info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Klassieke keukenkastjes met twee pakken

Klassieke keukenkastjes met twee pakken

Meestal is een lakkeukenkast niet randafdichtend, wat onnodige kosten bespaart. Omdat de buitenbekleding van de verfplaat wordt uitgehard, worden de stabiliteit, duurzaamheid, weersbestendigheid, botsweerstand, corrosieweerstand en hardheid allemaal hoger.

Beschrijving

Specificatie:

Model LQ-135
Kast type Klassieke keukenkastjes met twee pakken
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije handgreep ontwerpverf (lak / tweecomponent) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


De kleur van keukenkasten

Rosen Kitchen Cabinet is voorstander van het concept van "design life", besteedt aandacht aan het begrijpen van het leven van klanten en is toegewijd aan het leveren van meer professioneel ontwerp, meer gehumaniseerde configuratie en meer modieus plezier voor consumenten met verschillende achtergronden, zodat uw keukenleven is vol met plezier. Kleurrijk!

Hoe goed de keukenkast ook is, wat betreft de decoratie, de zachte kleding moet nauwgezet zijn, de afstemming van het meubilair, de kleurafstemming en de coördinatie van de stijlen moeten aandacht krijgen. Tegenwoordig wordt van de prachtige keukenkastjes gezegd dat ze praten over de vaardigheden in keukenkleuraanpassing. .

De kleurafstemming van puur hout en de witte keukenkast geven een natuurlijk en fris gevoel, plus de geeloranje muur, de eenvoudige Europese landelijke stijl wordt levendig weergegeven, waardoor het zicht zacht aanvoelt, terwijl de drukte en bedrijvigheid van de kleur geeft mensen het gevoel dat ze zich in een rustige pastorale omgeving bevinden.

De roomwitte keukenkast is de eerste keuze voor veel stedelijke bedienden. Het is eenvoudig en elegant en het is brandschoon en kan mensen ontspannen. De veelzijdige beige, in combinatie met high-end zilveren en zwarte keukenapparatuur, verbetert de algehele stijl van de keuken, stijlvolle sfeer.

Roze en wit gekleurde keukenkastjes , romantische en eenvoudige, ingebedde zilvergrijze keukenapparatuur, romantisch zonder de textuur te verliezen; lichtroze eiland, omgeven door lichte wijn in de stijlvolle wijnkeukenkast , koken kan ook een kopje alcohol schenken De rode wijn is zo heerlijk dat mensen terughoudend zijn om te vertrekken!

De diepe koffiekleurige keukenkast geeft een gevoel van originele ruimte, en de koele tonaliteit zorgt ervoor dat de keuken er erg schoon uitziet. Deze stijl is geliefd bij veel mensen die de smaak van het leven nastreven. De eenvoudige open keukenkast en het witte aanrecht maken het geheel De keuken is meer prominent in de Europese sfeer

De groene en levendige energie en groenheid geven een ontspannen gevoel, zodat de ogen en lichaam en geest goed gekalmeerd kunnen worden. Met de combinatie van zilver-witte keukenapparatuur en koelkasten voelt u zich bijzonder klein en fris? Voel je vrij; vaarwel zeggen tegen vettig, het hele leven leeft.
Hot Tags: klassieke stijl twee pak keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen