info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Frosted glazen keukenkasten

Frosted glazen keukenkasten

Twee kleine vierkante houten stroken aan de onderkant en zijkant van het houten blok worden in de middelste deur geplaatst, de vierkante houten strook op ongeveer 4 mm van het oppervlak van de glasplaat en vervolgens wordt de universele lijm op de vierkante houten strook geschilderd. , het decoratieve metaal zit vast op de vierkante balk.

Beschrijving

Specificatie:

Model

GK-76

Kast type

Frosted glazen keukenkasten

Deurpaneel

Bruin deurblad in bakverf in 22 mm bruin met aluminium frame

Kabinet doos

16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.

Deurmodel

18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.

Deurrandnaad

Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.

Hardware

BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk

MOQ

1 set keukenkast

Pakket

Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.

Productie tijd

40-50 dagen voor normale bestelling.

Leveringshaven

Shanghai of Ningbo.

Optionele items

Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betaalvoorwaarden

Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.

Na de dienst

Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.

Hoofd markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Over Rosen
 


Rosen is een professionele, op maat gemaakte meubelfabrikant van hoge kwaliteit, onze belangrijkste producten zijn hoogwaardige kasten, kledingkasten, wasruimtes, badkamerkasten en andere soorten houten producten. Op dit moment heeft onze jaarlijkse omzet 10 miljoen US dollar bereikt.


Na bijna 10 jaar van ontwikkeling, wij en alle soorten grote en middelgrote bouwers, groothandelaren om een langdurige relatie van samenwerking vast te stellen. Onze samenwerkingsprojecten met Noord-Amerika, Midden-Amerika, het Midden-Oosten, Australië, Europa.

Naast het leveren van professionele, op maat gemaakte meubels, hebben we ook onafhankelijke inkoopafdelingen. Verschillende aannemers en aannemers bieden op maat gemaakte diensten voor andere bouwmaterialen om de inkoopproblemen van speciale processen op te lossen. We helpen graag allerlei klanten en werken met hen samen om nieuwe producten te ontwikkelen die voldoen aan hun speciale vereisten.

De details van keukenkasten

1, kast plaatdikte

De dikte van de kastplaten is anders en de levensduur is anders. Bovendien zit de markt vol met een groot aantal ondermaatse platen. De dikte is 1,8 cm, dat is eigenlijk slechts 1,7 cm, nog dunner. Kijk bij het vergelijken van verkopers niet alleen naar de prijs, maar let ook op de dikte van het bord. Bij het ondertekenen van een op maat gemaakt contract moet ook de dikte van het blad worden verduidelijkt. Niet mondeling beloven. Controleer bij de installatie of de dikte voldoet aan de standaardnorm.

2, moet de scheidingswand aan alle zijden worden afgedicht

Ik heb dit probleem niet eerder opgemerkt. Als gevolg hiervan was het laminaat van de kast alleen zichtbaar en verzegeld. De andere drie zijden waren niet direct verzegeld. Naast formaldehyde zal dit de levensduur van het karton en zelfs de vorm verminderen.

3, de bodem verzegeling

Het is het beste om een afdichtplaat op de bodem van de kast te hebben. Wees niet onbelemmerd zoals mijn huis. Er rollen altijd aardappelen in. Elke keer als u schoonmaakt, moet u op de grond liggen en de bezem erin steken. Het normale PVC-schot kan worden gebruikt en de ogen zijn niet vervelend, goed.

4, doe een paar laden

De lade is handiger dan de kast. Het is in één oogopslag te zien en het is geschikt voor kleine voorwerpen. Mijn familie stopt voornamelijk met zakken kruiderijen zoals gedroogde pepers en paprika's. Alleen de prijs van de lade is duurder en 2-3 laden zijn eigenlijk voldoende.

5, kast scharnier

Het scharnier is de meest gebruikte hardware in de kastinstallatie. Het moet van goede kwaliteit, slechte kwaliteit, gemakkelijk te breken en roest zijn. Ik raad iedereen hier aan, vraag de meester hoe hij het scharnier moet afstellen. Nadat de kastdeur voor een bepaalde tijd is gebruikt, zal er een verschillende mate van convergentie en verbreding van de opening zijn. Op dit moment hoeft u alleen het scharnier zelf aan te passen.

6, vergeet niet het voorste en achterste vasthoudwater

Denk niet dat de verkoper de standaardnorm is, vergeet u niet. Het achtergrondwater zal in principe worden gedaan. Sommige winkels in het voorblok zullen denken dat het een gepersonaliseerde constructie is. Als u het hem niet vraagt, doet u het niet, of voegt u extra geld toe. Het is noodzakelijk om een waterstop op het aanrecht te maken. Het is heel praktisch om te voorkomen dat water of olie naar de grond stroomt tijdens het koken.

7, kast aanrecht

Er zijn vele soorten werkbladen in de kasten, zoals vuurvaste panelen, kunststeen, natuurlijk marmer, enz., Afhankelijk van uw voorkeur, kies niet te goedkoop, per slot van rekening een cent. De roestvrijstalen werkbladen die ik koos voor mijn huis zien er relatief laag uit. Het voordeel van roestvrijstalen werkbladen is dat ze niet bang zijn voor scheuren en bestand zijn tegen opruwen en gemakkelijk schoon te maken zijn. Het gezin likt vaak kippen en eenden, en er is helemaal geen probleem. Het is ook erg handig om schoon te maken. In de afgelopen paar jaar hebben familieleden zaken gedaan in kasten, vaak stuitten ze op problemen zoals stenen werkbladen barsten, olie kwel, etc. Daarom kiest de familie nu voor roestvrij staal.


橱柜_16

Hot Tags: matglas keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen