info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Koffie lak keukenkast

Koffie lak keukenkast

De buitenkant van de lakplaat is gepolijst, het uiterlijk van de helderheid is erg hoog en het spiegeleffect is ook erg goed. Het contrast van de lakkeukenkast gemaakt van zo'n plaat is helder en vol met extravagantie, wat een zeer lichte visuele impact heeft.

Beschrijving

Specificatie:

Model LQ-187
Kast type Koffie lak keukenkast
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije handgreep ontwerpverf (lak / tweecomponent) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

De vergadering van de gootsteen, het kooktoestel en de voorraadkast

1. Assemblage van gootsteenbasis

Nieuwe technologie van 2005 wordt toegepast op gootsteenbasis en wij nemen waterdichte rubberstroken op bodempaneel op. Wanneer u de waterdichte rubberen strips installeert, gebruikt u het lemmet om de aluminiumfolie aan beide zijden van het bodempaneel iets omhoog te duwen en installeert u de waterdichte rubberen strips op het bodempaneel voordat u de gootsteenbasis monteert. Houd er rekening mee dat de basis van de spoelbak normaal geen achterpaneel heeft. Raadpleeg de montage van de onderkast van de hoek. De volgende stap is om de voeten en de deurpanelen te installeren. Wanneer de deurpanelen zijn geïnstalleerd, past u de deurpanelen aan om de montage van de gootsteenkast te voltooien.

2. Montage van de keukenkast

Raadpleeg de montage van de onderkast van de hoek, monteer de keukenkast overeenkomstig.

Houd er rekening mee dat het bodempaneel voor de kookruimte verschilt van de bodempanelen van andere kasten, omdat het onderste paneel in boogvorm is gebeeldhouwd. Vervolgens assembleren we het kastlichaam, het achterpaneel en de kastvoeten. Voor de basiskasten plaatsen we normaal de voeten op de plaats 50MM vanaf de voorkant van de kast. Voor de kookcabine t worden de poten echter op een plaats 70MM vanaf de voorkant van de kast geïnstalleerd, wat bedoeld is om de wielen voor de kookruimte te installeren. In keukenkasten kunnen er enkele stekken of openingen zijn voor de stopcontacten, wat handig is voor de aansluitingen met verbranding of gaspijp

3. Assemblage van muurkast

Raadpleeg de montageprocessen van de onderkast en monteer de muurkast overeenkomstig. Bevestig de verbindingsdelen op de zijpanelen voordat u begint met het monteren van de behuizing van de kast. Houd er rekening mee dat de paneelonderdelen voor de muurbehuizing niet hetzelfde zijn als de onderkast, omdat de bovenkast een bovenpaneel heeft terwijl de bovenzijde van de onderkast voorzien is van hendels aan de voor- en achterkant. Schuif uiteindelijk het achterpaneel in de groeven en zet vast met schroeven.

De stationaire haak wordt gebruikt om de kast aan de muur te hangen. De stationaire haak wordt op het zijpaneel geïnstalleerd in de buurt van het bovenpaneel. Als de stationaire haakgaten op het achterpaneel te klein zijn, gebruikt u een mes om uit te zetten. Gebruik vervolgens 4 * 25 zelftappende schroeven om vast te zetten. De volgende stap is om de deurpanelen van de bovenkast te installeren en de nodige aanpassingen te maken. Hierbij voltooien we de installatie van de muurkast voor magnetron.

4. Installatie van de voorraadkast

Raadpleeg de montageprocessen van de bovenkasten en onderkasten en monteer de voorraadkast overeenkomstig. Houd er rekening mee dat het achterpaneel is geïnstalleerd met een paar verstevigingspanelen. Mis ze niet tijdens de montage. Tegenwoordig zijn de verstevigingspanelen verbonden via de nok.

De volgende stap is het installeren van het bovenpaneel, planken, onderpaneel, verstevigingspanelen, achterpanelen en zijpanelen. Installeer op het einde de deurpanelen en pas ze aan. De assemblage van pantry is voltooid.
Aanvraag sturen