info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Aangepaste lak keukenkasten

Aangepaste lak keukenkasten

Lak keukenkasten zijn beter en schoner, en er zijn veel manieren om ze schoon te maken. Zoals thee schoonmaken, melk schoonmaken, bier schoonmaken, witte azijn Bai Jie, tandpasta schoonmaken en ga zo maar door.

Beschrijving

Specificatie:

Model LQ-140
Kast type Aangepaste lak keukenkasten
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-bordvrije handgreep ontwerpverf (lak / tweecomponent) afwerking;
Alle deurpanelen gebruiken 45 kantensnijden om uit te trekken.
Elke verfkleur kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm 45 ° -snitrandpaneel.
Deurrandnaad Hetzelfde als het oppervlak van het deurpaneel.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, 5% van het bedrag als garantie voor de projectkwaliteit.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


Of de keukenkast moet worden uitgerust met een bord

De keukenkast is het belangrijkste meubelstuk in de keuken. De keukenkast van de keuken kan niet alleen de rol van opslag spelen, maar ook de keukenkast maakt deel uit van de kooktafel. Als de chef van de keuken, moet de keukenkast worden geïnstalleerd met het bord?

Laten we eerst eens kijken naar wat het bord is. Zoals de naam al aangeeft, is het achterpaneel van de keukenkast ook het achterpaneel van de keukenkast . Het scheidt het interieur van de keukenkast van de muur en wordt beveiligd door een speciale bevestiging voor het achterpaneel.

De belangrijkste functie van het bord is het verbeteren van de stabiliteit en afdichting van de keukenkast , om vocht en vervorming te voorkomen en om een bepaalde esthetiek te bereiken. Je moet weten dat de decoratie van de thuiskeuken de plint is. De keukenkasten kunnen niet dicht bij de muur worden geplaatst. Als het bord niet is geïnstalleerd, kunnen de stofdeeltjes gemakkelijk in de keukenkast komen , dus de keukenkasten met het bord zijn hygiënischer.

Als het huis een zelfgemaakte keukenkast is , hoeft u het bord niet te installeren. Ten eerste is de hoeveelheid engineering groot, is het niet de moeite waard en de tweede is niet goed voor snijden. De keukenkasten moeten veel pijpen verbergen. Het snijden van het bord is vooral lastig, en de meester zal waarschijnlijk meer geld toevoegen.

Zelfs op maat gemaakte keukenkasten hebben soms geen backplanes. De keukenkastjes die de rioolbuizen verbergen zijn bijvoorbeeld over het algemeen niet uitgerust met backboards. Als het bord is geïnstalleerd op de plaats waar de rioolbuizen zijn verborgen, kan het volgende gebeuren: het bord is gevoelig voor scheuren door vocht; zelfs als het bord lange tijd niet wordt gebruikt; En veel gezinnen zullen de keuken schat waterzuiveraar installeren, de socket zal ook hier worden geïnstalleerd, de achterplaat zal de socket blokkeren, daarom is de keukenkast onder de gootsteen niet aan te raden om het bord te installeren, zeer onpraktisch, soms op de manier .

Als de structuur van de keukenkast stabiel is, is er geen probleem als het bord ontbreekt. Het wordt aanbevolen dat u de backplane niet hoeft te installeren. Wandtegels zijn gemakkelijker schoon te maken. Het belangrijkste is dat de keukenkastjes zonder het gewicht van het bord lichter en veiliger aan de muur worden. Als je bang bent om in kleine beestjes te klimmen, kun je ze regelmatig schoonmaken en insectenwerende pillen gebruiken.

Hier moet u iedereen eraan herinneren dat de waterleiding onder de gootsteen moet worden afgedicht, anders zal de keukenkast nat worden als deze later lekt, waardoor de levensduur van de keukenkast wordt verkort . Probeer tijdens het installeren het water te openen en probeer het een paar keer om te zien of het lekt. Als het lekt, moet het op tijd worden gecorrigeerd, anders brengt het later ongemak met zich mee.


Aanvraag sturen