info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Solide oppervlak badkamer ijdelheid kabinet Top en aanrecht Opties

Solide oppervlak badkamer ijdelheid kabinet Top en aanrecht Opties

Massief oppervlak badkamer ijdelheid kast boven-en aanrecht opties acryl aanrecht is gebaseerd op acryl (PMMA), met ultrafijne aluminiumhydroxide als de opvulling van de tafel, is een soort van kunstmatige stenen werkbladen. Acryl is een chemisch materiaal, de chemische naam heet "PMMA" is ...

Beschrijving

Massief bovenblad en werkblad in de badkamer

Acryl werkblad is gebaseerd op acryl (PMMA), met ultrafijn aluminiumhydroxide als vulstof van de tafel, is een soort van kunstmatige stenen werkbladen. Acryl is een chemisch materiaal, de chemische naam wordt "PMMA" genoemd en is een propyleenalcohol, algemeen bekend als plexiglas. Acryl tafel met een hogere hardheid, betere taaiheid, kan buigen, en heeft uitstekende weersbestendigheid en mechanische mechanische eigenschappen, in het geval van grote temperatuur produceert geen natuurlijke kraken.

Specificatie

Acryl werkbladen Voordelen: Acryl werkbladen zijn gemaakt van naadloos stiksel, zelfs als het probleem gemakkelijk te repareren is, en de acryl werkbladen hebben ook een gemakkelijk onderhoud, eenvoudig schoon te maken, enzovoort.

Acryl werkbladen Nadelen: Acryl werkblad hardheid iets slechter met kwarts steen, zoals ruwe voorwerpen op de tafel wrijving, gemakkelijk om de tafelhelderheid te beschadigen. Composite acryl hoge temperatuur tot 90 graden, pure acryl hoge temperatuur van 120 graden, maar niet lang blootgesteld aan objecten oververhitting.

In de binnenlandse markt zijn de countertops van het zuivere acrylcabine over het algemeen een aantal geïmporteerde merken, veel voorkomend zijn: de Samsung-capaciteit van Zuid-Korea, de Verenigde Staten DuPont Corian, LG uit Zuid-Korea, enz. Deze countertops van acryltanks zijn 's werelds meest professionele kunststeen.

13.jpg

Het verschil tussen kwartsstenen en acryl werkbladen

1, de prijs: ten opzichte van kunststeen, kwarts steen kosten hoger, maar de kwaliteit van de prijs van acryl werkbladen en quartz stenen werkbladen vrij.

2, Hardheid: kwartskristal is de natuurlijke hardheid van diamant na de natuurlijke mineralen, de oppervlaktehardheid kan oplopen tot Mohs hardheid van 7,5; acryl tafel is zachter, vatbaar voor krassen krassen.

3, Hoge temperatuur: natuurlijk kwartskristal is een typisch vuurvast materiaal, het smeltpunt van maximaal 1300 graden boven, 90-95% gemaakt van natuurlijke quartz kwarts vlam volledig vlamvertragend, zal niet te wijten zijn aan contact met hoge temperatuur veroorzaakt door verbranding , maar ook met kunststeen Zoals tafel kan niet overeenkomen met de hoge temperatuur kenmerken. Acryl werkbladen moeten worden beschermd tegen objecten die oververhitten om hete en koude krimp en verkleuring te voorkomen.

14.jpg

4, Reiniging en onderhoud: kwarts steen glanzend helder oppervlak is een multi-kanaals complex polijsten proces, zal niet worden mes schop, niet voor het binnendringen van vloeibaar materiaal, zal geen geel en verkleuring en andere problemen produceren, de dagelijkse schoonmaak alleen nodig om te spoelen met water, gemakkelijk. Zelfs na een lange gebruiksperiode is het oppervlak hetzelfde als de nieuwe tafel met fel licht, zonder onderhoud en onderhoud. Als de tafel echter bevlekt is met moeilijk te verwijderen vlekken, is kwartssteen moeilijker te ontsmetten, omdat er geen speciale apparatuur is die moeilijk te polijsten en te polijsten is en de acryltafel met vlekken kan worden gebruikt om papier te ontsmetten.

5, naden: acryl tafel kan elke lengte van naadloze hechting zijn, met hetzelfde materiaal lijm zal worden gepolijst na de twee, naadloze. Kwarts steen countertops hoeveel er naden zullen zijn.

Als het gebruik van werkbladen in het gebruik van scheuren of scheuren, acryl werkbladen beschadigde scheuren kunnen herstellen, geen sporen zien, maar de kwarts steen countertops natuur zoals stenen, gebroken spiegel moeilijk te rond.

Momenteel op de markt met acryl werkbladen is verdeeld in composiet acryl, pure acryl en ga zo maar door. Acryl acryl samenstelling in het composiet is over het algemeen ongeveer 20% voor de beste verhouding. Het tafelmodel calciumcarbonaat heeft een hoge samenstelling en is gemakkelijk te kraken.

15.jpg

Countertop stenen workshop bekijken

16.jpg

17.jpg

Hot Tags: solide oppervlak badkamer ijdelheid kabinet top en aanrecht opties, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen