info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Zwarte lakkeukenkast

Zwarte lakkeukenkast

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Volgens de verschillende verflagen op het oppervlak, is het verdeeld in gewone verf, pianolak, getemperde verf en zo verder. De helderheid van het oppervlak en de sterkte van gewone verf is niet zo goed als pianolak en pianolak is niet zo goed als getemperde verf. Het lakboard wordt gekenmerkt door een heldere en eenvoudige styling, een sterke visuele impact, zeer mooi en modieus, uitstekende waterdichte functie, sterk anti-vervuilingsvermogen en eenvoudig te reinigen. Omdat het computergestuurde verf is, is de kleurkeuze niet beperkt, dat wil zeggen dat u een of meer kleuren kunt kiezen die u als uw deurgleuren ziet.


kitchen cabinets


Tips voor keukenkastjes Aankoop


De vaatwasser is in principe niet geschikt voor de nationale omstandigheden in China, één verspilling; de prijs van de keukenkast voor desinfectie is onredelijk en zal meestal worden gebruikt als een kast.

Tenzij er meer patiënten of bezoekers in het gezin zijn (de beste plaats om het restaurant te bezoeken), hoeft de gemiddelde persoon niet meer dan 2.000 te spenderen, het is beter om naar IKEA te gaan om tientallen dollars te besteden aan het kopen van een afvoermandje, zet het buiten om het te beheersen.

Het is het beste om je handen niet met een doek af te vegen. Het is het beste om de ruwe papieren handdoeken te gebruiken die in de supermarkt worden verkocht. Het is veel schoner en het geld wordt nog steeds uitgegeven.

Als de keuken vaak wordt gebruikt, is het plafond van de keuken nog steeds een paneel van aluminiumcomposiet, vierkant paneel.

De belangrijkste lichtbron van de keuken is bij voorkeur ingebed en de helderheid moet voldoende zijn.high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: zwarte lak keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen