info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Blauwe keukenkast met twee pakken

Blauwe keukenkast met twee pakken

De hoogwaardige verf wordt op het MDF-substraat met hoge dichtheid gespoten en vervolgens verwarmd en gebakken om de hardheid en helderheid van de verf te verbeteren.

Beschrijving

Specificatie:


Geschilderde deurpanelen hebben de voordelen van een heldere kleur, een goede oppervlakteafwerking, gemakkelijk schrobben, milieubescherming, vochtbestendigheid en goede prestaties. Bakken verf deur van keukenkasten multi-use dichtheid bord als een substraat, de achterkant van de trihydric amine fineer, vakmanschap proces is complex, de verwerkingscyclus is langer, de prijs is relatief hoog. Verf is verdeeld in pianolak en metaal (auto) verf twee, metaalverf is beter dan pianolak.


keukenkasten


De reiniging en het onderhoud van keukenkasten


Reiniging en onderhoud van hardware

Keukenapparatuur omvat in hoofdzaak rijstcilinders, metalen manden, scharnieren, schuiven en dergelijke, en het materiaal ervan is in het algemeen gemaakt van roestvrij staal of gesproeid en gespoten staaloppervlak. In principe moet alle hardware schoon en droog worden gehouden. Als het nat is, moet het op tijd worden schoongeveegd om watervlekken of roest te voorkomen.

Schoonmaken en reinigen van de gootsteen

Let er bij het reinigen van de gootsteen op dat u de hals van de buis achter de filterkast schoonmaakt om ophoping van vet op de lange termijn te voorkomen; als zich lange tijd oliereserves in de tank hebben opgehoopt, is het niet eenvoudig om het te wassen en vervolgens in de gootsteen te gieten. Sommige keukenvetreinigers worden gewassen met heet water en gespoeld met koud water.


high gloss lacquer kitchen cabinets countertop productioncabinets packagingcabinet workshoppackaging loading

Aanvraag sturen