info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Hoogglans glazen keukenkasten

Hoogglans glazen keukenkasten

Het glasmateriaal is broos en kwetsbaar. Wees extra voorzichtig wanneer u het gebruikt. De plasticiteit van het oppervlak is slecht en het patroon is minder.

Beschrijving

Specificatie:


Model

GK-8

Kast type

Hoogglans glazen keukenkasten

Deurpaneel

Bruin deurblad in bakverf in 22 mm bruin met aluminium frame

Kabinet doos

16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.

Deurmodel

18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.

Deurrandnaad

Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.

Hardware

BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk

MOQ

1 set keukenkast

Pakket

Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.

Productie tijd

40-50 dagen voor normale bestelling.

Leveringshaven

Shanghai of Ningbo.

Optionele items

Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betaalvoorwaarden

Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.

Na de dienst

Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.

Hoofd markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Over Rosen
 


Rosen is een professionele, op maat gemaakte meubelfabrikant van hoge kwaliteit, onze belangrijkste producten zijn hoogwaardige kasten, kledingkasten, wasruimtes, badkamerkasten en andere soorten houten producten. Op dit moment heeft onze jaarlijkse omzet 10 miljoen US dollar bereikt.


Na bijna 10 jaar van ontwikkeling, wij en alle soorten grote en middelgrote bouwers, groothandelaren om een langdurige relatie van samenwerking vast te stellen. Onze samenwerkingsprojecten met Noord-Amerika, Midden-Amerika, het Midden-Oosten, Australië, Europa.

Glazen keukenkast aanrecht

De keukenkasten spelen een decoratieve rol in de keuken en het gebruik ervan komt vaker voor, dus de materialen in de keukenkast moeten duurzaam zijn. Er zijn veel keukenkastmaterialen , zoals een glazen keukenkast en een goede keuze.

Glazen keukenkast werkbladen voordelen introductie

1, glazen keukenkast werkbladen voordelen, glazen keukenkast werkbladen kunnen normaal worden gebruikt bij hoge temperaturen, met een hoge temperatuurbestendigheid, en sommige kunstmatige stenen werkbladen worden vaak verwarmd, zal er barsten en verkleuring verschijnsel, dat is de meest lastige. Roestvrijstalen werkbladen gebruiken lijm om roestvrij staal op het bord te lijmen. Na een lange tijd zal de lijm schadelijke gassen uitstoten wanneer deze door hoge temperaturen gaat. Het is ook mogelijk dat roestvrij staal van het bord valt en dat er tijdens gebruik lawaai hoorbaar is.

2. Het glazen tafelblad is meer dan drie keer sterker dan andere materialen. Wanneer de kunststeen en de keukenkast niet gelijkmatig worden belast, zal er barsten of breuken zijn wanneer de humeruskop is gebroken. Naast hoge sterkte hebben glazen werkbladen ook een goede bescherming tegen zwaartekracht.

3. De fittingen op het aanrecht van de glazen keukenkast zijn eenvoudig en gemakkelijk te installeren. Zo lang als twee vijfde van de tijd van andere materiële werkbladen, is de constructie van andere materialen gecompliceerder en moet deze worden geopend en gepolijst, en de scène is nog steeds in de war.

4, glazen keukenkast werkbladen zijn rijk aan kleur, kan voldoen aan de esthetische behoeften van de consument, volgens de decoratie stijl en voorkeuren van het huis, kies de juiste kleur. Kunststeen is over het algemeen slechts drie kleuren zwart en wit, speciaal monotoon; Om nog maar te zwijgen over de roestvrijstalen kleur, is het aan te bevelen geen roestvrijstalen werkbladen te gebruiken, waardoor een koud gevoel ontstaat.

5, de glazen keukenkast aanrecht is bestand tegen vlekken, zal niet van kleur veranderen, zal geen olie sijpelen, gebruik voor een lange tijd om te polijsten en polijsten, en dan worden schoon als nieuw, en kunststeen countertops zijn gemakkelijk te geel, olieachtig te draaien , het is moeilijk schoon te maken; roestvrij staal Het tafelblad kan gemakkelijk worden bekrast en er verschijnen roestplekken.

Hoeveel kost het glazen aanrecht van de keukenkast ?

1. Hoeveel kost het glazen aanrecht van de keukenkast , dit heeft geen vaste prijs, voornamelijk afhankelijk van de kwaliteit, grootte, ambacht, merk, dikte, etc. Dit zijn allemaal belangrijke factoren die van invloed zijn op de prijs. Daarom kunnen we rondkijken als we ervoor kiezen, en kiezen voor goede kwaliteit en kosteneffectief.

2, hoeveel is het glazen aanrecht van de keukenkast , vooral afhankelijk van de kwaliteit van het glas dat u kiest, om de prijs te bepalen.

橱柜 _13


橱柜 _16


Aanvraag sturen