info@kitchen-cn.com +86-571-56976336


1. Wat zijn soorten kastenmateriaal dat u kunt leveren?

We kunnen alle aangepaste kasten baseren op uw huisvestingsdimensie. Ons hoofdmateriaal van de kast bestaat uit MDF-lak, massief hout, PVC-folie, MDF-houtfineer, Laminaat.

We kunnen op maat gemaakte keukenkastjes, garderobe, badkamerijdelheid, wasruimte, opbergeenheden, tv-meubel, wijnrek enz. Maken.

2. Wat is de levertijd voor aangepaste kasten bestellen?

Onze levertijd is 40-50 dagen, afhankelijk van het materiaal- en hoeveelheidsverschil.


3. Wat is de MOQ voor aangepaste kasten bestellen?

We accepteren slechts één volledige set keukenkastvolgorde.

4. Wat zijn uw normale betalingsvoorwaarden?

1) onze normale betalingsvoorwaarden is 30% van de totale bedragen als aanbetaling. Het saldo moet worden betalen voor het laden van de container.

2) Voor de grote projectbestelling kan de klant 3% van de bedragen behouden die na voltooiing van de installatie kunnen worden betaald.

3) Wij accepteren ook L / C-betaling op basis van werkelijke orderbedragen.


5. Wat is een soort garantie die u heeft?

Kasten en aanrecht Deel-3 jaar garantie. Kast hardware -5 jaar garantie. Wij bieden gratis vervanging als er iets schade als gevolg van kwaliteitsprobleem tijdens de garantieperiode. Gratis vervanging en gratis verzending door de lucht als klant een aantal problemen tijdens de installatie vindt. We zullen uw probleem op te lossen en bieden u de beste ondersteuning om hele installatiewerken af te maken.


6. Hoe om steekproeven voor klant te schikken?

De kleine huidige samples zijn gratis, de aangepaste samples kosten worden in rekening gebracht.

De klant moet de expresskosten voor de monsters betalen. De steekproevenprijs zal tijdens de hoeveelheden van de bulkorde worden afgetrokken.


7. Wat zijn uw prijsvoorwaarden?

Onze normale prijsvoorwaarden zijn FOB NINGBO / SHANGHAI.

We kunnen ook CIF / DDU-prijzen aanbieden naar uw gewenste bestemming.


8. Heb je een ontwerpservice?

Wij kunnen uw kabinetten ontwerpen en u gedetailleerde tekeningen van de productiewinkel geven. Wij zullen sommige ontwerpprovisie voor begin laden. Maar alle ontwerpprovisie zal naar u terugkeren eens bevestigende orde. Wij bieden slechts vrije ontwerpdienst aan onze klanten aan die orde bij ons hebben geplaatst .


9. Wat is een soort verpakking voor producten die u heeft?

Er zijn twee verpakkingsmanieren waaruit u kunt kiezen: -pakketpakket en montagepakket. Als uw bestelling klein is, welk schip door LCL wordt geleverd, raden wij aan een plat pakket te gebruiken, wij gebruiken één volledige houten kist om onze kasten te beschermen om ervoor te zorgen dat alle producten veilig worden afgeleverd genoeg. U kunt kiezen verschillende basis van de manier van de verpakking op uw lokale installatie en verzendkosten.


10. Wat is uw fabriek gevestigd?

Onze keukenkasten fabriek gelegen in Hangzhou Noord Industrie Area, zeer dicht bij de stad Shanghai. Slechts 45 minuten nodig kan worden aankomen met hogesnelheidstrein van Shanghai Hongqiao treinstation naar Yuhang treinstation.

Voor vragen over de toekomst kunt u altijd contact met ons opnemen.