info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Blauwlakkeukenkast

Blauwlakkeukenkast

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Volgens de verschillende verflagen op het oppervlak, is het verdeeld in gewone verf, pianolak, getemperde verf en zo verder. De helderheid van het oppervlak en de sterkte van gewone verf is niet zo goed als pianolak en pianolak is niet zo goed als getemperde verf. Het lakboard wordt gekenmerkt door een heldere en eenvoudige styling, een sterke visuele impact, zeer mooi en modieus, uitstekende waterdichte functie, sterk anti-vervuilingsvermogen en eenvoudig te reinigen. Omdat het computergestuurde verf is, is de kleurkeuze niet beperkt, dat wil zeggen dat u een of meer kleuren kunt kiezen die u als uw deurgleuren ziet.


kitchen cabinets


Tips voor keukenkastjes Aankoop


1) Keukenkasten moeten niet te goedkoop zijn, platen moeten minimaal dauw zijn, het aantal borden dat in keukenkasten wordt gebruikt is aanzienlijk, plus de over het algemeen kleine keukenruimte en warme en vochtige omgeving, geschikt voor formaldehyde, dus de bescherming van het milieu is nog steeds erg belangrijk van.

2) Het meest duurzame deurpaneel is een vuurvaste plank. De kortste levensduur is blaar. Het meest bang is de verf. Het duurste is massief hout. De goedkoopste is dubbelzijdig.

3) Het zilver is klein en gaat zelden naar de keuken, en het effect van het mooie, plastic, kan een verscheidenheid van massief hout maken om de vorm te maken.

4) Het zilver is klein en gaat vaak naar de keuken, vuurvaste plank of dubbele afwerking, duurzaam en praktisch.

5) keukendeurafsluiting is het beste om ABS of aluminium te gebruiken, wat duurzamer is.high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Hot Tags: blauwe lak keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen