info@kitchen-cn.com +86-571-56976336


VOLDOET U HIERONDER AANWIJZINGEN?

1) Sommige leveranciers gebruiken de lagere materialen om de kosten te verlagen en kwaliteitsproblemen te veroorzaken na installatie.

2) Sommige leveranciers hebben geen eigen professionele ontwerpers. De winkeltekeningen die ze leveren, zijn niet werkbaar en veroorzaken het systeeminstallatieprobleem.

3) Bij het laden van de containers gebruiken sommige leveranciers alleen dun verpakkingsmateriaal, dit veroorzaakt schade aan de pakketten tijdens het lossen.

4) Sommige leveranciers bieden geen na-service na de afwerking van de installatie van kasten. Het probleem dat klanten naar voren brengen, kan niet tijdig worden opgelost.

Order-Process-2


ROSEN BIEDT U EEN ALL-RONDE ONE STOP OPLOSSINGEN!

1) Rosen kan door derden gecertificeerde testcertificaten leveren om te voldoen aan de kwaliteitsvereisten van verschillende soorten project-schrijnwerk.

2) We hebben meer dan 10 jaar ervaren senior ontwerpers om de ontwerptekeningen tijdens het productieproces te besturen. Alle winkeltekeningen zijn gratis voor onze klanten, ongeacht de bestelling, klein of groot.

3) We geven het hoogste beschermingsmateriaal aan al onze producten. We verzegelen houten kisten om alle LCL-verzendmanierkabinetten te beschermen. Ook dragen we de productie- en verzendkosten als er schade optreedt tijdens een lange verzending.

Onze garantie voor alle kasten en werkbladen bereikt tot 5 jaar en hardwaregarantie tot 10 jaar. wij bieden gratis vervangingsservice gedurende het garantiejaar.


HOE WERKEN MET ROSEN?

De onderstaande afbeelding toonde de one-stop-oplossing van voorverkoopcommunicatie, ontwerp zoals tekeningenschetsen op basis van de behoeften van de klant, O & O tot verzending, installatie en na-service. We doen tekeningen van de productiewinkel om de monsters duidelijk aan klanten te tonen. normen om een strikt productieproces uit te voeren, meer klanten te helpen tijd en kosten voor beide partijen te besparen en de beste voordelen te bieden voor al onze klanten.


ROZEN BESTELPROCES

Rosen controleert strikt elk proces inclusief onderhandeling, ontwerp, productie, QC, laden en installatie om ervoor te zorgen dat alle klanten onze producten van de beste kwaliteit en de meest gunstige prijs kunnen krijgen.


01 ONDERHANDELING

-Details bevestiging -Gedetailleerde citaten -Materiaal bevestiging - Monsters arrangement

- Bezoek aan fabriek - Onderteken contract


02 ONTWERP

-CAD-tekeningen - Lijst met materiaaldetails - Afronding van tekeningen van productiewerkplaatsen

-Tekeningen ontleding


03 PRODUCTIE

-Snijden & boren -Ege banding -Polijsten -Schilderen -Assembleren


04 QC    

-Materiaal opnieuw controleren -Maten -Verwerkingsdetails


05 LADEN

-Container -verzending documenten-douane-inklaring-zending


06 INSTALLATIE

-Vragen en installatieondersteuning tijdens de installatie


07 NA SERVICE

- Vervangingsservice tijdens garantiejaren