info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Houtfineer met glazen keukenkasten

Houtfineer met glazen keukenkasten

De glazen deur in combinatie met het vaste glas en het beweegbare glazen deurblad kunnen gelijkmatig worden gepositioneerd voor plaatsing. Volgens de vereisten van de ontwerp- en constructietekeningen wordt de positioneringslijn van de glazen deur vrijgegeven en wordt de positie van het deurkozijn bepaald en wordt de positie nauwkeurig gemeten.

Beschrijving

Specificatie:


Model

GK-84

Kast type

Houtfineer met glazen deur keukenkasten

Deurpaneel

Bruin deurblad in bakverf in 22 mm bruin met aluminium frame

Kabinet doos

16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.

Deurmodel

18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.

Deurrandnaad

Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.

Hardware

BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk

MOQ

1 set keukenkast

Pakket

Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.

Productie tijd

40-50 dagen voor normale bestelling.

Leveringshaven

Shanghai of Ningbo.

Optionele items

Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betaalvoorwaarden

Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.

Na de dienst

Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.

Hoofd markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Over Rosen
 


Rosen is een professionele, op maat gemaakte meubelfabrikant van hoge kwaliteit, onze belangrijkste producten zijn hoogwaardige kasten, kledingkasten, wasruimtes, badkamerkasten en andere soorten houten producten. Op dit moment heeft onze jaarlijkse omzet 10 miljoen US dollar bereikt.


Na bijna 10 jaar van ontwikkeling, wij en alle soorten grote en middelgrote bouwers, groothandelaren om een langdurige relatie van samenwerking vast te stellen. Onze samenwerkingsprojecten met Noord-Amerika, Midden-Amerika, het Midden-Oosten, Australië, Europa.

Verschillende S tyles van Kitchen C abinets

De gelakte houten keukenkast voegt weelderige moderniteit toe

De lakkeukenkast is als een nieuwe geverfde auto geparkeerd in de keuken - helder, glanzend en kleurrijk. De verfkeukenkast wordt vervaardigd door een proces waarbij meerdere verflagen worden bekleed en vervolgens gepolijst en in de was gezet.

Als het goed wordt gedaan, kan de afwerking duurzaam en krasbestendig zijn. De meeste mensen zouden echter zeggen dat dit type topcoat niet de perfecte keuze is voor een druk gezin met kinderen, omdat de verf al bekend is.

Als u bereid bent om dit risico te nemen, kan de hoge glans van de lakkeuken s de keuze zijn van uw moderne keukenkast , omdat de slanke esthetiek ongeëvenaard is. U kunt verfkeukenkasten van vrijwel elke kleur kiezen, maar let op dat u deze schoon moet maken om de glans te behouden.

Er zijn veel producten die claimen verf te reinigen, maar zorg ervoor dat u de juiste dingen gebruikt, want sommige chemicaliën kunnen daadwerkelijk worden gegeten als ze zijn voltooid.

Zwevende planken kunnen keukenkasten vervangen

Het summum van modern design is een strakke lijn. Is er in plaats daarvan een betere manier om een schone, open plattegrond te krijgen in plaats van de keukenkasten te annuleren en zwevende planken te installeren?

De zwevende plank voegt een rechte lijn toe die perfect past bij elke moderne of moderne inrichting. De meeste huiseigenaren kiezen voor deze stijl van bovenste keukenkast en hebben vervolgens gesloten keukenkastdeuren voor de onderste helft van de keuken. Hiermee kunnen al die lelijke apparaten en apparaten worden opgeslagen.

Sommige houten zwevende planken in combinatie met glazen backsplash of glanzende bakstenen backsplash in de metro, maken uw keuken vervelend tot adembenemend! Het enige nadeel van zwevende planken is het gebrek aan verborgen opslagruimte.

Moderne keukenkasten kunnen nog steeds kleur hebben

Wanneer de meeste mensen denken aan een moderne keuken, denken hun gedachten meteen aan een gladde witte of zwarte keuken zonder felle kleuren, maar de kleuren kunnen modern zijn.

Waarom geen kersenrode verf of laminaat keukenkasten gebruiken ? Nog steeds helder kobaltblauw? Of misschien zelfs cyaan cyaan proberen? Al deze kleuren kunnen worden gecombineerd met een moderne inrichting. Vooral in de moderne decoratie van de Middeleeuwen - goede kleuren en patronen zijn de koning van deze epische stijl.

Als u kleur wilt toevoegen aan uw keuken, overweeg dan om gekleurde keukenkastjes te gebruiken . Je kunt kiezen voor een vleugje kleur via een of twee bovenste keukenkastjes , of de hele vlammende keuken voor een oerknal gebruiken - hoe dan ook, het creëert een enorme stijl.

橱柜 _13


橱柜 _16


Hot Tags: houtfineer met glazen deur keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen