info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Ingelijste glazen keukenkasten

Ingelijste glazen keukenkasten

Klassieke keukenkasten, natuurlijk hout en glas met een rustieke en nostalgische combinatie; geverfde gelakte panelen in combinatie met glas zijn zowel modern als stijlvol. Vooral voor kleinere keukens is het glas helder en transparant, wat beter is om in te zoomen.

Beschrijving

Specificatie:

Model

GK-80

Kast type

Ingelijste glazen keukenkasten

Deurpaneel

Bruin deurblad in bakverf in 22 mm bruin met aluminium frame

Kabinet doos

16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.

Deurmodel

18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.

Deurrandnaad

Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.

Hardware

BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk

MOQ

1 set keukenkast

Pakket

Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.

Productie tijd

40-50 dagen voor normale bestelling.

Leveringshaven

Shanghai of Ningbo.

Optionele items

Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betaalvoorwaarden

Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.

Na de dienst

Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.

Hoofd markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Over Rosen
 


Rosen is een professionele, op maat gemaakte meubelfabrikant van hoge kwaliteit, onze belangrijkste producten zijn hoogwaardige kasten, kledingkasten, wasruimtes, badkamerkasten en andere soorten houten producten. Op dit moment heeft onze jaarlijkse omzet 10 miljoen US dollar bereikt.


Na bijna 10 jaar van ontwikkeling, wij en alle soorten grote en middelgrote bouwers, groothandelaren om een langdurige relatie van samenwerking vast te stellen. Onze samenwerkingsprojecten met Noord-Amerika, Midden-Amerika, het Midden-Oosten, Australië, Europa.

Hoe ga je om met de schalen van de keukenkast ?

Het verwijderen van mallen kan in een paar stappen worden verwijderd

Als de keukenkasten worden beschimmeld, zullen de dingen die erin zijn geplaatst onvermijdelijk lijden, dus we moeten ze vroegtijdig aanpakken, dus wanneer we schimmel op de keukenkasten thuis vinden, wat moeten we dan doen?

De eerste stap: eerst direct omgaan met het beschimmelde deel, de keukenkast openen, het beschimmelde deel van de keukenkast vinden, het afvegen met een papieren handdoek of een droge borstel om de beschimmelde plaats te verwijderen. Als het niet met succes kan worden verwijderd, verander dan naar een natte doek om te vegen. Gebruik geen natte borstel om de schimmel schoon te maken om beschadiging van de interne structuur van de keukenkast te voorkomen.

Stap 2: verwijder de resterende matrijsstrepen; borstel het met een zachte borstel en verwijder het dan met alcohol. Als het een bijzonder oud beschimmeld plekje is, kunnen we eerst mild ammoniakwater op de meeldauw aanbrengen en na een bepaalde tijd kaliumpermanganaatoplossing aanbrengen en ten slotte behandelen met natriumbisulfietoplossing en het wassen. Na deze behandeling kan de basismat worden verwijderd.

Stap 3: Breng een verflaag aan op het beschimmelde gedeelte of breng een waslaag aan; om te voorkomen dat de schimmel opnieuw groeit, moeten we de luchtcondities isoleren die nodig zijn voor schimmelgroei. Op dit moment hoeft het alleen te worden uitgesmeerd op de plaats waar de mal al is gevormd. Er kan een laag verf of was worden gebruikt. Omdat dit equivalent is aan het vormen van een beschermende film.

Waarom is de keukenkast beschimmeld?

Over het algemeen zijn er twee belangrijke omstandigheden die schimmel in de keukenkast kunnen veroorzaken. Een daarvan is dat de algemene binnenomgeving te vochtig is. Ten tweede zijn de artikelen direct in de keukenkast geplaatst nadat ze niet zijn gedroogd.

Oplossing: 1. Houd de ruimte altijd geventileerd om ervoor te zorgen dat de omgeving droog is. 2, kunt u wat actieve kool of droog poeder in de keukenkast plaatsen, zodat de keukenkast een relatief droge en schone omgeving kan hebben. Actieve kool heeft niet alleen een droge functie, maar adsorbeert ook effectief aanwezige micro-organismen in de lucht. Ten slotte moeten de items in de keukenkast eerst worden gedroogd. Bovendien kan het gebruik van inferieure verf de keukenkast beschimmelen

Naast het droog houden van het interieur van de keukenkast en de binnenomgeving, wat kunnen we nog meer doen om te voorkomen dat de keukenkast beschimmelt?

1, moeten we regelmatig een deel van het afval verwijderen dat in de keukenkast is geplaatst om de keukenkast schoon te houden, zodat de keukenkast niet gemakkelijk kan worden gevormd.

2, kunt u wat meeldauwreiniging of ontvochtigingsmiddel gebruiken om te ontvochtigen en te vormen voor de hoek van de keukenkast in uw huis. Bovendien, in de muur, vloer, badkamer en andere plaatsen kunnen ook multi-effect desinfectie schimmel antibacteriële agent, eenvoudig te reinigen en desinfecteren.

3, kunnen we vochtbestendige materialen in de keukenkast plaatsen, zoals film.

4. Gebruik bij het schilderen van de muur de verf met een antibacteriële en schimmelbestendige formule, die schimmelvorming effectief kan voorkomen.

橱柜 _13


橱柜 _16


Hot Tags: ingelijste glazen keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen