriën. Het wordt veel gebruikt in werkbladen, handwastafels, vensterbanken, binnen- en buitenmuren, meubels, verlichting en andere terreinen.

Specificatie

DuPont Corian kunstmatige steenvoordelen:

☆ Corian resistent door de Verenigde Staten DuPont oppervlakteproductie van zuivere import van vaste oppervlakteproductmerk, is 's werelds hoogwaardige vaste materiaal oppervlaktemateriaal in opdracht van.

☆ Corian is de enige met bijna 40 jaar onderzoeks- en ontwikkelings-, productie-, productie- en operationele ervaring in de internationale markt voor solide oppervlaktematerialen, de meest professionele waarde van de merkproducten.

☆ DuPont kan bestand zijn tegen natuurlijke mineralen (alumina-trihydraat) als de hoofdcomponent (55%) met hars-specifieke MMA (40%), en vervolgens gemengd pigment (5%).

☆ Lai Li rijke kleuren, er zijn honderden kleuren om uit te kiezen, in de prachtige hal kunnen hoogwaardige werkbladen van de kast, badkamerruimte en andere verschillende afwerkingen de toepassingswaarde volledig weerspiegelen.

☆ Corian-resistente alle kleurenproducten zijn in overeenstemming met 's werelds meest gezaghebbende normen van de Amerikaanse National Health Foundation (NSF), de fysieke oppervlaktematerialenindustrie is het hoogste niveau van gezondheid en veiligheid.

☆ Corian vertrouwt op professionele after-sales service van hoge kwaliteit, om zorgeloze tien jaar kwaliteitsgarantie te bieden.

☆ DuPont Corfu-kunststeen vanwege zijn uitstekende fysische en chemische eigenschappen, de prestaties van driedimensionaal ruimtesign, creativiteit en realiteitssynchronisatie.

25.jpg

Regelmatig onderhoud

Het dagelijkse onderhoud en onderhoud van Corian is erg eenvoudig. Als reinigingsgewoonten echter overal ter wereld anders zijn, neemt u contact op met uw plaatselijke Corian-dealer of erkende verkoper voor de aanbevolen onderhouds- en onderhoudsmethoden en producten. Volg de onderstaande procedure als richtlijn voor het dagelijks onderhoud van het Corian® massieve oppervlakmateriaal:

Er zijn drie soorten oppervlakken van de werkbladen: mat, semi-mat en gepolijst. *

Alle Corian-resistente putten hebben een matte afwerking.

Zeepwater of Ammonian-reinigingsmiddelen kunnen het grootste deel van de grond en vlekken van alle soorten oppervlakteafwerking verwijderen.

Afhankelijk van de oppervlakteafwerking moet echter een enigszins andere methode worden gebruikt om koppigheid te verwijderen.

Voorkom hoge hitte en andere schade

Hoewel Corian hittebestendig kan zijn, moet u altijd matten of rubberen voetjes van de isolatie van het korte metalen frame gebruiken om de weerstand te beschermen. Als u geen matten of geïsoleerde metalen bumperrekken gebruikt, kunnen wokken en verwarmingstoestellen zoals wokken of elektronische potten het oppervlak beschadigen.

Als het ongeval kan worden beschadigd, kan dit in de meeste gevallen worden gerepareerd. Neem deze principes echter in acht om permanente schade aan de weerstand te voorkomen.

Vermijd blootstelling aan resistente chemicaliën zoals verfhulpmiddelen, ovenreinigers en dergelijke. Als er contact is, spoel het oppervlak dan snel af met water.

Verwijder de nagellak met een niet-aceton glansverwijderaar en spoel af met water.

Snijd niet rechtstreeks op de Corian-resistentietafel.

1.jpg

2.jpg

Corian werkbladen afgewerkt

3.jpg

Countertop stenen workshop bekijken

4.jpg

5.jpg

Aanvraag sturen